De Transformerende Volle Maan & Eclips in Stier

Online Course & Transcendente Reis

Eind oktober belooft een energetisch krachtige tijd te worden. Met een volle maan, eclipse, verschillende planeetstanden én Halloween mag je een magische en mystieke frequentie verwachten. Er staan ons eindes te wachten en er zal langzaam een nieuw begin ontstaan door het sluiten van bepaalde deuren in je leven. Verschillende transformaties zullen voortkomen uit deze periode. De energie voelt mogelijk intens, maar wat hieruit voortbloeit belooft een prachtige bloem te zijn en je toekomst stralend. Ontdek wat deze energie voor jou brengt in de online course met Transcendente Reis.

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

Welkom in mogelijk de meest mystieke en transformerende periode  van het jaar. Langzamaan bewegen wij ons collectief de winter in, een cyclus van het naar binnen keren en de stilte in gaan. En toch net voordat het zo ver is, ontvangen we aan de hemel een krachtige volle maan en gedeeltelijke maansverduisering in het teken Stier. Daarmee ronden we tevens een eclips-cyclus ook af.

De gedeeltelijke maansverduistering is een lancering voor een keerpunt in je leven: het wordt duidelijk dat verandering onvermijdelijk is en dat het tijd is om je te richten op de toekomst. 

Dit heeft te maken met de stand van de volle maan en de zon. De maan bevindt zich in het traditionele en aardse teken Stier en de zon staat momenteel in het mystieke waterteken Schorpioen.

Deze twee contrasterende én complimentaire tekens gaan rond de periode van de volle maan een dans met elkaar aan. De Stier is gek op traditie en het bekende, waarbij de Schorpioen nieuwe dieptes wilt ontdekken en transformeren. Het samenspel van deze twee tekens in de zon en maan tegenover elkaar zorgt voor een heel interessant spanningsveld, dat in de wereld te waarnemen is én ook in je eigen systeem. Wat dit exact inhoudt?

In deze Course neemt Marieke van Meijeren je mee in de (collectieve) frequentie van deze Volle Maan en Gedeeltelijke Eclipse in Stier.

Tevens maak je onder begeleiding van Marieke haar stem, Isochronic Tones en binaural beats een Transcendente Reis die volledig aligned is op deze energie.

De Course is eindeloos beschikbaar voor je om te volgen en de TR is te downloaden, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de course.

Doe vooral mee.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: 20-30 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): 45-60 minuten
Toegang vanaf: 28 oktober 2023 | 20:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Maan, Mystiek, Kosmos

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken