Selecteer een pagina

27.07.2020 | Soul searching

Wie ben jij zonder de ‘Labels’? | Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”43944″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Je hart is meer open gebleven. Door het leven,
wat je hebt gekozen van boven voor je geboorte.
Je hart werkt meer als een schoonmaker voor jezelf, de ander en de wereld om je heen,
en dat is oké.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Je hervindt jezelf wat vaker
en kent de diepte van je water.
Je energie is vloeibaarder
en je leeft meer zonder kader.
Ja, wellicht wil je misschien naar huis, daar boven
Maar je bent hier op aarde.
Hier ben je.
In je hart.
En daar ben je met je gevoelens altijd thuis.

Je bent ‘iets’ niet.
Je bent.
Zonder kaders, zonder labels. Gewoon jij, je essentie.
Je hart en je Hogere Zelf.
En soms is het zo dat je dat vergat.
Trok je een jurk aan, en niet van Gucci,
maar een jurk met het label HSP of Hooggevoeligheid,
En toen was je zomaar foetsie.

Ja dat doet een label.
Waar ben jij dan?
EN wie ben jij dan, zonder label?

Je gevoel is je wegwijzer. Je gevoel is je stroom waar je van leeft. Het geeft je duidelijk aan ‘hier wel’ en ‘hier niet’. Zodat je niet stil blijft staan. Jouw gevoel is van jou en je ontwikkelt dat door je krachten, hup vooruit. Naar de toekomst en andere dimensies. Maar dan vanuit jezelf. Niet vanuit een label. Want dan maken we weer hokjes en verhalen zo intens interessant. En dat was je al, ook zonder al die rollen en labels.
Leren omgaan met je gevoel, met de krachten van gevoel, daar sta je nu in. En daar staan we allemaal in, in deze tijd. The Big Transformation. En dat houdt in dat we naar een ander ‘gevoels-dimensie’ bewegen. Een andere binnenwereld naar buiten dragend. Maar dat gebeurt met ownership, eerlijkheid, en authenticiteit. Door een label te plakken, plak je al die genoemde elementen van jezelf weg.
Je hebt het niet nodig.
Jij bent jij.
Leer jezelf eerst eens kennen.
Je gevoel te volgen, steeds in elk moment. Soms een zijspoor en soms naar rechts terwijl links meer in zich had, maar steeds maar weer allignen met je gevoel. Dat is wat je doet en dat maakt je puurder.

Je bent een voeler. Dat is het Menszijn.
Net als iedereen. Alleen iedereen uniek.

Rise Up!
Zonder gedoe.
Want van zo’n label HSP word je moe.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Ontdek wie je écht bent zonder al die labels” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op dinsdag 28 juli om 19:00u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Heet jezelf weer helemaal welkom en voel de diepe verbinding die je misschien even kwijt was of even vergeten, tijdens de Unbound Self Love Class. Tijdens de Transcendente Reis ga je samen met Marieke diep en licht. Voor heling. Voor Liefde. Door Liefde. Ook houdt Marieke natuurlijk weer haar Q&A voor je vragen en een Talk.

Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dinsdag 28 juli 2020 om 19:00 uur gaat Marieke live tijdens de online class: Unbound Self Love. Deze les duikt ze weer specifiek in op HOOGSENSITIVITEIT. Doe je ook mee? Je kan ook de live class op een ander moment bijwonen, je krijgt namelijk sowieso de replay link! Boek je ticket via de knop hieronder:

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!