Selecteer een pagina

4.08.2022 | Astrologie, Moon

De leeuwenpoort en volle maan in waterman: Gouden Cirkel is rond

Het prachtige aan het kosmische geheel is dat alles in het universum met elkaar samenhangt en werkt. Niets in het universum is aan zijn lot overgelaten of aan toeval onderhevig. Het is een wonderlijke samenhang dat in het onzichtbare gebeurt en voor je voelbaar is als jij jezelf er voor openstelt.

Eeuwenoude culturen wisten hier al van en wij leren en herinneren ons steeds meer hoe dat dit allemaal voor ons samenwerkt en welk onderdeel wij hiervan zijn. Zo zijn er steeds meer mensen die werken met de energie van de Leeuwenpoort, die momenteel opengaat. Op 8-8 behaalt de poort zijn piek en zal daarna beginnen met de fase van het sluiten van de poort. De afsluiting van de leeuwenpoort gebeurt op 12-8 tijdens de volle maan in waterman. 

Volle maan in waterman

Waar je zou verwachten dat de waterman een watersymbool is door de naam, is de waterman eigenlijk een luchtteken. De waterman is de drager van het water die het deelt met de mensheid. Een teken dat staat voor gemeenschap, vernieuwing, samenzijn en idealisme.

Met een volle maan, dat ons water heerst, in het teken waterman hebben we een bijzondere combinatie. Waar water als symbool staat voor ons gevoel, emoties en intuitie heerst de waterman over ons ratio. Het is nu de tijd om je gevoel en je mind met elkaar uit te lijnen.

Integratie Leeuwenpoort

Alles dat je deze periode ontvangt vanuit de Leeuwenpoort, de verschillende lichtactivaties, innerlijke en uiterlijke transformaties en downloads, mag tijdens de volle maan tot volledige integratie in je wezen komen. Ongeacht of je de energie van de leeuwenpoort actief gebruikt, de energie van de leeuw ondersteunt je om jezelf in alignment te brengen met de meest verhoogde versie van jezelf. Om te verbinden met de unieke frequentie van je ziel. Je goddelijkheid. Vanaf 12-8 zal de waterman je ondersteunen dit met de wereld, de mensheid en moeder aarde te delen.

Je beweegt je van je innerlijk, je ‘ik’ en je hogere zelf naar buiten toe, naar je omgeving, de wereld en de eenheid van ons al. Je maakt een volledige cirkel rond.

We herkennen en erkennen elkaars unieke krachten en unieke goddelijkheid en herinneren ons daarmee dat die goddelijk hetgeen is dat ons allen met elkaar verbindt en één maakt. Dat wat goed voor mij is, is goed voor een ander en goed voor de aarde. Dat wat goed voor de aarde is, is goed voor de ander en is daarmee goed voor mij.

Het universele principe

Het principe van correspondentie: ‘As above, so below. As within, so without’ wordt in deze periode versterkt en zal je ook meer opmerken in je eigen leven. Let maar eens op de subtiele signalen van het universum en je ziel, zoals de synchronicities ofwel de ‘toevalligheden’.

Wat is hetgeen in je leven dat je mag loslaten, dat niet meer dienend is voor jezelf en voor het geheel? De energie van waterman ondersteunt je nu om dit helder voor jezelf te beantwoorden en naar te gaan handelen.

Wanneer wij dat loslaten wat ons niet meer dient, maken we ruimte voor iets anders. Iets nieuws dat ons dieper voedt op zielsniveau. Wanneer wij onszelf daarop afstemmen en dat meer integreren in onszelf, zien we dat ook in onze uiterlijke wereld.

Werken met de energie van deze volle maan

De energie van de volle maan in waterman baant de weg voor je om al dat wat is ontvangen door de leeuwenpoort te kunnen integreren en ruimte te voelen om al dat wat niet meer past los te gaan laten. Het dient niet. Het werkt verzwarend. Laat het maar gaan.

Houd voor jezelf de komende tijd in de gaten wat jou energie kost en waar jij je door bezwaard voelt. Welke verandering daarin zijn nodig? Betekent het dat jij je gedrag en handelingen aan mag passen? Betekent het dat je bepaalde mensen of een baan mag loslaten? Wat is er voor nodig om ruimte te maken voor iets nieuws.

En geef dan aandacht aan hetgeen waar je energie van krijgt en enthousiast wordt. Energie werkt door op ons gevoel en in ons lichaam. Stem jezelf daarop af, volg dat gevoel en kijk eens wat daaruit voortvloeit. Hang er niet direct een groot project aan vast, maar kijk eens of je meer ervan in je dagelijks leven kan implementeren. Het kan zo simpel zijn als een dagelijkse wandeling maken en je buren gedag zeggen. Elke zielsvoedende verandering is een waardevolle en brengt ons steeds meer van dat gevoel. Je bouwt het op en je breidt het uit. Dat is de weg naar een blijvende verandering en een actieve creatie van een wonderlijk leven.

Als je er bij bent tijdens de online live class van de Leeuwenpoort raden we aan om ook aan te sluiten bij de online live class op 12-8 tijdens de volle maan in waterman. En als je er niet bij bent tijdens de leeuwenpoort, is het nog altijd even waardevol om er bij te zijn. Waarom? Omdat energie op ons doorwerkt op elk niveau, ook als we niet actief mee werken heeft energie invloed op ons. Je kan daarom op elk moment kiezen om er actief mee te gaan werken, dus waarom dan niet nu?

Vrijdag 12-8 gaat Lightrider Marieke van Meijeren live op de energie van de volle maan in waterman, tickets voor deze les vind je HIER

Geniet van de energie op dit moment
In Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!