Selecteer een pagina

16.04.2017 | blog, Online School

What the f*ck wil je nou?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”What the f*ck wil je nou?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5128″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Herken je dat? Dat je met een jongen aan het daten bent en hij zich ineens terug lijkt te trekken? Plotseling wordt hij nog interessanter en kan je niet meer stoppen met denken aan hem. Vindt hij me niet leuk meer? Wat gebeurt er nou? Ik dacht dat we een leuke tijd met elkaar hadden?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Ik zit nu midden in zo’n situatie. Het is eigenlijk wel grappig wat er zich nu allemaal in mijn hoofd afspeelt. Als ik er van een afstandje naar kijk, lijk ik vet wanhopig. Ik kijk duizend keer op mijn telefoon of hij al geantwoord heeft, kan me niet meer focussen op mijn studie en wil hem dolgraag weer zien.

Interessant hoe een situatie zo snel kan veranderen. Vorige week voelde ik me juist zelfverzekerd en hadden we afgesproken dat we casual zouden daten en wel zouden zien waar het schip zou stranden. Daarnaast voelden we allebei niet de behoefte om elkaar op elk moment van de dag te appen, dus spraken we elkaar doordeweeks niet zoveel. Dus wat is er nu ineens veranderd?

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Als ik kijk naar de FEITEN, is er niets veranderd. Wat er wel veranderd is, is mijn FOCUS en het VERHAAL dat ik mezelf vertel. Ik focuste mij eerst gewoon lekker op mezelf (studie, afspreken met vriendinnen, sporten) en nu focus ik mij vooral op hem en op de dingen die ‘normaal’ gesproken gebeuren als je met iemand date en die bij ons anders verlopen. Vindt hij me nog wel leuk? Wanneer zie ik hem weer? Waar is hij nu mee bezig? Waarom antwoordt hij nou niet?

Mr. Right of Mr. Right Now

Ik wil helemaal niet ‘zo een vrouw’ zijn en sta open voor een relatie, maar wel met de juiste man. Een man die bij mij past, niet een of andere random guy die mij een beetje genegenheid toont en mijn ego streelt.

Ik weet eerlijk gezegd niet of deze man de juiste voor mij is (op de langere termijn). Wij mensen dromen over het algemeen meteen over een toekomst samen en daar is in mijn ogen niets mis mee. Maar zie je de persoon dan nog wel voor wie hij of zij is? En kan je nog genieten van elkaar in het moment en open blijven staan voor de uitkomst van de toekomst, wat deze ook zal zijn?

Wie weet is hij niet Mr. Right, maar is hij Mr. Right Now. Een ding is zeker, ik leer enorm veel van deze situatie en ben dankbaar dat deze gedachten en gevoelens naar boven komen, omdat ze mij ervan bewust maken dat ik ook op een andere manier naar de situatie kan kijken, waardoor ik merk dat ik meer innerlijke rust ervaar en niet meer zo paranoia reageer. 😉

 Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Heb jij dit ook wel eens meegemaakt en hoe ging jij hiermee om?

~Kelly Fung~

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Maandag 8 mei start De Bewustzijn School met het Premium Program: Meesterschap in Succes. Dit programma van 4 maanden is de opvolger van het eerste succesvolle 8-week program ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’. Maar moet je dan eerst dat programma volgen voor je aan deze tweede module begint? Nee, dat hoeft helemaal niet! Het geeft je wel de extra verdieping, dat jouw persoonlijke reis meer flow kan bieden. En daar is iedereen welkom voor: http://www.debewustzijnschool.nl/meesterschap-in-succes/.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
Misschien is dit iets voor jou: Riding Solo.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!