Selecteer een pagina

6.03.2020 | Moon, Soul searching

Volle SUPERMAAN in Maagd 9 maart 2020: Transformeer en maak je Dromen werkelijkheid

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VOLLE SUPERMAAN IN MAAGD” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21125″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het is maart en de meteorologische lente is begonnen. Om ons heen is dit ook alweer voelbaar, de zon die tevoorschijn komt en ons langzaam maar zeker begint op te warmen en de planten die beginnen te ontpoppen. What a time to be alive people! Letterlijk ook, alles begint weer tot leven te komen. Tijd om uit ons winterschulp te kruipen en deze volle Supermaan, de eerste van het jaar, gaat je energetisch hierin voeden. Wat zullen de planeten je deze dagen brengen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

SUPERMAAN

Maandag 9 maart staat de maan in Maagd volop te shinen. En hoe. Het is een Supermaan, wat betekent dat de maan dichter bij de aarde staat en ze ook groter aan de hemel te zien is. Een supermaan heeft hierdoor ook een sterkere uitwerking, de energie is voelbaarder en hoger in frequentie. Er ligt zo veel potentie om te benutten.

MAAN IN MAAGD: SPRING CLEANING

De maagd is betrouwbaar, nauwkeurig, proper en ijverig. Soms zelfs een beetje ‘perfectionistisch’ en deze energie kan je op 2 manieren benutten. Het kan ‘tegen’ je werken als je in je gevoel gaat zitten dat het ‘nooit goed genoeg is’ en je denkt dat je alles moet controleren. Maar als je deze energie voor je laat werken, werk je nauwkeurig en kan je ergens helemaal voor gaan. Dat is de energie die je voor jezelf wilt inzetten van deze supermaan. De maan staat voor ons gevoelsleven en intuïtie. De maan in maagd kan voor een ‘big spring cleaning’ helpen in je leven. Kijk eens naar de patronen in je leven die je los wilt laten en waarvoor je in de plaats nieuwe, gezonde (maagd staat ook voor gezondheid op alle vlakken!) routines en gewoontes jezelf eigen wilt maken.

ZON IN VISSEN: LEG JE VISIOENEN VAST

Vissen staan precies in het midden tussen de droom wereld en de echte wereld. Vissenenergie helpt je heel dicht bij je intuïtie en je dromen te komen. Misschien krijg je nu zelfs meer visioenen door met de kracht van de supermaan er bij. Tijdens de volle maan-periode, en al helemaal een supermaan periode, helpt het op met pen en papier je wensen en dromen op te schrijven. Let wel, vissen zorgt er voor dat we meer in een droomwereld willen verblijven, want daar is het allemaal mooi en stralend. Dus benut de aardende kracht van de maan in maagd. Vissen durven groter te dromen en de energie van de maan in maagd zal je helpen om dit in realistische plannen om te kunnen zetten en er nauwkeurig aan te werken.

DE GROTE DROMEN VAN NEPTUNUS + MARS EN JUPITER DIE JE HELPEN

Neptunus staat dicht bij de zon. Neptunus is de heersende planeet van vissen. Dus die droom-energie is hoog aanwezig, wat jou vraagt om je energie ook weer terug te richten naar het hier en nu. Voel je voeten op de grond. Hier mag het gebeuren. Hier mag jij je dromen verwezenlijken. Wat een feest is dat! Je mag jouw paradijs, jouw droomwereld naar de echte wereld brengen.

Mars en Jupiter staan in het teken steenbok. Een aards teken dat daadkrachtig en praktisch is. Jupiter is een ‘geluksplaneet’. De energie van enthousiasme, optimisme en open staan gaan in je voordelen werken bij het verwezenlijken van je dromen. Jupiter voedt je met vertrouwen en hoop. Mars zorgt voor vuur en passie. Met de kracht van deze planeet kan je overgaan in de daadwerkelijke actie, omdat je jouw dromen serieus neemt en het écht wilt gaan doen. Perfect in line met de energie dat dit seizoen, de lente, met zich meebrengt. Bring it to life!

MERCURY RETROGRADE: BYE FELICIA 👋

Eind februari is Mercurius ‘achterwaarts’ gaan bewegen. Niet echt, maar optisch lijkt het alsof de planeet achterwaarts beweegt. Misschien heb je flinke uitdagingen gehad de afgelopen periode, zijn er een aantal triggers van je aangezet. Dit zijn allemaal mooie opportunities om te helen! Om het nu anders te gaan doen dan dat je altijd in je automatische stand hebt gereageerd. GELUKKIG: gaat Mercurius weer vooruit op 9 maart. De effecten van de retrograde zijn nog een paar dagen hierna nog voelbaar, maar deze nodigen uit tot reflectie. Wat kan je anders gaan doen, zodat jij jouw ultieme leven kan voeden? Zodat jij jouw droomwereld werkelijkheid maakt hier on planet earth?

Kortom, deze volle supermaan is het perfecte moment voor praktische transformatie. Een voedende energie voor je dromen. Gebruik deze energie ook voor jezelf! Werk met de frequenties van de planeten en de sterren.

Dus mijn vraag aan jou, welke dromen ga jij werkelijkheid maken met deze energie?

 

En zoals altijd; geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je ervaren hoe het is om te werken met de kracht van een volle Supermaan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join op 8 april ‘The Power of Light’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fthe-power-of-light%2F|||”]Op 8 april van 19:00-21:00 uur, tijdens de volle Supermaan in weegschaal houdt De Bewustzijn School: The Power of Light! The Power Of Light is speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. En dat gebeurt tijdens The Power of Light tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker.

Daarnaast geeft Marieke ook een Talk: Co-Creation with The Light.
Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. PLUS we introduceren voor het eerst een nieuw element tijdens de events: Healing on Stage door middel van een Q&A. Samen met Marieke op het podium ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!