Selecteer een pagina

24.08.2020 | Moon, Soul searching

Volle Maan in Vissen | Dromen worden Werkelijkheid

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”DREAMS BECOME REALITY” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”46523″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De sterren en planeten zijn weer zover; het is de periode van de volle Maan. Deze tijd van de volle maan wordt vanuit oudsher ‘de Maan van het Hemelvuur’ genoemd. Dit stamt af van dat we in een ‘overgang’ zitten in seizoenen, van broeierige warmtes naar afkoelende regen en bewolking, dat leidt tot periodes met onweer. Aha! ‘Hemelvuur’. Onweer en vooral bliksem zijn plotse momenten van licht. Metaforisch is dit gekoppeld met wijsheid en plotse inzichten. Pak je moment om te voelen welke inzichten jij de afgelopen tijd hebt gekregen en wendt een blik op waar je nu staat en wat je hebt bereikt.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN VISSEN | FIJNGEVOELIGHEID & INTUÏTIE

De maan staat in het teken vissen, dat een invloed heeft op dromerigheid en intuïtie. Creativiteit, vrijheid voor fantasie en verbinding zijn een van de waarden gekoppeld aan dit teken. Vissen is ook een van de fijngevoelige tekens en verbindt zich in gemak met ‘de wereld boven en om ons heen’. Vissen is een water teken en water tekens staan voor emoties. Door de combinatie met fijngevoeligheid kan het zo zijn dat je gevoelens op verschillende vlakken heftiger worden. Je kan veel makkelijker bij je eigen (on)bewuste gevoelens omtrent situaties, maar ook door mensen heen prikken en energie om je heen veel sterker ervaren. De grootste les van de Vis is om stevig gevestigd te zijn in zichzelf, door bijvoorbeeld grenzen aan te geven en momenten voor zichzelf te pakken. Wanneer je voelt dat iets niet zuiver voelt (thema van de Maagd!), geef je gevoel aan of neem afstand. Laat dit zakken en word zelf even bewust van wat je daadwerkelijk voelt. Zo leer je in te tunen op je intuïtie en te vertrouwen op je fijngevoeligheid.

 

ZON MAAGD | POLARITEIT BRENGT BALANS

Met de zon in het teken Maagd zal dit ondersteunend zijn. Maagd is een aarde teken, dat veel stevigheid kan brengen in zulke situaties. Aan de andere kant is Maagd een kritisch en perfectionistisch teken, dat de vrijheid die de vissen voelt in de weg kan komen te staan. Voor de maagd is fantasie een abstractie, aangezien de maagd nuchter, praktisch en gecontroleerd is. Dit kan zich uiten in spanning in verschillende stukken in je leven.

Maar leer ook deze twee energieën met elkaar te combineren en elkaar te laten versterken. Daar waar vissen makkelijk overdonderd en overprikkeld kan raken, benut je de energie van de maagd die gericht is op zuiverheid en nuchterheid. Neem je moment om te verbinden met de aarde, te gronden: maagd is daar je perfecte partner in. Vanuit daar ontstaat je ruimte weer om te dromen en te fantaseren over wat je allemaal nog wilt doen: wat je grootste drive is en waar je dromen je naartoe kunnen leiden.

 

En nu draag ik het verder over aan jou. Wat wil jij in deze tijd? Geloof jij in de oneindige mogelijkheden van jezelf?
Ik namelijk wel.

You’ve got this.
We’ve got this!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Maak van jouw dromen werkelijkheid” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 2 September ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#ca96dd” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Op dinsdag 1 september van 19:00-21:00 uur uur gaat Energiewerker Marieke van Meijeren LIVE over “Power of the Moon” 

Deze special is voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander etc. die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je maakt verbinding met je Ziel en ervaart in het diepste weer wat Multidimensionaal zijn is.

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!