Selecteer een pagina

Zo bega je jouw pad in het leven

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Zo bega je jouw pad in het leven” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10623″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]“It doesn’t take time. 
It just takes alignment.”
~ Abraham Hicks

 

Als je dit artikel leest, dan heb je interesse in het bewandelen van het juiste pad voor jou. In doen wat bij jou past. Waar je je goed bij voelt. In zijn wie je bent in je puurste vorm: helemaal jij. Of, zoals ik het graag noem: in hetzelfde team als je ziel spelen. Want hoe fijn is het om te weten dat je op het juiste pad bent!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Vele wegen kent het leven

En dit is het interessante. Je bent namelijk áltijd al op jouw juiste pad.
De vraag is niet zo zeer: ‘wat is mijn pad?’
De vraag is veel meer: ‘hoe bewandel ik mijn pad?’

Dag Hammarskjold verwoordde dat zo:
(vertaling van Hans Stolp)

 

“Vele wegen kent het leven, maar van al
die wegen is er een die jij te gaan hebt.
Die ene is voor jou, die ene slechts.
En of je wilt of niet, die weg heb je te gaan.
De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.
De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan.
Met onwil om de kuilen en de stenen,
met verzet omdat de zon een weg die
door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan.
Of met de wil om aan het einde van die
weg milder te zijn en wijzer, dan aan het begin.
De weg koos jou, kies jij ook hem?”

 

Er is slechts één pad te gaan voor jou. Eén pad dat recht vooruitloopt of een met vele omwegen en kronkels. En al die kronkels zijn onderdeel van dat ene pad voor jou. Soms zoeken mensen hun pad in het type werk dat ze doen. ‘Kies ik deze baan of die carrière?’ Moet ik hier of daar wonen? Waar hoor ik? En dit kunnen mooie vragen zijn waarvan de antwoorden passen bij hoe je wil leven.

 

Hoe die weg te begaan is welke vibe je kiest

Waar het echt om gaat, is met welke houding en energie stap jij in? Welke vibe breng jij naar je werk. Wat dat werk ook is. Liefde, licht, enthousiasme, kun je in iedere baan delen. Het gaat er niet om wat jij doet. Maar wie je kiest te zijn te midden van alles wat je doet. Focus je op wie je bent, en laat wat je doet daar natuurlijk uit voort vloeien. Dit is alignment.

Je kunt jouw pad in het leven begaan door je te verzetten tegen wat is. Door steeds naar het pad van een ander te kijken of te blijven zoeken naar jouw pad. Maar dit is het. Dit is jouw pad. Precies waar je nu bent. Dit is een deel van jouw pad.

Je kunt je pad ook begaan door het aan te nemen. Door ‘JA’ te zeggen tegen wat je mag leren, ontdekken, delen. En vooral, door steeds weer naar de vibe terug te komen waarin jij wil zijn en die je wil delen.

Je pad gaat nooit om een einddoel, maar om wie jij wordt door jouw pad te bewandelen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

JOUW pad begaan? 

Met diverse trainingen, mentorship en gratis content ondersteunt Susanne Pistoor de ondernemende vrouw die voelt dat ze veel meer in zich heeft dat het licht wil zien. Kijk op haar website of kom op woensdagochtend naar haar les Succes 2.0 bij De Bewustzijn School

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!