Selecteer een pagina

7.08.2017 | Online School

Wet van de Aantrekkingskracht – Fien Kestelyn

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Wet van de Aantrekkingskracht – Fien Kestelyn” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5475″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

What’s cooking?

De Wet van Aantrekking zegt dat je alles kunt hebben of zijn wat je wil. Alles in je leven –positief of negatief- trek je zelf aan. Het werkt volgens ontelbare goeroes zoals de wet van de zwaartekracht met andere woorden altijd. Op dit moment heb ik geen appartement, geen vent, ben ik niet vermagerd, krijg ik mijn bank niet verkocht en dat heb ik allemaal aan mezelf te danken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Altijd als ik niet gedaan krijg wat ik wil, komt die stem naar boven die roept Kun je het nu nog niet?? Mijn Instagram vult zich met boodschappen als breakthrough video, Dailyohm, Meetmindful, Detox with lemons en ik ben het kotsbeu. Wat is the secret? Ik visualiseer me te pletter, maar het lijkt of het universum op dit moment met zomervakantie is. De formule is bewust vragen, geloven en ontvangen. Louise Hay vergeleek de wet van de aantrekkingskracht ooit met op restaurant gaan. Wanneer je je bestelling hebt doorgegeven ga je toch ook niet om de 5 minuten in de keuken gaan kijken om te zien of je order al klaar is, je gelooft gewoon dat die komt. Als dat de metafoor van mijn leven is, sta ik gewoon in die keuken en gil ik Is het nu nog niet klaar?? Tot dusver de controle loslaten.

Ik wil al jaren af van mijn oud geloof dat ik voor alles mijn best moet doen, maar ik geloof het nog niet echt. Deze week vertelde een vriendin hoe ze wou gaan staan voor wie ze was samen met al haar wensen en dat ze dat wou doen door in actie te komen en vertrouwen te hebben. Was krijgen wat je wil dan niet gewoon achteroverleunen? De laatste maanden resulteerde mijn poging tot mijn-best-niet-meer-doen in passief gedrag als het verwijderen van alle datingapps, eten en drinken wat er voor mijn neus komt en mijn makelaar gewoon zijn ding laten doen, ik moet toch alleen maar geloven en ontvangen? In actie komen vanuit je gevoel en niet omdat je moet is dan toch misschien de missing link. Het stuurt de boodschap dat je jezelf de moeite waard vindt om die wens waar te maken. Vandaag ga ik zelf op zoek naar een appartement, download ik voor de grap Bumble en bestel ik een levering met plantaardig ontbijt, lunch en diner. Niet omdat ik moet en het beu ben, maar omdat ik het wil en ik er blij van word. Als die wet is als op restaurant gaan, eitje.

~Fien Kestelyn~

Lees meer van Fien op haar eigen blog: BeterBloot.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: Schipperen. 

Premium Program
Iedere acht weken start het Premium Program: Meesterschap in Zelfvertrouwen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, geef je nu op!

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!