Selecteer een pagina

11.02.2022 | Astrologie, Moon

Volle Maan in Leeuw | Verbinden met je Destiny

Volle manen zijn energetische periodes die gaan over afronding en afsluiting. Echter zijn het ook periodes voor reflectie en helder krijgen wat een nieuw begin mag krijgen. Met deze volle maan in leeuw op 16 februari staan dan ook jouw dromen centraal. Beter gezegd: jij staat centraal. Je mag in de hoge frequentie van de volle maan energie tappen en jezelf verbinden met je destiny. Ben je er klaar voor?

Volle Maan in Leeuw & Zon in Waterman | You were sent here on a Mission

De stralende leeuw, vol met zelfvertrouwen, loyaliteit, daadkracht en plezier. Leeuw leidt vanuit het hart en doet alleen dat wat goed voor hem voelt. En dat is de energie die je bij jezelf helemaal aan mag zetten.

De volle maan schijnt voor de leeuw een spotlight op het podium, en dat is wat de leeuw maar al te graag wilt pakken. Ga daar dan ook zelf voor, voel de kracht van de leeuw om op je eigen manier in de schijnwerpers te gaan staan en jezelf te laten zien en horen. Brul! Make yourself heard.

Leeuw gaat daarnaast over het zelf, over jouw identiteit en je eigen wensen en behoeften.

Leef je volgens de verlangens van je Ziel of ben je afgestemd op de buitenwereld? Ben je bezig met je passies of leef je volgens de regels van je omgeving? Je mag dichter naar jezelf toekomen en leven volgens wat jouw Ziel voor ogen heeft. De energie van deze volle maan in leeuw zal je er in steunen daar helderheid op te krijgen.

En maak je niet druk over ‘dat het egoïstisch’ is om te doen wat jij leuk vindt of waar jij van ‘aan’ gaat. Met de zon in waterman, het tegenovergestelde van leeuw, ligt ook de focus op het collectief, samenwerken en een harmonieuzere toekomst. De waterman is een teken dat eerst denkt aan de groep en dan pas zichzelf, omdat de waterman altijd het streven heeft een bewustere wereld te creëren en te innoveren.

Met deze twee energieën om je heen heb je de ultieme combinatie om te gaan leven vanuit je Ziel. Waarom? Je Ziel heeft altijd het beste met jou voor én ook voor de wereld. You were sent here on a Mission, nonetheless. Gebruik daarom deze energie ook om jezelf hier aan te herinneren.

Het is je geboorterecht om te leven volgens wat je Ziel hier is komen doen.

Northnode Activations: Open je naar je Destiny

Mogelijk heb je het eens in je birthchart gezien, de ‘north- en south node’. Twee tekens die op een ‘u’ en een ’n’ lijken. Dit zijn geen planeten, of andere hemellichamen. Het zijn wiskundige punten die worden berekend bij je geboorte.
De zuidelijke knoop (u) gaat over ‘de bekende weg’, kenmerken van jou die binnenin je comfortzone liggen en die je natuurlijk afgaan. De noordelijke knoop (n) is waar je in dit leven je naartoe beweegt.

De volle maan staat op 16 februari vierkant van beide knooppunten, wat dit belangrijke moment aankaart: jouw lot.

Rond deze periode begint voor de meeste mensen het gevoel sterker te worden dat ze iets te doen hebben hier op aarde. Daarom herhaal ik nogmaals voor je: ‘You were sent here on a Mission, nonetheless’.

Jouw lot, ofwel destiny, heb je al bepaald voor je hier op aarde in deze vorm aankwam. Het staat in je blueprint geschreven en deze komt tot activatie op een bepaald punt in je leven. Ieder zijn lot is geheel uniek en elke vorm en uiting er van is net zo belangrijk in dit leven. Tijdens deze volle maan kan je intappen op de energie waar je vanuit bent ontstaan, ‘de bron’, om je lot dieper in jezelf te activeren.

Door te eerst een diepe verbinding en contact te maken met je Ziel, kan je een rechte lijn leggen naar de bron en jezelf openstellen om boodschappen, signalen, inzichten, lessen te ontvangen die te maken hebben met je lot. Je gaat jezelf verder uitlijnen en in alignment brengen met dat waar je voor hier gekomen bent.

Collectief is dit een energetisch intense periode. Echter zou ik het door de leeuw, die leidt vanuit het hart, eerder een gepassioneerde periode noemen. We gaan allemaal ons vuurtje doen aanwakkeren en dieper verbinden met onze Ziel.

Kan je je voorstellen wat dit collectief betekent als we dit allemaal gaan doen?
Als ieder van ons zich verbindt met Ziel
Om vanuit dat punt te verbinden en uit te lijnen met de bron
Dat punt waar we allemaal vandaan komen

Ja, dat voelt echt goed.
Bij mij brandt het vuurtje in ieder geval. Bij jou ook?

Tijdens de volle maan houdt energiewerker Marieke van Meijeren een online class dat perfect aansluit op de energie van deze periode. ‘Awakening the Sacred Spirit’. Tijdens deze online class ga je verbinden met de energie van de bron om deze in jezelf te doen ontwaken. Ik zou vooral mee doen!

Zoals altijd, geniet van de energie!
In Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!