Selecteer een pagina

22.04.2021 | Astrologie

Volle Supermaan in Schorpioen | Intensiteit, transformatie en collectieve evolutie

It’s here! De eerste supermaan van het jaar 2021, en wat voor één.. De supermaan van april 2021 staat ook wel bekend als “Maan van het Ontwaken” en bevindt zich in het diepgaande teken Schorpioen. De supermaan is een ‘versterkte’ versie van de normale volle maan en met twee water symbolen (schorpioen en de maan zelf) belooft het een intensieve en transformerende periode te worden. Je ontvangt energetisch de uitnodiging om je herboren te voelen en te verbinden met je Soul Purpose. Are you ready?

SUPERMAAN | Verbind met je intuïtie

De maan staat symbool voor ons gevoelsleven en emoties. Wanneer we te maken hebben met een supermaan, staat de maan dichter bij de aarde waardoor zij optisch groter lijkt. Astrologisch betekent dit dat de energie en krachten van de maan, de planeten en de standen versterkt worden. Daarnaast is het een Pink Moon. De maan zal niet magisch roze worden, maar heeft te maken met de bloemen die op dat moment in bloei staan, die vroeger gebruikt werden rond deze volle maan voor heilige rituelen.

De maan nodigt je uit om diep te duiken in je gevoel en verbinding te maken met je intuïtie en je Zielspad. Maar om dat te doen is het nodig om alle ruis en blokkades schoon te maken, wat onprettig kan voelen. Schorpioen zal je extra force geven om hier toch voor te gaan!

MAAN IN SCHORPIOEN | Jouw evolutie

De Schorpioen wordt vaak gezien als ‘de slechterik’ van de tekens, maar trust me: that’s not true. Schorpioen durft diep te gaan in haar binnenwereld, de duisternis op te zoeken om er licht naar toe te brengen. Het teken Schorpioen is enorm passievol en staat duidelijk in verbinding met intuïtie.

Binnen de astrologie hebben de tekens ook hun ‘evolutie’ tekens, wat betekent dat als je de krachten van deze symbolen volledig eigen hebt gemaakt, je naar de ‘ultieme versie’ transformeert. Voor de Schorpioen is het laatste evolutie symbool de Fenix: een waanzinnig kracht symbool! De mythische feniks wordt vernietigd en stijgt boven zijn eigen as uit, het is de ultieme transformatie naar je Highest Self. Om hier te komen, vraagt deze volle supermaan dat jij je binnenwereld opschoont, blokkades loslaat en je leven daarmee verandert. Hierdoor kom je uit bij jouw Soul Purpose, het blauwdruk dat in jou geschreven staat om vanuit je Ziel te leven.

Je Soul Purpose is dat wat jou gelukkig maakt, waar je van AAN gaat, hetgeen waar je enorm veel passie voor hebt. Wanneer jij vanuit een diepe verbinding met je intuitie gaat leven, ontvouwt jouw Soul Purpose zich voor je ogen.

ZON IN STIER | It’s all in Alignment

En misschien kan dit spannend voelen. “Wat nou als ik mijn hele leven moet omgooien voor mijn Soul Purpose?!”, hoor ik een aantal mensen denken. Je Soul Purpose ontstaat niet in één dag, het is namelijk nooit een race. Je Soul Purpose ontstaat op je pad van het leven, die je nu aan het afleggen bent. En je kan altijd, écht altijd, opnieuw kiezen.

De zon staat in het teken Stier. Een teken dat voor stabiliteit, geduld, schoonheid en kalmte staat. Dit geeft je de kracht om in je eigen tempo je transformatie in te gaan en de schoonheid hiervan te zien. Zoals een zaadje in een wonderschone bloem verandert: zo ga jij je transformatie in. Hierdoor is het pad naar je Soul Purpose bijna een groot feest. Ongeacht welke blokkades of ‘beren op de weg’ er liggen, jij kunt zien hoe dit allemaal bijdraagt naar leven vanuit jouw Soul Purpose. Make full use of this energy!

PLUTO RETROGRADE | De transformatie

Astrologisch gezien is Pluto een enorm intense en krachtige planeet in onze hemel. De thema’s die gekoppeld zijn aan Pluto zijn: transformatie, het onderbewustzijn en psychologie. Pluto is er om veranderingen te brengen in jouw leven en de wereld en staat voor evolutie. Pluto staat aan het begin van zijn retrograde in Steenbok, wat te maken heeft met structuur, stabiliteit en karma.

De focus van jouw individuele en de collectieve evolutie zal dan ook gaan over carrière en status. We bewegen ons in een tijdperk waar het gaat over waarde. Hoe breng jij waarde in de wereld? Pluto retrograde gaat je helpen om duidelijkheid te krijgen over dingen die niet meer voor je werken, om ze los te laten en te evolueren naar de ‘verbeterde’ versie van jezelf. Transformation is the key!

Collectief gezien gaan we een enorm transformatie proces in. En dat mag ook wel. In ieder van ons is er iets dat mag veranderen. Zodat we ons meer en meer mogen bewegen naar de the Age of Aquarius (verbinding, Ziel, intuïtie). En dat begint bij jou, mooi mens. Wanneer jij intapt in jouw intuïtie, verbinding legt met je Ziel en gaat leven vanuit jouw Soul Purpose dan bewegen we ons naar die wereld. Die Nieuwe Bewuste Wereld die in ons allemaal leeft en al bestaat.

Zoals altijd,
Geniet van deze Energie!

In Liefde,
Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!