Selecteer een pagina

Volle Maan in Vissen: Worden je dromen werkelijkheid?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Volle Maan in Vissen op 26 augustus 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9372″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De sterren en planeten zijn weer zover; het is de periode van de volle Maan. Deze tijd van de volle maan wordt vanuit oudsher ‘de Maan van het Hemelvuur’ genoemd. Dit stamt af van dat we in een ‘overgang’ zitten in seizoenen, van broeierige warmtes naar afkoelende regen en bewolking, dat leidt tot periodes met onweer. Aha! ‘Hemelvuur’. Onweer en vooral bliksem zijn plotse momenten van licht. Metaforisch is dit gekoppeld met wijsheid en plotse inzichten. Pak je moment om te voelen welke inzichten jij de afgelopen tijd hebt gekregen en wendt een blik op waar je nu staat en wat je hebt bereikt.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]De maan staat in het teken vissen, dat een invloed heeft op dromerigheid en intuïtie. Creativiteit, vrijheid voor fantasie en verbinding zijn een van de waarden gekoppeld aan dit teken. Vissen is ook een van de fijngevoelige tekens en verbindt zich in gemak met ‘de wereld boven en om ons heen’. Vissen is een water teken en water tekens staan voor emoties. Door de combinatie met fijngevoeligheid kan het zo zijn dat je gevoelens op verschillende vlakken heftiger worden. Je kan veel makkelijker bij je eigen (on)bewuste gevoelens omtrent situaties, maar ook door mensen heen prikken en energie om je heen veel sterker ervaren. De grootste les van de Vis is om stevig gevestigd te zijn in zichzelf, door bijvoorbeeld grenzen aan te geven en momenten voor zichzelf te pakken. Wanneer je voelt dat iets niet zuiver voelt (thema van de Maagd!), geef je gevoel aan of neem afstand. Laat dit zakken en word zelf even bewust van wat je daadwerkelijk voelt. Zo leer je in te tunen op je intuïtie en te vertrouwen op je fijngevoeligheid.

De Zon in Maagd

Met de zon in het teken Maagd zal dit ondersteunend zijn. Maagd is een aarde teken, dat veel stevigheid kan brengen in zulke situaties. Aan de andere kant is Maagd een kritisch en perfectionistisch teken, dat de vrijheid die de vissen voelt in de weg kan komen te staan. Voor de maagd is fantasie een abstractie, aangezien de maagd nuchter, praktisch en gecontroleerd is. Dit kan zich uiten in spanning in verschillende stukken in je leven.

Maar leer ook deze twee energieën met elkaar te combineren en elkaar te laten versterken. Daar waar vissen makkelijk overdonderd en overprikkeld kan raken, benut je de energie van de maagd die gericht is op zuiverheid en nuchterheid. Neem je moment om te verbinden met de aarde, te gronden: maagd is daar je perfecte partner in. Vanuit daar ontstaat je ruimte weer om te dromen en te fantaseren over wat je allemaal nog wilt doen: wat je grootste drive is en waar je dromen je naartoe kunnen leiden!

De Leeuwenpoort

De Leeuwenpoort is een poosje geleden geopend en de energie hiervan is nog steeds sterk voelbaar. Dit kan je inspireren om nieuwe stappen te zetten en die dromen te gaan verwezenlijken. De Leeuwenpoort zorgt er voor dat dit in High Speed gaat en met de Maagd in Zon en Vissen in Maan zal dit helder, praktisch en concreet worden ingezet. Je gaat knopen doorhakken en keuzes maken die jouw dromen stimuleren om werkelijkheid te worden. Durf ook vol te staan in de dromen en passies die je hebt en breng het voor jezelf in kaart door het bijvoorbeeld uit te schrijven. Wat heb je nodig? Hoe ga je het doen? En Waarom ga je doen wat je wilt doen? Dit soort vragen geven helderheid en brengen direct de tools die je nog nodig hebt in het licht.

Ben je klaar om van je dromen werkelijkheid te maken?

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!