Selecteer een pagina

7.09.2016 | Online School

Word de liefdevolle luisteraar van je eigen stem.

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Word de liefdevolle luisteraar van je eigen stem.” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2713″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Alles in het Universum is opgebouwd uit trilling. In onze essentie zijn wij mensen frequenties van licht en geluid. Als we zingen dan maken we contact met de bron van ons wezen en kunnen we onze ziel voelen in de trilling die we maken met onze stem.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Om contact te kunnen maken met zoiets moois als je ziel, hoef je niet heel goed en mooi te kunnen zingen. Je hoeft ook niet mee te doen aan een talentenjacht of een TV Programma. Beroemd willen worden is namelijk niet hetzelfde als het voelen van het verlangen om te zingen.

Willen zingen, is vooral willen klinken en trillen. Er volledig zijn, met jouw geluid, met je hele hebben en houden en alles wat je bij je draagt.

Zingen is een heel natuurlijk verlangen dat we als kind allemaal al voelden. Het verlangen om te zingen is er altijd eerst. Pas later komen daar gevoelens van angst en schaamte bij omdat we hebben gemerkt wat het effect van onze stem is op de wereld om ons heen, omdat we hebben geleerd dat er blijkbaar allerlei ‘regels’ gelden voor hoe je moet kunnen zingen. Maar ook omdat je voelt dat jouw zingen effect heeft op jouw lichaam.

Het verlangen om te zingen is gekoppeld aan het gevoel dat we ons zouden willen uiten in hoe we ons echt voelen. Maar dat is niet altijd makkelijk in het normale leven waar niet altijd ruimte is voor dat wat er uit ons wil komen.

Ongemerkt zijn we er sterren in geworden om ons in te houden en de deur dicht te trekken.“Niets komt er zonder mijn toestemming door die deur” zegt jouw wilskracht… en daarmee gaat je 5de chakra op slot en voel je dat je op een of andere manier dat je geblokkeerd bent.In deze workshop ga je voelen hoe het is om je stem ruimte te geven. Je gaat contact maken met jouw unieke trilling.

Je gaat ontdekken wat er achter deur klaar staat om naar buiten te hollen de vrijheid in.

Bij sommige mensen is dat een schreeuw van boosheid, voor een ander is dat een heleboel ingehouden verdriet, of soms is het gelijk al het lied van de ziel dat gezongen wil worden.

We weten het pas, als we de deur open durven zetten.

Met elkaar als groep zetten we een ruimte van liefde neer, waarbij we gaan ervaren hoe krachtig en mooi het is om je veilig te voelen om te delen met anderen wat er allemaal in jou zit aan klank en gevoel.

Als we zingen dan ontvangen we onszelf, als we luisteren dan ontvangen we de ander. En daarmee is geven gelijk aan ontvangen, en is zingen dus eigenlijk hetzelfde als liefhebben.

Jouw ziel wil in liefde voor zichzelf hier zijn op aarde, en jouw klank is de bron hiervan. Jouw trilling en klank wil blijvend ruimte in jou maken om meer te gaan schijnen en stralen vanuit het licht dat je bent. Jij mag ruimte in gaan nemen en contact gaan maken met je ziel, en dat proces is gekoppeld aan het gebruiken van jouw echte authentieke stem.

Voor mij is dit een heel goddelijk en magisch proces, waarbij ik voel dat ik als begeleider niets kan doen dan slechts te ontvangen wat er dan te geven is, in liefde.

Ik kijk ernaar uit jullie te horen,

Francisca Zee

Zondag 11 september geeft Francisca de workshop ‘Voice Liberation’ bij De Bewustzijn School van 10.00 – 17.00 uur.

Reserveer snel je ticket en mail naaar: info@debewustzijnschool.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!