Selecteer een pagina

6.04.2020 | Moon, Soul searching

Volle SUPERMAAN in Weegschaal 8 april 2020: Breng Harmonie en Transformeer de wereld

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VOLLE SUPERMAAN IN WEEGSCHAAL” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”24429″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

En we zijn alweer beland in april: de lente is in volle glorie en aanstaande woensdag 8 april hebben we de tweede en de meest heldere Volle Supermaan van dit jaar. Deze volle maan  wordt ook wel de ‘roze supermaan’ genoemd, omdat alle bloemen aan het bloeien zijn en we veel roze bloemen beginnen te zien. De schoonheid van de wereld begint weer zichtbaar tevoorschijn te komen. En het heldere licht van  de volle supermaan zet het in de spotlights. De maan staat in weegschaal, wat gaat over harmonie. Ga jij je eigen krachten benutten en de energie van het universum gebruiken om de harmonie verder te brengen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

MAAN IN WEEGSCHAAL: DE KRACHT VAN HARMONIE

De diplomatische weegschaal. Een teken dat fijngevoelig is en symbool staat voor harmonie en gelijkheid.. De weegschaal benut zijn fijngevoeligheid om rationeel de juiste keuzes te maken, die voor alle partijen goed werken. Dit teken heeft niet voor niets een weegschaal als symbool ontvangen. Balans is namelijk de kern van dit teken. En jij kan de energie van deze volle supermaan benutten om de balans op te maken in jouw leven en dat van de wereld.

Vorige maand met de maan in maagd hebben we flink wat schoonmaak-werk kunnen doen. En deze maan(d) mogen we zelf beslissen wat we gebruiken en delen daarvan. De uitnodiging van deze maan is dat je leert om je goede en slechte gevoelens te delen, op een manier dat dit anderen (en jezelf!) niet schaadt. Je mag zijn wie je werkelijk bent, ondanks alle verwachtingen van ‘buitenaf’. Voordeel aan zoveel met onszelf zijn in deze periode, is dat we onszelf erg goed leren kennen. The Good, The Bad, The Ugly and The Beautiful. Je kern is zichtbaar voor jezelf.  Laat je jouw kern en de waarden die je draagt ook aan de buitenkant zien?

Jouw gevoel is nu belangrijk. Om vanuit jouw kern-waarden – je gevoel – te gaan leven, in plaats van te leven naar wat er van je wordt verwacht. Maak verbinding met die kern en met je Hogere Zelf: daar zit je essentie in.

Het is nu een Supermaan, wat betekent dat de maan dichter bij de aarde staat en ze ook groter aan de hemel te zien is. Een supermaan heeft hierdoor ook een sterkere uitwerking, de energie is voelbaarder en hoger in frequentie. Er ligt zo veel potentie om te benutten voor jezelf en te verbinden met jezelf. Maar ook vooral om te gaan verbinden met het licht. De harmonie begint pas wanneer jij harmonie in jezelf kan ervaren. Dat jij in gemak kan intappen in je eigen licht en het universele licht. Zo breng je weer harmonie naar de wereld toe.

 

ZON IN RAM: VOEL JE KRACHTIG

Deze periode is een grote uitdaging voor velen, maar ook een uitnodiging om te staan voor wie jij werkelijk bent en te bewegen naar de ultieme harmonie in het leven zelf. Een uitnodiging om je kracht te gaan benutten voor je higher purpose. De zon in ram, een teken dat veel passie heeft, daadkrachtig is en heel veel energie heeft, zal je hierbij helpen. Let wel dat je ingetuned blijft met je kern. Want al dat vuur en energie kan ook een gevoel geven van strijden. En dan heb je een keuze: wil je vechten tegen het leven OF wil je strijden voor het leven. Er zit een wezenlijk verschil in. Vechten is razende emotie en chaos. Strijden is vanuit rust en harmonie een verandering bewerkstelligen. We hoeven niet te vechten. De energie van de Ram laat ons dit zien door middel van  passie en daadkracht. En al die energie is er om jou te helpen om dit te benutten. Altijd, onvoorwaardelijk.

 

JUPITER & PLUTO: BE YOUR GREATNESS

De planeten Jupiter en Pluto zullen nu naast elkaar komen te staan in de hemel. Een powerkoppel in deze tijd. Door de samenwerking van deze twee planeten kan je voelen dat de Leider in jou wordt aangeroepen en versterkt. Jupiter wordt ook de geluksplaneet genoemd. Een planeet dat symbool staat voor optimisme, zelfontplooiing, succes, realisme en groei. De symbolische invloed van Pluto is: Transformatie, metamorfose, dood en wedergeboorte en psyche. Dus een gevoel voor vernieuwing en de wereld ten goede willen veranderen zijn dingen die je kunt ervaren in deze periode. We mogen de status quo anders aanpakken. Vanuit harmonie. Vanuit een holistisch perspectief. In balans met elkaar. Jupiter en Pluto zullen je een handje helpen om dit bij jezelf te verstevigen en om nu op te staan in je eigen Grootsheid.

 

LILITH & CHEIRON: JE ONZEKERHEDEN ZIJN JE KANSEN

Lilith wordt ook wel de ‘zwarte maan’ genoemd, ook wel bekend als onze ‘schaduwzijde’. De plek waar onze grootste groei ligt. Cheiron laat ons onze blinde vlekken zien, dat zijn de kwaliteiten die de buitenwereld van ons ziet, maar die we zelf niet zien en wel voor onszelf kunnen leren benutten. Met deze volle supermaan en de zon in ram worden deze aspecten aan het licht gebracht. Het laat ons onze meerdere lagen zien: dat we een multidimensionaal wezen zijn en dat we onderdeel zijn van het Universum, dat zich hier op aarde uit in menselijke vorm. Vanuit dit punt kunnen wij ook daadwerkelijk de harmonie in ons leven terugbrengen en daarmee ook in de wereld. Als je de afgelopen tijd je onzekerheden en diepe angsten hebt kunnen voelen: MOOI. You are doing your work. Deze angsten en onzekerheden komen naar boven, zodat jij deze kunt overwinnen en steeds meer in jouw kracht komt te staan. Cheiron en Lilith leren je deze kansen volledig te benutten!

Al het innerlijk werk dat je bewust of onbewust de afgelopen tijd hebt gedaan en aan het doen bent, heeft een uitwerking op de wereld. We zijn immers door onze multidimensionaliteit met elkaar verbonden. Be your Greatness en je zal wonderen zien gebeuren!

 

De uitnodiging van deze Volle Supermaan is dat jij je volledig gaat verbinden met jezelf, zowel Body, Mind & Spirit. Om goed te voelen waar jij behoefte aan hebt en hoe jij in het leven wilt staan. Het universum werkt namelijk altijd voor je, dus je ontvangt altijd alles dat jij nodig hebt en kunt benutten. Breng de harmonie terug in je eigen leven, verbind met de Kern van wie je in Wezen bent: LICHT. En je zal zien dat de wereld ook gaat stralen.

It is your time to stand tall in your greatness.

Ga je er nu ook voor?

 

Zoals altijd; geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je ervaren hoe het is om te werken met de kracht van een volle Supermaan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 8 april ‘The Power of Light’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]

Op 8 april van 19:00-21:00 uur, tijdens de volle Supermaan in weegschaal hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class “Sacred Spirit Sessions”: The Power of Light!

The Power Of Light is speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht.  En dat gebeurt tijdens The Power of Light tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk: Co-Creation with The Light.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Ook is er ruimte voor vragen tijdens de Q&A. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de volle supermaan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten!

 [/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!