Selecteer een pagina

30.07.2020 | Moon, Soul searching

Volle Maan in Waterman 3-8 & LIONSGATE | Transformaties, Vortex & Kosmisch Bewustzijn

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”TRANSFORMATIES, VORTEX ENERGIE & KOSMISCH BEWUSTZIJN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”44640″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De magische tijd van de volle maan is weer tot ons gekomen. Wanneer de maan en de zon lijnrecht tegenover elkaar staan en de maan haar licht volop straalt. Maar deze volle maan is nog wat magischer, doordat Sirius begint te stralen. De leeuwenpoort is open aan het gaan. Een grote vortex is aan het ontstaan op aarde, waar de Oude Egyptenaren al mee werkten. Multidimensionaliteit, Transformatie en Shifts staan er voor ons neus. Wat brengt deze magic moon jou?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN IN WATERMAN | VRIJHEID & VERANDERING

De waterman is een innoverend teken en is zijn tijd vooruit. Dit is het teken dat gaat over positieve verandering, vrijheid en intuïtie. De waterman volgt namelijk zijn gevoel -ook al wordt vaak gezegd dat de waterman rationeler is- hij houdt geen rekening met wat anderen mensen vinden. Het is een teken dat voor zichzelf staat en diep weet dat zijn bijdrage van waarde is en dat er ruimte is voor nieuwe mogelijkheden.

Deze volle maan nodigt je uit tot vernieuwing. Alles dat je de afgelopen volle en nieuwe manen hebt gepland mag je nu tot leven brengen. Vrijheid en verandering roepen je op. Je doorziet in deze tijd helder wat klopt en wat niet klopt. Want daar is de waterman goed in als luchtteken. Het overzien van zaken, zowel in jezelf als in de wereld.  De zon in leeuw zal jouw helpen om los te brengen van je opgelegde beperkingen en de kracht van de maan volledig in te zetten.

 

ZON IN LEEUW | INNERLIJKE POWER

Ah, de trotse leeuw. De loyale leider van zijn ‘pack’. Enorm individualistisch -net als de waterman- en staat graag te shinen in de spotlight. Daar waar de waterman staat voor het belang van de mensheid, staat de leeuw voor het belang van zichzelf. Want je kan pas voor anderen goed zorgen, wanneer je goed voor jezelf zorgt! De zon in leeuw is een krachtige tijd. Mensen willen plezier hebben, er op uit,  avonturen beleven, hun hart volgen. En beperkende overtuigingen en belemmeringen horen daar niet bij.

De leeuw staat dan op en brult om zichzelf daarvan los te breken en duidelijk te maken dat het anders zal gaan. Deze vurige,  krachtige energie is helemaal beschikbaar voor je. Focus op jouw innerlijke leeuw, de grote kracht, en vertrouw er op dat wat goed voor jou is invloed heeft op jouw omgeving en de wereld. Volg je hart, dan volgt de verandering.

 

URANUS & DE MAAN | ACCEPTEER VERANDERINGEN

Uranus staat op een niet prettige positie ten opzichte van de Maan. Uranus is de heerser van Waterman en gaat over verandering. Het kan zijn dat er veranderingen op dit moment spelen in je leven (of op de wereld) die voor je gevoel te plots zijn. Die je niet had in kunnen calculeren. Dit kan voor enige spanning zorgen. Leer om helder te kijken en te voelen in plaats van dat je vanuit de emotie  gaat handelen. Voel maar wat er gebeurt en wat de situatie je wil leren. Go with the flow. Het is namelijk allemaal oke. Jij hebt zeggenschap en meesterschap over jouw leven. Op alle vlakken.

Je wilt verandering zien. De wereld wil verandering zien. Je ziet het om je heen. Behoud de rust en kracht binnen in jezelf om stapsgewijs veranderingen te ondergaan. Het is namelijk een Big Time waar we in leven. De asteroïde ceres  beïnvloedt de energie met zachtheid en kalmte. Hier kan je het vertrouwen in leren voelen, dat hoe moeilijk het ook is: there is light at  the end of a tunnel. Altijd.

 

LIONSGATE 8-8 | TRANSFORMATIES, SHIFTS & VORTEX ENERGIE

Momenteel is de Leeuwenpoort zich aan het openen. Een intense periode met hoge energie. De leeuwenpoort is elk jaar op 8-8 (dubbele getallen). De ster Sirius, twee keer zo groot als onze zon, de zon en de aarde staan recht tegenover elkaar. Hierdoor wordt de energie van de zon leeuw versterkt en het is sinds oudsher een periode waarin er een grote vortex in het universum geopend wordt naar de aarde toe.

De ster Sirius schijnt zijn licht feller en de energie van de ster -en de dimensie- is voelbaar. De periode van grote veranderingen en shifts staat weer aan! Je ware aard, je ware kracht wordt geactiveerd en in het licht gezet.

Op 26 juli is de poort begonnen met open te gaan. Misschien voel je je sinds die tijd wat vermoeid. Logisch. Er zijn veel downloads die we op het moment ontvangen. Of misschien voel je je juist rusteloos; dat kan komen omdat je diep van binnen die verandering voelt en ziet. Blijf geduldig. Alles gebeurt in de juiste tijd. Zorg voor jezelf in deze intense energie, pak rust waar nodig, omring je met mensen die je inspireren, ga er op uit en zoek creativiteit om je te uiten.

 

MULTIDIMENSIONALITEIT, KOSMISCH BEWUSTZIJN & SIRIUS

Rond deze volle maan gaan veel inzichten tot je komen en zal je leren hoe je deze nieuw in je leven kan inzetten. Het is een grote transformerende tijd en dat begint bij jou. Het is een activatie. Je leert je lichaam duidelijk te voelen en je bewustzijn te vergroten. Je voelt duidelijk dat je een multidimensionaal wezen bent in plaats van plat mens met denkvermogen. Tijdens een Leeuwenpoort ervaren veel mensen hoe ze de energie kunnen focussen en openen zich veel spirituele gaves. Dit omdat we in directe verbinding staan met Sirians., de lichtwezens van Sirius. Door vanuit onze multidimensionaliteit hiermee te verbinden, tappen we in de wijsheid en energie van deze dimensie. Veel mensen op aarde hebben ook vorige levens ervaren op Sirius en voelen een diepe herkenning en ‘thuis’ komen in deze tijd. Ook wordt het gevoel van iets voor de aarde willen doen versterkt. Begin bij jezelf. Dat is wat de leeuw je wilt leren en kracht bij geeft. Voed jezelf op alle niveaus en leef vanuit jouw authenticiteit en Ziel. Daarmee beïnvloed je sterk de energie op aarde en de verandering die daarmee komt.

 

What a time to be alive, people!

Diepe verbindingen. Grote shifts en transformaties.

Het is me wat..

Maar het is mij het alles waard. We voelen allemaal diep van binnen dat dit een belangrijke tijd is en als we om ons heen kijken, zien we ook dat er belangrijke veranderingen gaande zijn. Er is zo veel meer mogelijk dan dat we ooit eerder hebben kunnen bedenken. We wisten het wel, maar we waren het ‘gewoon even vergeten’ 😉

Gelukkig bieden de planeten ons altijd een reminder. En herinnert ons gevoel ons er telkens weer aan.

 

En nu draag ik het verder over aan jou. Wat wil jij in deze tijd? Geloof jij in de oneindige mogelijkheden van jezelf?
Ik namelijk wel.

You’ve got this.
We’ve got this!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Ervaar weer jouw Multidimensionaliteit & connect met je Ziel” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 4 augustus ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#ca96dd” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]

Op dinsdag 4 augustus van 19:00-21:00 uur uur gaat Energiewerker Marieke van Meijeren LIVE over “Expanding Consciousness” tijdens de Power of The Moon sessie.

Deze special is voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander etc. die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je maakt verbinding met je Ziel en ervaart in het diepste weer wat Multidimensionaal zijn is.

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!