Selecteer een pagina

Zo gebruik je de krachtige energie van de maan

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Zo gebruik je de krachtige energie van de maan” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12100″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De maan heeft grote invloed op al het leven op aarde. Zo veroorzaakt de maan eb en vloed van oceanen en zeeën. Als je bedenkt dat wij mensen voor ongeveer 50% uit water bestaan, is het begrijpelijk hoeveel invloed de stand van de maan op ons heeft.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

De krachtige, vrouwelijke energiecyclus van de maan is als het hebben van een perfecte vrijpartij. Het begint met een prikkelend verlangen. Gevolgd door een opbouwende energie. Met een heerlijke climax als gevolg. Als toetje ervaar je een diepe ontspanning waarin je kunt opladen.

Je leven wordt zoveel meer ontspannen als je op de juiste momenten je intenties zet en in actie komt. Maar zeker ook op het juiste moment je vruchten plukt. En ontspant in jezelf om los te laten en op te laten. Zodat je in een volgende maancyclus weer op het juiste moment kan stralen.

[dt_gap height=”8″ /]

Fase 1: Nieuwe maan

Iedere maancyclus start met de nieuwe maan. Als je ’s avonds naar de maan kijkt, zul je maar een heel klein stukje ervan kunnen zien. De energie van nieuwe maan wakkert jouw diepste verlangens aan. Je kunt ze voelen in elke vezel van je lijf. De energie voelt fris. Je voelt de potentie van de scheppende kracht. Dit is het moment om nieuwe intenties helder te krijgen.

Dit kun je doen met nieuwe maan:

Neem tijd om te mijmeren en te voelen waar jouw verlangen ligt. Visualiseer je dromen, schrijf ze op en/of maak een moodboard. Ook het uitspreken van jouw droomverlangen is super belangrijk en krachtig. Daarmee maak je het echt.

[dt_gap height=”8″ /]

Fase 2: Wassende maan

De volgende maanfase noemen we wassende maan. De maan wordt steeds groter en beter zichtbaar. Deze fase geeft een opbouwende, energieke vibe. Dit is het moment om je dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden.

Dit kun je doen met wassende maan:

Zet concrete stappen die naar jouw droomverlangens leiden. Je zult in deze fase uitdagingen op je pad krijgen. Daarom is het belangrijk je steeds opnieuw te blijven verbinden met je verlangens. Lees bijvoorbeeld dagelijks wat je tijdens nieuwe maan hebt geschreven. Heb je een moodboard gemaakt, geef deze dan een speciaal plekje in je huis zodat je er elke dag naar kunt kijken.

[dt_gap height=”8″ /]

Fase 3: Volle maan

De opbouwende energie van de wassende maan leidt tot een climax: de volle maan. De maan is nu helemaal rond. ’s Avonds kijken naar de volle maan geeft een magisch gevoel. Je voelt: dit is een bijzonder moment.

Dit kun je doen met volle maan:

Volle maan is de tijd om te oogsten. Om te vieren wat je allemaal hebt bereikt. Om dankbaar te zijn voor al het moois in je leven. Vergeet niet ook jezelf tijdens volle maan te eren Misschien zijn er dingen die minder goed voor je hebben uitgepakt, of voel je dat je iets of iemand wilt loslaten. Met volle maan is de energie perfect om te vergeven en los te laten.

[dt_gap height=”8″ /]

Fase 4: Afnemende maan

De laatste fase van de maancyclus is de bijkom en oplaadfase. De fase waarin je het beste tijd voor jezelf kunt nemen. Om naar binnen te keren en diep los te laten en te ontspannen. De boog kan niet altijd gespannen staan. Elke fase is even belangrijk, dus zeker ook de fase van de afnemende maan.

Dit kun je doen met afnemende maan:

Gun jezelf tijd en ruimte om je even terug te trekken en tijd te besteden aan het zijn met jezelf. Zodra er een nieuwe maancyclus komt, zul je vanzelf weer in de doe energie komen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil je een keer een maanritueel mee maken?

Geregeld staan de lessen van Rituals of Heaven in het teken van leven met de maan. Je bent welkom! Deze lessen worden op de oneven weken gegeven op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur door Yvonne Timmermans van Drops of Heaven.

Op de website van Drops of Heaven vind je ook een maankalender. Als je je inschrijft voor de Moon Alerts dan krijg je elke maanfase een reminder in je mailbox. Zo weet je precies op welke maanenergie je mee kunt liften.

[dt_gap height=”5″ /]

“The moon is magic for the soul and light for the senses”

Drops of Heaven heeft 4 krachtige aurasprays die je helpen af te stemmen op de energie van de maanfasen. De Bewustzijn School mag je 15% korting geven op deze Moon Drops set. Gebruik hiervoor bij je bestelling de actiecode: BWMD*

*Deze actie geldt t/m 31 juli 2019

[dt_gap height=”5″ /]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Volg ons voor dagelijkse Inspiratie & Spirituele Content via Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!