Selecteer een pagina

30.08.2022 | Astrologie, Moon

Volle maan in vissen | The Magic Zone

De volle maan van 10 september staat sinds oudsher bekend als de oogstmaan. De periode in het jaar waarbij we de laatste vruchten van de zomer plukken, het volgroeide veld geoogst wordt en de afnemende warmte voelbaar is. Een transformatieve tijd, waar de zon korter aan de hemel staat, de avonden kouder worden, de dauw in de ochtend zichtbaar is en de bladeren beginnen met verkleuren. Magie gebeurt er letterlijk voor onze ogen. Met de volle maan in vissen wordt dit versterkt. Welkom in the Magic zone.

Volle maan in vissen

Vissen is een heel intuïtief, creatief, spiritueel en artistiek teken. Het wordt ook gezien als het teken van de dromen. Het is het laatste dierenriemteken, wat betekent dat het heel dicht staat bij de goddelijke energie, het universum. Met vissen energie in de lucht is het gemakkelijk om in te tappen op verschillende altered states en verbinding te leggen met andere universa en dimensies.

De maan is tevens verbonden met ons gevoel en intuitie, wat er voor zorgt dat de energie die vissen met zich meedraagt versterkt wordt. Je voelt je sterk verbonden met je intuitie, je ziel en het universum. Alles om je heen lijkt magischer en mystieker te worden. Gebruik deze periode de mantra; ‘als een vis in het water navigeer ik mij met mijn intuitie door het universum en het leven.’ Hiermee versterk je de energie van vissen in jezelf en sta je open voor boodschappen van je ziel.

Ook zal deze periode dromen bekrachtigen. Vissen heersen over onze dromen en activeren daarmee ook deze psychic ability in ons. Er komt heel veel informatie vrij in je dromen. Zowel interne processen die aan het licht komen, als dat je boodschappen uit andere wereld in je dromen ontvangt. Tip daarom ook voor deze tijd: ga je dromen af bij het ontwaken. Het hoeft niet direct een duidelijk verhaal te zijn, begin maar eens met te beschrijven hoe je droom voelde. Vanuit daar ga je steeds een stap verder in omschrijven, zag je symbolen, mensen of hoorde je bepaalde zinnen.

Neptunus conjunct maan

Tevens werken de maan en Neptunus harmonieus samen om dit verder in je te versterken. Je intuïtieve gaves staan op scherp. Neptunus is de heerser van vissen, wat betekent dat de energie van vissen ook in andere vlakken aanwezig is in je dagelijks leven. 

Je kan je creatiever voelen en dit kan zich uiten op verschillende wijzes. Creativiteit is o.a. het maken van poëzie, schilderen, dansen e.d. Echter gaat creativiteit ook over oplossingsvermogen, nieuwe ideeën en mogelijkheden die je kan inzien. 

Om hierop in te tappen en deze energie te benutten mag je leren vertrouwen op jouw unieke wijsheid. Jouw wijsheid is gevestigd in je hart en niet in je hoofd. Als je dan deze periode voor een keuze staat, zak dieper in je hart en voel in je lichaam aan wat juist is. Ook als er nieuwe informatie vrijkomt, verbind met je hart en voel eens aan of het klopt wat door komt.

Door jezelf af te stemmen met je hart word je een helder kanaal voor zuivere informatie. Je hoeft het niet meer buiten jezelf te zoeken. In je lichaam huist veel wijsheid, eeuwenoude wijsheid vanuit het universum. De afstemming die jij maakt zorgt er voor dat jij je door het leven moeiteloos kan bewegen en volgt wat ‘klopt’. Dit helpt je tevens om negativiteit niet zo te laten binnenkomen. Het is iets anders dan je hoofd afwenden; het is je gronden in de absolute waarheid en zuiverheid.

Jij creëert namelijk je eigen werkelijkheid door je afstemming. Daarmee de vraag aan jou; stem jij je af op liefde en vertrouwen of op angst en tekorten?

Neptunus brengt je de inzichten, creativiteit en oplossingsgerichtheid die je nodig hebt in je dagelijks leven. Deze kan je ontvangen door jezelf er voor open te stellen.

Retrogrades in mars, mercurius, jupiter, saturnus, uranus, neptunus en pluto

Zoals je kan lezen gaan vrijwel de helft van de planeten rond deze volle maan in retrograde. Schrik hier niet van. We zijn zo gewend om te lezen dat er heel veel negativiteit vrijkomt bij planeten die in retrogrades gaan, echter gaat het daar niet over.

Retrogrades zijn periodes van inzichten en dingen aan het licht brengen. Met al deze planeten tegelijkertijd in retrograde hebben we goud in ons handen. Het is namelijk tijd voor een big review.

Ga voor jezelf deze volle maan eens na hoe de afgelopen maanden waren voor je. Je ontvangt ontzettend veel informatie van neptunus en de maan deze periode die je kan gebruiken voor reflectie. Hoe sta je in de keuzes die je de afgelopen tijd hebt gemaakt? Ben je tevreden over wat je allemaal hebt gedaan? Heb je ergens spijt van?

Ga nu eens reflecteren op de keuzes die gemaakt zijn. Heb je gehandeld vanuit angst of vanuit liefde. Vanuit welke afstemming zijn de stappen die jij hebt gezet gemaakt?

Jij hebt altijd de bepaling in je leven. En er bestaat in feite geen ‘goed’ of ‘fout’ in wat je hebt gekozen, je bent immers hier op dit punt aangekomen. En als je voelt dat het tijd wordt om vanuit een andere afstemming te leven, dan kies je daar nu voor.

Je zit nu in een Magic Zone met de volle maan in vissen. Een periode waarin alles mogelijk is wat je voor ogen hebt. Droom over de toekomst en wat je met je leven wilt. En houd je dromen in de nacht bij. Je ontvangt zo veel inzichten en informatie als jij je verbindt met het diepste punt in jezelf.

De volle maan in vissen is een grote uitnodiging hier naartoe. Beoefen de magie met jezelf door de wereld om je heen ook als magisch te zien en te ervaren. Kijk naar de verandering in de bomen. Deel een hartelijke glimlach met je omgeving. Verwonder je over hoe de zon opkomt en daalt in de avond. En laat je meenemen tussen de sterren in de nacht.

Het leven is prachtig.

Jouw leven is wonderlijk.

Kan je dat ook ervaren?

Kan je dat met de wereld delen?

Op zondag 11 september komen we LIVE samen in de online volle maan class met Lightrider (energiewerker) Marieke van Meijeren. We stemmen ons af op de collectieve energie van dat moment en maken een begeleide transcendente reis. Tijdens de les ontvang je exact dat wat je in het moment nodig hebt vanuit het universum. Elke les en elke transcendente reis brengt je weer wat anders. Benieuwd naar wat je kan ervaren in deze volle maan les? Tickets vind je HIER

Ben je SOUL family member? Dan krijg je gratis toegang tot de online les en infinite access via de app!

Geniet van de energie op dit moment
In Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!