Selecteer een pagina

10.05.2021 | Astrologie

Energy Shift door de Nieuwe Maan in Stier | Your Earth Mission

Ah de lente. Het zonnetje schijnt, de dagen worden langer en de warmte komt er weer aan. Of zoals de Nederlandse lente echt is: het regent, de wind is fris en alle natuur komt tot volle bloei. Daar kunnen we wat van de natuur leren: als het regent, dan komt ze pas echt tot haar volle glorie. Zo ook voor jou! We hebben te maken met een energetisch en astrologisch intense periode, het dondert en het bliksemt, maar jij kan daar juist krachtiger uit komen. De Nieuwe Maan is een perfecte tijd om nieuwe intenties en doelen voor jezelf te zetten. Het stabiele teken Stier zal je daar bij helpen.

ZON IN STIER | STABILITEIT & GEMAK

De Stier is stabiel, comfortabel, geduldig, zachtaardig en eerlijk. Het is het tweede dierenriemteken en staat verbonden met het element aarde. De stier is gegrond, geeft zelfvertrouwen en is vastberaden. Het is een teken dat niet zozeer van veranderingen, door het element aarde, maar wel van zekerheid houdt. Met al de shifts in de energie en op de wereld, kan je goed gebruik maken van deze energie van Stier: vind de zekerheid binnenin jezelf. Dat is namelijk de uitnodiging voor het teken Stier.

NIEUWE MAAN IN STIER | YOUR EARTH MISSION

De Stier is vastberaden en dat is belangrijk in de tijd waarin we leven. We staan op de voorgrond van iets dat later in de geschiedenisboeken wordt geschreven. En jij draagt daar je steentje aan bij. Deze Nieuwe Maan in Stier gaat je helpen om hier ook echt voor te gaan: jouw missie hier op aarde. Om daar bij te komen moet je eerst weten waar je zelf blij van wordt. Het gaat dan ook echt om de kleinste dingen: dansen, zingen, tekenen, tuinieren, wandelen, mediteren etc. Vanuit dit gevoel, deze tevredenheid en veiligheid, kan jij bouwen aan jouw missie hier op aarde.

Jouw missie hier op aarde gaat namelijk om het gevoel dat je uitdraagt. Jouw gevoel maakt de grootste impact op jouw leven, je omgeving en het collectieve veld. Wanneer jij bezig bent met dingen die jou geluk brengen, dan ga je in frequentie omhoog. Een verhoogde frequentie zorgt voor een zuiverdere verbinding met het Veld, het Universum, het Goddelijke. Daardoor kan jij de Nieuwe Bewuste Wereld in de realiteit scheppen; omdat jij het in frequentie leeft.

HOGE ENERGIE & FREQUENTIES | HOE GA JE ER MEE OM?

Hoogstwaarschijnlijk heb je dat de afgelopen tijd ook ervaren: schommelingen in je gemoedstoestand, pieken van verdriet of boosheid, uitbarstingen van energie of juist een dip naar vermoeidheid. Over de hele wereld is de frequentie aan het shiften, waaronder door de stand van de planeten, en door universele wetten. Dit heeft impact op ons allemaal en nodigt ons uit om in die nieuwe, verhoogde frequentie te stappen.

En dat voelt niet altijd even fijn. Een shift zorgt voor verschuivingen en deze verschuivingen kunnen intens zijn, pijn meebrengen, je kan je overwhelmed voelen etc.

Hoe ben jij hier mee omgegaan? En vooral: hoe ga je er nu mee om?

Het is niet de bedoeling om deze gevoelens weg te schuiven! Een shift nodigt uit om je inwendige wereld schoon te maken, zodat je ruimte krijgt voor de nieuwe frequentie. En dat begint bij hoe jij je voelt en hoe je er mee omgaat. Geef jij alle energie en gevoel de ruimte om er te zijn en te flowen, of stop je het weg en krop je het op? Hoe meer opgekropte energie er in jezelf zit, hoe groter de uitbarsting is als het ‘te veel is’.

Neem de tijd voor jezelf om te voelen, om te helen en ruimte te maken voor het nieuwe. Wanneer het regent, dan kun jij ook tot bloei komen. De energie van Stier zal je helpen om geduld met jezelf te hebben, om weer te ervaren hoe het is om geluk en tevredenheid in jezelf te voelen en je te herinneren waar je blij van wordt zodat jij je missie hier op aarde kan leven: een high frequency life.

Zoals altijd, Geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!