Selecteer een pagina

28.04.2020 | Moon, Soul searching

Volle Maan in Schorpioen 7 mei 2020: Magic is in the Air!

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VOLLE MAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”27685″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De volle maan. Een bijzondere tijd van ‘completion’. Deze aankomende volle maan op 7 mei heet ook wel ‘Maan van het Ontwaken’, de periode dat de natuur herboren is, bloemen, bomen en dieren zich bevruchten en er nieuw leven écht ontwaakt. Deze volle maan vraagt aan jou wat jij tot ontwaking en transformatie wilt laten komen. Met de maan in schorpioen belooft het een magische periode te worden!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

MAAN IN SCHORPIOEN: DE KRACHT VAN ALCHEMIE

De schorpioen is een waterteken. Een diep, gevoelig, gepassioneerd en vooral magisch teken. De schorpioen staat ook vaak bekend als ‘alchemist’ en ‘magiër’ van de dierenriem. Het is een teken dat veel begrijpt en weet dat alles, inclusief jijzelf, magie is en dat je jezelf met deze energie kan transformeren tot alles. Deze volle maan energie kan je  goed gebruiken om je eigen overtuigingen en blokkades te gaan transformeren. Om diep te voelen, want dat is wat de schorpioen doet, en je dromen zichtbaar te maken. Jij mag kiezen waar je voor  gaat, dus waar wordt jouw hart blij van? Zo kan je een diep transformatie en ontwakingsproces aan gaan in deze periode.

 

NEPTUNUS, MERCURIUS EN DE MAAN: USE THE MAGIC

Ook maakt deze volle maan aspecten met Mercurius en Neptunus. Dit is dus een positieve volle maan met een harmonieuze en spirituele invloed, door de energie van deze twee planeten. Volle Maan driehoek Neptunus verhoogt je emoties, verbeeldingskracht en creativiteit. Verhoogde intuïtie en psychisch bewustzijn helpen je je gevoelens te begrijpen.  Mercurius tegenover de Volle Maan maakt het begrijpen en communiceren van je gevoelens een belangrijk thema van deze maanfase.

Mercurius Sextiel Neptunus is een enorm positieve en sterke invloed op deze volle maan. Het maakt namelijk mogelijk dat je dieper in je ondergevoel kan tappen en vertrouwen op je intuïtie.  Ook kan het je sensitiviteit enorm versterken, waardoor je ‘zesde zintuig’ meer naar de voorgrond komt.  Gebruik deze tijd om voor jezelf te ontdekken welke krachten jij hierin hebt.  Je kan hiervoor mediteren om er helderheid op te krijgen, of het in je dromen door krijgen. Je spirituele aspecten mag je volledig inzetten!

 

ZON IN STIER: PLANNING ZORGT VOOR ACTIE

De stier houdt van de mooie dingen in het leven, het is het teken van ‘genieten van het leven’. Met de zon in dit teken mag jij je focus ook gaan plaatsen in het genieten van jouw leven. Waar word je blij van? Van wie word je blij? Waar wil je meer van in je leven zien? Het is een vastberaden en volhardend teken. Dus gaan voor wat jij in jouw leven wilt zal worden versterkt door de zon in dit teken. Deze energie vraagt aan jou om een plan uit te stippelen voor jezelf, zodat je tot actie kan komen. Wat hebben je dromen nodig om daar te komen waar je wilt zijn? Wie kan je om hulp vragen? Wat heeft extra aandacht nodig?

In combinatie met de maan in schorpioen werkt dit complementair voor je eigen energie. Deze maan gaat over ontwaken, de schorpioen staat voor de transformatie en de zon in stier over planmatige actie. Alles in het universum wordt nu voor je uitgelijnd om jouw meest ultieme zelf te kunnen gaan verwezenlijken.  Jij hoeft alleen de energie te volgen en volledig voor jezelf te benutten!

 

PLUTO IN RETROGRADE: WAT DONKER IS WORDT LICHT

Vanuit oudsher wordt de planeet Pluto geassocieerd met de God van de Onderwereld.  Binnen de astrologie is deze planeet ‘de onthuller’; het laat ons de geheimen en onderliggende problemen zien, zodat we deze kunnen transformeren naar iets voedende en positiefs. Pluto vraagt van ons om onszelf (en de wereld) te ‘zuiveren’!

Op zaterdag 25 april is Pluto in retrograde gegaan, tot begin oktober, in het teken Steenbok. Het teken Steenbok gaat over ambitie, carrière en macht. Met Pluto in retrograde komen dingen aan het licht als: controle, perfectionisme en succes. Wat betekent succes? En hoe ga jij om met controle: ben je zelf een controlfreak? Of heb je het gevoel vast te zitten? Deze periode mag je op alle vlakken eerlijk naar jezelf zijn en dit transformeren. Zodat er meer vrijheid en lucht ontstaat. Zodat jij jouw ultieme leven in gemak mag creëren in plaats van krampachtig te duwen en trekken.

 

DE MAAN, VENUS EN JUPITER: SMILE

Een week later hebben we een bijzonder fenomeen, namelijk de positie van de planeten Venus en Jupiter en de fase van de maan vormen dan namelijk een smiley die vanuit de hemel naar ons kijkt. Een moment om na deze volle maan naar uit te kijken, het universum lacht onze transformatie en ontwaking toe.  En een reminder dat zelfs de zware momenten leiden naar een openbaring en vernieuwing. Ze zeggen niet voor niets ‘na regen komt zonneschijn’.

 

Mijn vraag aan jou is: wat ga jij laten ontwaken? 

Welke krachten van jou zijn nog niet naar de voorgrond gekomen? Wat mag jij helemaal voor jezelf inzetten, om te transformeren naar jouw ultieme leven? Er is zo veel meer mogelijk, lief mens. Zo. Veel. Meer. Gebruik de energie die er altijd voor je is. Zeker nu in deze periode van de volle maan van ontwaken.

En wie weet is dan de hemel niet het enige dat dan aan het glimlachen is 😉

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je ontwaken met de Energie van de Volle Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 7 Mei ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Op 7 mei van 19:00-21:00 uur, tijdens de Volle Maan in Schorpioen hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class ‘Sacred Spirit Sessions’: The Power of the Moon!

Deze special is voor de Spiritual Seeker,  de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. 

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!