Selecteer een pagina

24.09.2020 | Moon

Jij bent GODDELIJK | Volle Maan in Ram + Retrograde coming up!

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”JIJ BENT GODDELIJK” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”47652″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De volle maan is er weer. Deze maand, oktober, hebben we een bijzondere verschijning: twee volle manen in 1 maand. We starten de maand op 1 oktober met de Volle Maan in Ram. De volle maan staat voor intuïtie, wijsheid, geboorte, dood, spirituele connectie en reïncarnatie. En deze specifieke maan staat in het teken van ‘onsterfelijkheid’ en Goddelijkheid. Je wordt uitgenodigd met de energie van Ram om hier bij te komen en er vol voor te gaan. Maar er zijn meer planeten van invloed

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN IN RAM | HIGH POWER ENERGY

De volle maan is op zijn volst in de nacht van 1 oktober. De Ram is daadkrachtig, passievol en vurig. Deze energie zorgt er voor dat je ergens helemaal voor wilt gaan. Vol er in ‘rammen’.

Het leven is geen strijd of competitie en daarom nodigt de energie je uit om dit om te zetten in passie. De haastigheid is nergens voor nodig. Het universum helpt je om alles te transformeren in de juiste timing. Gebruik dat wat er nu beschikbaar voor je is om stappen te zetten voor in de toekomst.

Misschien voelt ’t allemaal onzeker of ver weg, maar raak er niet door opgejut alsof er een deadline morgen is. Je hebt alle tijd. Je bent oneindig. Steady as she goes kom je er.

 

ZON IN WEEGSCHAAL | THE BEAUTY OF LIFE

Het teken Weegschaal is een luchtteken en kenmerkt zich door zijn evenwichtigheid (goh 😉), diplomatiek, harmonie en schoonheid. De energie van de zon in weegschaal geeft je kracht om je beslissingen, die je door de volle maan te snel wilt maken, even onder de loep kan nemen en rationeel na te denken.

Het gaat in deze tijd over harmonie creëren. En dat begint bij jezelf. Waar is er een disbalans in je leven en hoe kan jij daar weer balans terugbrengen? Ben je te hard voor jezelf? Gun jezelf wat zachtheid en vergeef jezelf er voor. Het leven is wonderlijk mooi en altijd in balans. Jij hebt de keuzes van het universum gekregen om het zo te creëren als je wilt. Wat is voor jou ‘Beauty in Life’ en breng dat beetje bij beetje terug in je dagelijks leven.

Het helpt om hierop te mediteren en het te visualiseren. Hierdoor verbind je met je Ziel en Hogere Zelf. De verbinding met jouw oneindigheid in Liefde. Zo wordt het in de energie sterker en voelbaarder wat jouw Ultieme Leven is. Wanneer jij dit in je mind’s eye blijft herhalen, kan het werkelijkheid worden. Creëer hierin een structuur voor jezelf. De energie van zon in weegschaal zal je hier bij helpen!

 

MERCURIUS IN SCHORPIOEN | DIVE DEEP ‘CAUSE RETROGRADE IS COMING

Er komt binnenkort een nieuwe retrograde aan, zo rond 13 oktober. Tot die tijd begint de energie van de retrograde voelbaarder te worden.

Mercurius retrograde begint in Schorpioen. Daar staat de planeet nu in. Schorpioen is een waterteken; emoties en diepe gevoelens. The perfect time om deze voor jezelf helder te maken en alle disbalans weer te balanceren.

Schorpioen durft heel diep te gaan en schaduwwerk te verwerken. Deze energie kan je optimaal voor jezelf inzetten om uit je comfortzone te treden. Zo kan je levenslessen verwerken voor jezelf en het collectieve bewustzijn daarmee ook ‘helen’.

Schorpioen weet duidelijk dat het leven op zich niet eindig is. Dat jij veel verder reikt dan alleen je menselijk bestaan. Je bent onsterfelijk. Je bent een multidimensionaal wezen. Tap in op deze diepe wijsheid van jezelf. Deze intuïtie die jij allang beheerst!

Schorpioen zorgt voor haarscherpe zintuigen. Je voelt direct aan wat zuiver en onzuiver is, wat waar en onwaar is. Met de volle maan in weegschaal zorgt het er voor dat je niet te ‘Hard’ wordt op dat wat niet juist, onwaar of onzuiver is. Maar zie je hoe je dit kan transformeren en omzetten voor jezelf.

Dat wat niet goed voelt, kan je loslaten. Dat wat goed voelt, trek je meer van aan. Je gevoelsleven is sterk en duidelijk aanwezig. Leer dit voor jezelf in te zetten en optimaal te gebruiken!

 

MARS IN RAM | RAMBO ENERGIE

Mars staat in zijn eigen teken Ram, dus gegarandeerd veel vuur deze periode! It’s getting hot in here..

Mars is erg blij met vurige tekens en laat graag zien hoe sterk hij is. Mars in Ram vertoont het beste en het slechtste verlangen naar zelfrealisatie. Aan jou de keuze dus hoe je deze energie wilt inzetten. Tip: gebruik de harmonie van weegschaal om jouw keuzes hierin te maken.

Mars in Ram zorgt er voor dat je praktisch bent in hoe je jouw dromen wilt realiseren. De energie zit er vol in om dit te kunnen doen en alle uitdagingen die er op je af komen met beide handen aan te kunnen en willen pakken. Je voelt je Grootsheid, die je werkelijk bent. Je bent Goddelijk. Je bent Onsterfelijk. Je bent moedig en je durft die diepte in te gaan en het werk te verrichten. Use it to your advantage!

 

LILLITH IN RAM | SUPER POWERS

Ram energie is volop aanwezig in de lucht. Lillith (de zwarte maan) staat ook in Ram. Lillith gaat over het ‘onzichtbare’, dat wat we ‘onbewust’ doen. Daar waar de maan licht op schijnt en ons dingen helder maakt, is het met Lillith voor onszelf niet altijd snel op te merken. Totdat je er bewust van wordt. Dat is de uitnodiging van Lillith.

Als je helder hebt wat jouw belemmerende overtuigingen en blokkades zijn, kan je de kracht van Lillith gebruiken om jezelf in deze Ram energie te activeren. Je wilt je idealen realiseren. Het oude vervangen met het nieuwe. Oude normen en waarden omzetten naar een Nieuwe Bewuste wereld. Je hebt het vermogen nu om jezelf te ontwikkelen, te handelen en te creëren op je eigen unieke manier.

Je hebt het vermogen om jezelf diep te verbinden naar wie je in essentie bent.

 

The Power of The Divine is here.

And it’s High.

It’s Deep.

It’s all yours.

Ga je het gebruiken en inzetten?

Of laat je het je allemaal overkomen?

Jij hebt de keuze en de kracht om het ultieme leven vorm te geven.

Om het leven en de wereld te creëren vanuit jouw ideaal.

Want het komt voort uit veel verder dan wie je ‘denkt’ te zijn.

Het komt van boven,

Zo naar beneden. 

En het begint bij jou.

You are Divine.

 

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Je bent meer dan alleen ‘mens’: You are an Immortal Being” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Verbind met jouw eigen Goddelijkheid tijdens de power of the moon class 1 oktober” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#5d369b” custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20New%20Moon%20%7C%20Online%20Sessions||”]Op donderdag 1 oktober van 19:00-21:00 uur uur gaat Energiewerker Marieke van Meijeren LIVE over “Power of the Moon”

Deze special is voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander etc. die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je maakt verbinding met je Ziel en ervaart in het diepste weer wat Multidimensionaal zijn is.

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

 

De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen voor en erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!