Marieke van Meijeren

Neemt je mee in de Masterclass ‘Zielsmissie’

In de Masterclass met Transcendente Reis ‘Zielsmissie’ neemt Marieke van Meijeren, o.a. oprichtster van De Bewustzijn School, je mee in wat een Zielsmissie is en hoe deze werkt in jezelf. Zodat je aan het einde van de Masterclass met een rustig hart, een gevoede Ziel en een welbekende rust alle vertrouwen hebt dat het helemaal gaat zoals het mag gaan.

Eenmalige betaling van €18,- eindeloos terugkijken

Je Zielsmissie leven. Dat is een zin die in dit veld vaak gebruikt wordt. Misschien ben je op dit moment ook op zoek naar jouw unieke zielsmissie, of wat jouw purpose is in dit leven. Voor veel mensen komt dan ook de vraag omhoog ‘wanneer weet ik het zeker’ of ‘wanneer ga ik het leven’.

In deze uur durende masterclass leert Marieke van Meijeren je de ins- en outs van het onderwerp: Zielsmissie. Ze behandelt o.a.

  • Wat is een Zielsmissie?
  • Hoe steekt een Zielsmissie energetisch in elkaar?
  • Wanneer komt een Zielsmissie?
  • Hoe leef je naar je Zielsmissie toe?
  • Wat kan je doen om meer in lijn te komen met je Zielsmissie?​

Tevens maak je onder begeleiding van Marieke haar stem en binaural beats een Transcendente Reis om jezelf ten diepste te verbinden met je Ziel.

De Masterclass is eindeloos beschikbaar voor je om terug te kijken, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de class.

Masterclass Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Masterclass: 60 minuten (inclusief Transcendente Reis)
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Spiritualiteit

Eenmalige betaling van €18,- eindeloos terugkijken