Selecteer een pagina

Volle maan in boogschutter: wat laat je groeien en wat ga je wieden?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Volle Maan in boogschutter op 29 mei 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8814″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Op dinsdag 29 mei staat de volle maan in het teken Boogschutter. De volle maan van deze periode wordt ook wel de bloemmaan genoemd vanuit de Wicca, omdat het in de natuur nu gaat om volledige groei en bloei. Door de stralen van de zon, komen alle planten tot hun stevigste recht en zo jij ook. Het is aan jou om te bepalen wat jij verder laat groeien en bloeien en waar het hoog tijd voor is om te snoeien en wieden.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Boogschutter zal je hier deels in ondersteunen. Waarom deels? Omdat boogschutter energie heel erg gefocust KAN zijn, wanneer hij/zij zijn doel getarget heeft. Maar de boogschutter is ook enthousiast, avontuurlijk en spontaan: dus je interesses staan aan! Je kan veel ideeën ontvangen rond deze periode, maar probeer te gronden en die doelgerichte focus vast te houden. Zo behaal je jouw ultieme successen.

De zon staat in het luchtteken tweelingen. Een mentaal teken en een enorm sociaal teken. Verwacht ook veel aandacht voor verbindingen en contacten, met wellicht nieuwe mensen die je interesse prikkelen en je passie kunnen doen oplaaien. Maar wees gegrond en doelgericht. Laat je niet afleiden, want tweelingen staat daar wel bekend om..

Zeker omdat de noordelijke maandknoop, dat gaat over jouw lotsbestemming (je purpose), in een heel mooi aspect staat met deze volle maan. Boogschutter ondersteunt deze door groter en breder er in te willen staan, vanuit een enthousiasme en volledig vanuit optimisme en blijheid. Dus neem vanavond, morgen of overmorgen even de tijd met jezelf. Al is het 10 minuten. Om vol focus je aandacht te richten naar eerst je voeten, dan je hart en vervolgens dat plekje tussen je wenkbrauwen en voel aan waar je het allerliefste heen wilt, wat je het allerliefste wilt doen.

Stel jezelf daarna de vraag: what’s stopping me from doing it? Besef dat jij de enige bent die de beren op de weg ziet en dat jij degene bent die ook in plaats van die obstakels kan kijken naar de oplossingen. De tijd is nu perfect om die focus daar op te richten, want je voelt je nu ook lichter. Maak er gebruik van!

Daar is het Universum ook voor, die biedt jou altijd de tools die je op dat moment nodig hebt. Nu is het boogschutter in maan. Dus pak je pijl en boog en richt het op dat ultieme doel van je. Het enige wat je hoeft te doen is er voor te gaan.

SO DO IT!

Zo maken we van deze wereld een geheel nieuwe wereld. Waar we vanuit optimisme en hart leven, vanuit dit moment in het NU bewust bouwen aan een bewustere wereld gevuld met mogelijkheden. En volgens mij is het daar ruim tijd voor.

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!