Selecteer een pagina

20.02.2017 | blog, Online School

Waarom zijn wij mensen op aarde?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Waarom zijn wij mensen op aarde?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4444″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vraag jij je ook wel eens af waarom de mens op aarde is? Of wat je eigen doel is hier op aarde, of in dit leven? En wat je zou kunnen doen om hierachter te komen, en jezelf hiernaartoe te ontwikkelen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Bewustwording

Bewustwording door bewust te zijn is helemaal niet zo eenvoudig! Er zijn constant impulsen van buitenaf die iets in jou raken. Het is belangrijk dat je hiernaartoe gaat en nagaat wat er in je geraakt wordt? Daarvoor is het eerst noodzakelijk te beseffen dat er niets buiten jezelf ligt. Als je bijvoorbeeld geïrriteerd raakt door iemand, ligt de oorzaak niet bij die persoon, maar bij datgene wat er in jou geraakt wordt. Pas als je erkent dat er iets in jou geraakt wordt wat irritatie opwekt, kun je er iets mee. Zolang je dit ontkent of je je er tegen verzet, zul je in je oude patronen blijven. Het keerpunt in de persoonlijke ontwikkeling is het moment dat je je bewust gaat worden van de invloed die je onderbewustzijn heeft op de huidige situatie. Dit in combinatie met de wil om die te veranderen.

Niets meer missen van De Bewustzijn School? 

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

 

          ‘The moment you change your perception is the moment you rewrite the chemistry in your body’ – Bruce H. Lipton
 Zelfliefde
Door waar te nemen en in jezelf te keren, kan je inzicht krijgen in je patronen. Maar ook kun je op deze manier de kracht van je onbewuste vermogens ontdekken en leren toepassen. Door rust in lichaam en geest te creëren, ontstaat de ruimte om een helder overzicht te krijgen van de situatie waarin je verkeert en wat je daar, indien nodig, aan zou kunnen veranderen. Dit kan soms een hele klus zijn. Het denken wil de controle vaak niet kwijtraken. Als je dus aan je eigen bewustwording werkt, zul je geregeld geconfronteerd worden met emoties en gedachten die vanuit het onderbewustzijn naar boven komen. In feite liggen alle positieve en negatieve herinneringen hier opgeslagen en beïnvloeden ons (vaak onbewust) via de emoties en het denken. Dit heeft bijvoorbeeld effect op ons zelfbeeld, maar het beïnvloedt ook ons gedrag naar anderen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Bewustwording is dus noodzakelijk voor zelfontwikkeling, zelfliefde en compassie.

 

Bij de Bewustzijn School kun je in mijn begeleide visualisatielessen leren hoe je je lichaam, geest en ziel beter kunt ervaren, en bewuster van kunt worden. Maar ook hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen met als doel: in balans komen met je Zelf, Bewustwording, Zelfliefde en Compassie. Kom dus gerust een keer in een van mijn lessen op maandagochtend of vrijdagmiddag.

 

In mijn praktijk voor hypnotherapie en integrale psychosociale therapie zijn bewustwording en het weer in balans brengen van de innerlijke harmonie twee duidelijke pilaren waarop de behandeling gebaseerd is. Daarnaast bied ik (begeleide) meditatielessen aan volwassenen en kinderen, regressietherapie, ontspanningssessies en binnenkort ook mindfulness. Waarbij je o.a. kunt leren weer in je eigen kracht te staan, je beter te concentreren en meer liefde te uiten naar jezelf en je omgeving. Neem gerust een kijkje op mijn website http://www.sweetharmony.nl.

 

~Ralph Sweet~

Wil jij jeZelf meer ontwikkelen? En Bewuster gaan staan in het leven? Probeer dan een week lang ons Leefstijl Rooster uit, een investment van 25 euro. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School? 
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!