Selecteer een pagina

29.07.2022 | blog, Mind Matters

Wat is Transcendent Reizen?

Dit is dé tool om jouw vorige en parallelle levens te kunnen ervaren. De tool om door het multiversum te kunnen reizen. Dit is dé tool om in contact te komen met wie jij in wezen bent: ziel. Waar hebben wij het over als wij dit schrijven? Transcendent reizen.

Misschien heb jij al eens eerder of vaker een transcendente reis gemaakt met Lightrider Marieke van Meijeren. Maar wat is dit eigenlijk? Transcendent reizen is een andere naam voor een zielenreis. Een reis maken met je ziel. Het is een techniek die al beoefend werd door de sjamanen en de mensen uit het oude Egypte. Zij noemden dit transcenderen.

In het Westen hebben we deze term verbasterd en noemen wij het hypnose. Met transcendent reizen breng jij jezelf in een diepe hypnose waardoor jij jezelf als multidimensionaal mens kunt gaan ervaren. Het multidimensionale mens dat jij werkelijk bent. Dit betekent dat wij niet alleen plat mens zijn. Dat de wereld niet plat materieel is. Het betekent dat de tafel in jouw woonkamer niet alleen ‘plat’ een tafel  is, maar een energetische lading heeft. Deze tafel is niet in de ruimte, maar door de energetische lading van de tafel en jouw eigen energetische lading kan jij de tafel met jouw zintuigen waarnemen. En wanneer jij jouw zintuigen meer verdiept, gebruik gaat maken van jouw andere zintuigen, dan kan jij waarnemen dat er alleen maar energie is in de ruimte. Dat is hetgeen waaruit wij allemaal uit bestaan.

Mind altered states

Transcendent reizen is de sleutel om dit te kunnen ervaren. Dit komt doordat je met transcendent reizen een andere bewustzijnsstaat inneemt. Gedurende de dag zitten wij in onze alpha- en bèta-staat, de staten van onze hersengolven, waarmee we de wereld waarnemen. Die golven zenden wij uit en krijgen wij ook tot ons. Anders gezegd sturen wij steeds projecties uit die wij ook weer terugkrijgen. Deze projecties geven ons feedback, waardoor wij de dingen kunnen zien en ervaren.

We kunnen ons ook bewegen naar hogere bewustzijnsstaten. Zoals de thèta- en de delta-staat. De delta staat bereik je wanneer je in een hele diepe slaap zit. De thèta staat is een diep meditatieve staat. Met transcendent reizen gaan wij door middel van breath work, binaural beats en begeleiding van Marieke in de thèta-staat komen, waardoor je landt in je hart. Zo gaat er een deurtje open en kan jij je ziel ervaren en breng jij jezelf naar je ware thuis. Is dat niet magisch?

Zo kan jij ervaren waar jij vandaan komt. Jouw universele thuis. Jouw sterrenfamilie. Je kunt jouw overleden geliefden gaan zien. Het is het deurtje naar het ervaren van oneindige liefde.

Zelfhelend vermogen activeren

Ook activeer jij in deze thèta-staat jouw zelfhelend vermogen. Dit doe je door blokkades heen te gaan. Door te voelen wat er gebeurt in jouw lichaam. Door helemaal te ondergaan wat jij mag ondergaan op dat moment. Transcendent reizen is een gouden formule om met jezelf transformatief werk te doen.

Intuïtie ontwikkelen en verdiepen

Het andere magische effect van transcendent reizen is dat jij zo jouw intuïtie ontwikkelt. Zo kom jij steeds beter in contact met de wereld, terwijl je diep verankerd bent in jezelf. Dit betekent dat jij de informatie die bij jou binnenkomt veel verfijnder waarneemt, waardoor jij veel duidelijker goede keuzes kunt maken voor jezelf. Zo vorm jij actief jouw eigen leven naar datgene wat jouw hart uitstraalt. Dit is wat transcendent reizen doet, het spreekt jouw onderbewuste aan. Zo is spirituele ontwikkeling niet hard werken, maar een automatisch gevolg van de reizen die je maakt. Het cadeau dat jouw ziel aan jou geeft.

Wil jij de magie van transcendent reizen voor jezelf ervaren? The Collection vol. I neemt beginnende en ervaren Transcendente ‘Travelers’ mee op 16 bijzondere Zielereizen door alle lagen waar jij als mens in leeft; Body, Mind, Soul, Dagelijks Leven, Manifestatie & Relaties. Je bouwt een complete bibliotheek van 16 reizen waarmee jij alle elementen van jezelf uitlijnt en jezelf in alignment brengt met je Ziel. Zodat jij een Ziel Gevoed leven leeft. Je vindt The Collection vol. I HIER

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!