Wiggert Meerman

“Dream your Existence”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Wiggert Meerman (Heesch, 1983) is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt topsporters, CEO’s, ondernemers en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Dat doet hij door middel van lezingen en groeiprogramma’s waarin hij de wijsheden en principes van inheemse stammen combineert met modern high performance. Het is Wiggerts missie om de wereld weer te leren wat het is om een puur mens te zijn, zoals hij dat zag bij de Huni Kuin. Zijn passie voor het spreken komt ook tot uiting op verschillende toonaangevende podia zoals het DeLaMar Theater, het bekende evenement Business On Stage en bij bedrijven zoals Adidas, ABN Amro en de Erasmus Universiteit.

Sinds 2020 mag hij zichzelf, na drie jaar schrijven, ook auteur noemen van zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’. Het boek belande op nr.35 in landelijke bestsellerlijst top 60. Ondertussen zijn er duizenden boeken verkocht en geniet het boek meer dan 230, vijfsterren recensies.

Via zijn Tribe Leader Foundation zet hij zich in voor het behoud van de Amazone.

Ook is hij host van de podcast Eindbazen, met een paar miljoen downloads de nummer één in de categorie zelfhulp. In 2020 lanceerde hij zijn eerste documentaire genaamd Wilskracht, waarin hij werd gevolgd voor, tijdens en na de eerste selectie van het Korps Commandotroepen. De docu werd landelijk geprezen en is al meer dan tweehonderdvijftigduizend keer bekeken.

www.wiggertmeerman.com

Testimonials about Wiggert Meerman

“Wiggert inspireert, prikkelt en weet eeuwenoude oerprincipes te vertalen voor de moderne mens.”
Kasper van der Meulen

Mindlift auteur & spreker

“Wiggert is innemend, open en authentiek en heeft een brede kennis rondom menselijk gedrag. Deze kennis weet hij, gecombineerd met oude Indiase inzichten, op een zeer aansprekende wijze uiteen te zetten.”
Paul Smit

Caberetier & Spreker

“Bedankt voor wie je bent, wat je doet en de positieve bijdrage die je daardoor hebt geleverd aan mijn leven”
Bas