Selecteer een pagina

Wat jouw Innerlijke meisje je kan vertellen

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Wat jouw Innerlijke meisje je kan vertellen” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9662″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

In deze blog wil ik het met je hebben over je Innerlijke meisje. Waar staat jouw meisje voor? Wat zijn haar kwaliteiten? Zij staat onder andere voor je (diepe pure) gevoel, je kwetsbaarheid, schoonheid, verbinding, openheid, je behoefte aan harmonie. Ook haar schaduwkanten kunnen zich manifesteren. Bijvoorbeeld in de momenten dat je je onzeker voelt, gespannen, angstig of zelfs in paniek.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Wat zijn de kwaliteiten van jouw Innerlijke meisje?

Hoe manifesteert zij zich in haar kwaliteit, wanneer merk je haar op? Op de momenten van in verbinding zijn met de ander. Ultiem moment waarbij het meisje zich manifesteert is de periode van verliefd zijn. Of als je een baby in je armen hebt, of een puppy. Zij zorgt voor de innerlijke zachtheid, de behoefte om je te verbinden met de ander en de bereidwilligheid je aan te passen. Je voelt haar in het vertrouwen om graag bij die ander zijn. Bij wie jij jezelf kunt zijn en kunt ontspannen.

 

Als je voor langere tijd je Innerlijke meisje hebt genegeerd of afgewezen

Als je voor iets nieuws in je leven staat en je ervaart spanning of onzekerheid. Bijvoorbeeld op het moment van een nieuwe activiteit, een nieuwe ervaring: je eerste rijles, een sollicitatiegesprek, je eerste dag bij een nieuwe baan, je eerste schooldag, het aangaan van een (intieme) relatie. De gespannenheid kan variëren van lichte spanning tot verlammende angst en alles ertussen. In dit laatste geval kan dat je blokkeren in datgene wat je op dat moment te doen staat. Waardoor je niet kunt doen of zeggen of voelen wat je zo graag zou willen.

 

Leren kennen en aandacht geven

Om vanuit rust en harmonie nieuwe ervaringen te beleven is het fijn om je Innerlijke meisje te leren kennen en aandacht te geven. Zodat je kunt leren voelen wat ze nodig heeft om in vertrouwen te ontspannen en in harmonie te zijn. Hier kun je jouw keuzes in het leven op baseren. Jouw meisje leren kennen geeft je de mogelijkheid om te leren voelen hoe je haar kunt troosten op de momenten dat je ergens gespannen over bent of verdrietig of zorgen over maakt.

 

Aandacht aan je Innerlijke meisje geven

Om je meisje blij te maken kun je bijvoorbeeld een afspraak maken voor een massage of een sauna bezoeken. Lekker lang in bad zitten. Muziek luisteren. In de natuur zijn. Gemakkelijke kleren aantrekken en wegkruipen op de bank met een fijne film. Je laten vertroetelen. Iets lekkers eten, iets dat warm en romig is.

 

Hoe zorg je dat jouw Innerlijke meisje zich veilig voelt?

Door consequent de troostende aandacht te bieden op de momenten dat je spanning ervaart. Jouw meisje zal ontspannen, zal zich gezien voelen en jou vervolgens een voortdurend geluksgevoel geven. Het is dus de moeite waard!

 

Tip: draag een token bij je wat jouw Innerlijke meisje representeert. Dit kan je helpen op de momenten dat je gespannen of angstig of verdrietig bent.

 

 

Mijn doel is jou bewust te maken van jouw eigen Innerlijke Familie zodat je in staat bent om je gedrag op bewust niveau in te zetten binnen iedere willekeurige situatie. Als je er zelf niet uitkomt, maar je wilt wel graag snappen hoe dit nou bij jou zit in een specifieke, urgente situatie: stuur mij een bericht en dan help ik je verder![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Martine Hamstra is gespecialiseerd in coaching, acces bars, tarrot consults en werken met ‘jouw innerlijke familie’. Op deze manier stimuleert ze mensen om hun eigen weg te ontdekken en te volgen. Meer weten: kijk op haar website EigenwegDoelbewust of kom op zondag (in de even weken) naar één van haar inspirerende lessen op De Bewustzijn School.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!