Selecteer een pagina

12.09.2016 | Online School

Waarom een burn-out het startpunt is voor the new you

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Waarom een burn-out het startpunt is voor the new you” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2733″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hallelujah! Ik heb een burn-out. Ooit zo naar een burn-out gekeken? Veel mensen die een burn-out krijgen, maken een transformatie door. Om deze transformatie te ondersteunen staat De Bewustzijn School de hele maand oktober volledig in het teken van een plan van aanpak voor, tijdens en na je burn-out. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Dit is waarom een burn-out het startpunt is voor the new you

Hallelujah? Ja, misschien is het tijd om eens op een andere manier naar een burn-out te gaan kijken. Ik neem je mee… Het lichaam dat stopt en uitgeput is. De mind die razend door de bovenkamer heen vliegt. De afgematte glimlach die niet meer straalt. Met lood in de schoenen de ochtend door komen en de levensvragen die soms voorbij komen op je computerscherm; Wat ben ik aan het doen met mijn leven? Wie ben ik? Wat vind ik leuk? Waar dient het leven eigenlijk voor? En dan…. Op die ene ochtend, stopt het gewoon. Je lichaam kan niet meer. Je kunt zelfs niet meer kiezen wat je aan wilt trekken. Je weet niet meer wat je wilt eten voor ontbijt. De keuzes glijden als water over je heen zonder dat je in staat bent om er ook maar iets mee te doen. Je belt je leidinggevende met het nieuws dat je niet meer kan. Maar echt niet meer. Vanaf dit moment begint er een nieuwe reis.

Reis naar binnen

Jouw reis naar binnen is gestart. Het is een ‘Halleluljah’ omdat je lichaam aangeeft ‘dit niet meer’. Je bent meer waard. Je bent geboren voor iets super cools, weet je nog? Het leven straalt en is wonderbaarlijk en nu ga ik je dat leren, zegt je lichaam. Maar eerst: opruimen! Eerst die overtollige bagage, trauma’s, grenzeloosheid, negatieve geloofsovertuigingen over boord. Hoppakee. Alles. Daarna ben je weer schoon om te kijken, schoon om te horen, schoon om naar jezelf in alle talen te luisteren. Het leven kan opnieuw beginnen met door je aderen stromen als wilde rivieren. Vanaf nu kies je er voor andere keuzes te maken: niet meer vanuit angst, beperking en tekort maar uit liefde en overvloed. Want dat ben je. Dat was je alleen even vergeten.

Hallelujah in het kwadraat

Zodra wij als samenleving anders naar het fenomeen ‘burn-out gaan kijken, haalt het de lading weg van druk, negativiteit en slachtofferschap. In de fase van de burn-out is het cruciaal om anders te gaan leren kijken en voelen. Dat helpt bij het gehele proces van de wederopbouw. Een burn-out is iets machtigs moois omdat je vanaf dat ene moment nooit meer iets zal gaan bouwen voor jezelf waar jij niet volledig achter staat. Wat jij niet volledig doorvoelt hebt, en wat goed voor jou en de ander is. Alleen maar mooie dingen!

Burn-out en De Bewustzijn School

In de maand oktober staat De Bewustzijn School in teken van: ‘Hallelujah! Er is een Burn-out’. Wij bieden een compleet programma aan voor Mind, Body & Spirit dat je kunt inzetten voor, tijdens of na een burn-out. Door dagelijkse lessen waaronder Mindset training, Persoonlijke en Professionele ontwikkeling, Meditaties en Yoga die je bij ons volgt, ontstaat er een duurzame verandering in jezelf.

Cadeau

Het introductiegesprek met één van de coaches bij De Bewustzijn School voor een persoonlijk plan op maat krijg je cadeau. Iets voor jou? Mail dan naar info@debewustzijnschool.nl.

Marieke van Meijeren

Elke donderdag geeft Marieke van 18.30 – 20.00 uur Meet your Destiny.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!