Selecteer een pagina

Je zelfvertrouwen AAN zetten

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Je zelfvertrouwen AAN zetten” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8746″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Volgens Levenscoach Fatima is het niet nodig om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je kan het namelijk gewoon al bij jezelf oproepen, omdat het al in je zit!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Meer zelfvertrouwen creëren

Probeer eens anders te kijken naar zelfvertrouwen. Zie het als een krachtig gevoel die iedereen al in zich heeft, net als vreugde en verdriet. Als een soort zekerheid dat iets je echt zal lukken. Je kant dit gevoel zelf creëren. En dit is niet eens heel moeilijk en duurt ook niet erg lang.

Niemand voelt zich altijd vol zelfvertrouwen. Zelfs Oprah Winfrey en Elon Musk zijn nog steeds angstig als ze nieuwe projecten starten of een andere koers nemen. Twee namen die door vele mensen worden gezien als Fearless, omdat ze grootse dingen hebben bereikt. Maar ieder mens is onzeker, neem dat maar van me aan.

Waarom zijn we dan zo streng voor onszelf en willen we minimaal 90% van onze tijd dat we het leven vol zelfvertrouwen tegemoet gaan? Niet alleen willen we ons zelfverzekerd voelen, we zien ook graag dat we met vol zelfvertrouwen handelen. Maar soms is een volgende stap zetten, ook al is deze heel klein, genoeg om het zelfvertrouwen weer op te roepen.

Hoe doe je dit dan? Je zelfvertrouwen AAN zetten?

Als je je zelfvertrouwen wilt vergroten dan is het belangrijk dat jij het gevoel van zelfvertrouwen onder controle hebt. Er zijn verschillende manieren om dit gevoel op te roepen, maar er is er één die ik zelf het krachtigst vind. Het gevoel wat we willen oproepen gaan we vastleggen zodat je steeds het gevoel van zelfvertrouwen weer AAN zetten.

Zelfvertrouwen AAN

  • Stap 1: Maak een lijst van alle dieptepunten en hoogtepunten in je leven.
  • Stap 2: Bekijk goed wat je hebt overwonnen en wat je succesmomenten zijn geweest. Hoe voelt dat?
  • Stap 3: De persoon die deze lijst heeft overwonnen, behaald en afgemaakt moet wel erg sterk zijn. Die kan het leven aan toch? Dat ben jij! Hoe voel jij je nu? Sterk en zelfverzekerd?
  • Stap 4: Probeer dit gevoel vast te houden. Sta op en maak jezelf groot door je armen naar boven of opzij te strekken. Hou dit minimaal vijf seconden vast.
  • Stap 5: Maak nu een power beweging die bij je past. Een beweging dat zegt: “Let’s go” of “Yes!” Tip: Je kan hier ook een affirmatie aan koppelen. Bijvoorbeeld: Mijn zelfvertrouwen staat aan!

Er zijn veel manieren om je gevoel van zelfvertrouwen op te roepen of te triggeren. Doe vooral wat voor jou fijn voelt. Oefen dit dagelijks totdat het steeds sneller gaat en je het gevoel hebt dat je het goed onder de knie hebt. Geef jezelf een paar weken de tijd hiervoor.

Hoe roep jij je gevoel van zelfvertrouwen op? Laat je antwoord hieronder in een bericht achter, zodat we van elkaar kunnen leren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor meer informatie over het aanzetten van jouw zelfvertrouwen neem je een kijkje op:
http://www.fatimagargouri.nl/

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!