Selecteer een pagina

20.01.2021 | Astrologie

Volle Maan in Leeuw: Courage and Completion

Get ready! De dynamische Volle Maan in Leeuw op 28 januari zit bóórdevol actie en vurige energie. De focus ligt vooral op het actief samenwerken met deze energieën en tegelijkertijd moedig genoeg zijn om het universum zijn werk te laten doen. Deze volle maan in leeuw geeft jou de kracht om elke uitdaging die op jouw pad komt aan te gaan. Let’s go!

POLARISATIE

Als we kijken naar de astrologische kaart van deze maand dan zien we aan de ene kant de maan in leeuw staan die wordt tegengewerkt door vijf planeten die allemaal in het teken Waterman staan. Deze plaatsing in combinatie met Mars en Uranus in Stier, kan voor polarisatie in de wereld zorgen.

COURAGE | ACT, DON’T REACT

Je kunt je in dit soort tijden van polarisatie angstig, rusteloos of eenzaam voelen. Als je merkt dat je te maken hebt met subtiele manipulatie van buitenaf of een negatieve sfeer dan is het tijd om jouw moed bij elkaar te rapen en uit deze beperkende situatie te stappen. De Leo Full moon vermeldt namelijk het volgende: het is beter om alleen te zijn dan de negatieve energie van anderen op je te nemen.

En misschien vraag je jezelf nu af: “Hoe doe ik dat dan, mijn moed bij elkaar rapen en in mijn kracht komen staan?”

Jouw kracht zit ’m vooral in hoe jij voor jezelf zorgt. We hebben geen controle over het systeem of over de keuzes van anderen. Jouw kracht zit hem daarom in jouw eigen keuzes: in de keuzes die jij vandaag maakt. Dus als je merkt dat iemand op jouw knoppen drukt, reageer dan niet. De kracht ligt nooit bij degene die overal op reageert, maar bij degene die observeert en handelt vanuit zijn hart.

MAAN IN LEEUW | VRAAG OM HULP!

De maan in leeuw gaat over trots en individualiteit. Het is daarom makkelijk om die energie vast te houden en te zeggen “weet je wat, ik heb geen hulp nodig, ik doe het wel alleen.” Maar je zult merken dat zodra je anderen toestaat om de last van je schouders te nemen, je je een stuk lichter en helderder van geest zal gaan voelen. Dus als je dat al niet vaker deed: ​​laat je eens een handje helpen!

VENUS EN PLUTO OP 25° STEENBOK | HET BEGIN VAN EEN NIEUWE PERIODE

Naast de maan in leeuw, zijn Venus en Pluto precies aan elkaar gekoppeld op 25 graden Steenbok. Venus regeert relaties en Pluto gaat over macht en het beginnen en afsluiten van periodes. Dit kan dus een verdieping van een relatie betekenen of het beëindigen van een partnerschap of onderneming.

Maar wees over dat laatste niet getreurd: volle manen brengen dingen tot voltooiing maar wanneer iets voltooid is, begint er ook altijd iets nieuws. En als we naar de astrologische  voorspellingen van 2021 kijken, dan brengt dit jaar veel moois met zich mee!

Namelijk: Frisse energie van het nieuwe Aquariustijdperk, creativiteit en het aller belangrijkste, VRIJHEID.

Wanneer je accepteert dat iets voorbij is, dan ben je vrij! Het bevrijdt je omdat je het proces accepteert en dat is wat deze volle maan je gaat brengen qua lessen: accepteren wat er gebeurt, zelfs wanneer we het niet leuk vinden.

Dus: Creëer deze volle maan ruimte in jezelf voor het nieuwe leven dat op jou te wachten te staat: de nieuwe relatie, de nieuwe vriendschappen, de nieuwe organisatie, de nieuwe jij.

In Liefde,

Maria Ararat Cortès

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!