De energetische spiegel van de Leeuwenpoort

Volle Supermaan in Waterman op 1 augustus 2023

De energetisch krachtige maand augustus openen we met een Volle Supermaan in het teken Waterman, wat direct een contrast en spiegel vormt van de Leeuwenpoort die 7 dagen hierna komt. Deze energie van de volle maan gebruiken we ter voorbereiding op de grootste kosmische gebeurtenis van het jaar.

Deze supermaan is letterlijk een ‘healing portal’ die het startpunt vormt van je reis naar het creëren van ruimte en je systeem te zuiveren.

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

Ben jij uitgerust om om te gaan met de hoge frequenties die er aankomen?

De Supermaan in waterman op 1 augustus brengt helende en verhelderende frequenties waarmee jij je body, mind en soul kan zuiveren en ruimte maakt voor meer rust en helderheid. Het is de voorbereidende fase op het grootste kosmische evenement van het jaar ‘De Leeuwenpoort’ van 8 augustus. De Leeuwenpoort is een energetisch portaal dat uitgelijnd is op onze aarde, de Zon en Sirius, onze spirituele zon, die dan opkomt. Het wordt ook gezien als de wedergeboorte van onze spirituele zon, dat jaarlijks terugkeert, wat direct een wedergeboorte is van onze eigen spirituele energie.

Om een wedergeboorte te laten ontstaan en deze hoge frequenties te ontvangen is een schoon lei belangrijk als fundament. Daarvoor ontvangen we als collectief een supermaan in waterman 7 dagen van tevoren.

Waterman is het contrasterende en complementerende teken van leeuw, wat direct een weerspiegeling zal geven op waar jij ruimte mag creëren in jezelf voor een wedergeboorte.

Met deze volle supermaan kan jij moeiteloos:

  • Je energetisch systeem reinigen,
  • Je mind. enlichaam ontgiften en
  • Negatieve gedachtenpatronen uit je systeem schoonspoelen

In deze Course neemt Marieke van Meijeren je mee in de (collectieve) frequentie van deze Supermaan in waterman.

Tevens maak je onder begeleiding van Marieke haar stem, Isochronic Tones en binaural beats een Transcendente Reis die volledig aligned is op deze energie.

De Course is eindeloos beschikbaar voor je om te volgen en de TR is te downloaden, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de course.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: 30 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): 45-60 minuten
Toegang vanaf: 1 augustus 2023 | 20:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Maan, Mystiek, Kosmos

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken