Selecteer een pagina

Volle maan in Schorpioen vraagt je om naar je essentie te gaan

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Volle maan in Schorpioen op 30 april 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8511″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Deze volle maan wordt vanuit de Wicca “De Maan van Ontwaken” genoemd, wat zeker goed aansluit en klopt met de energie die rond deze maan heerst! De energie zal gestuurd worden door het dierenriemteken Schorpioen. Een intens teken, gevuld met passie, puur zicht en gevoel. Schorpioen wil al je lagen en maskers neerhalen, zodat jij jouw pure Zijn vol kan stralen en alle illusies los kan laten: je mag ontwaken! Je mag in jouw pure zijn weer ontwaken, staan in jouw essentie en krachten! Schorpioen zorgt ook voor pittige energie, van (levens)lust en passie.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Dit betekent ook diep en intens voelen. Fijn zo, aangezien je met een maan altijd meer kan “voelen”! Je zal daarom ook de neiging hebben om dit tot uiting te brengen, om meer van jezelf in verbinding te laten zien en horen. Je gevoel mag er helemaal zijn en geef er juist gehoor aan! Zoek uit wat jouw gevoel jouw wilt zeggen en benut het als een kracht in plaats van een obstakel. Leven vanuit hoofd en “illusies” hebben we lang genoeg gedaan, Maan in Schorpioen nodigt uit om het nu eens anders te doen en je oude stukken in de ogen aan te kijken.

Schorpioen is namelijk niet bang voor de “donkere stukken” van het zelf, deze vindt ze juist inspirerend en omarmt ze volledig. Waarom? Om er juist iets mee te kunnen doen! Geef jezelf daarom de nodige aandacht om jezelf te horen en er voor jezelf te zijn. Misschien dat je de afgelopen tijd er te veel voor de ander bent geweest.

Nu mag je juist voor je eigen gevoel gaan kiezen, je intuïtie volgen en dat gaan doen wat voor jou goed voelt, in plaats van alleen maar verplichtingen na te gaan. Hierdoor kan jij jezelf voeden, want: “You can’t pour from an empty cup”. Het is belangrijk om in deze tijd ook goed voor jezelf te zorgen en voor jezelf te kiezen. Hier kan je alleen maar meer energie van krijgen en er beter ook voor de ander zijn! Zo maken we de wereld een stukje mooier.

En dat is ook wat de energieen van deze volle maan vragen: herinner je weer dat als jij jouw passie volgt en trouw bent aan wie jij in essentie bent, je gelukkiger bent en anderen ook kan leren om vanuit geluk te leven. Jupiter zal je hier in ondersteunen. Deze planeet loopt tot 10 juli nog retrograde, wat er voor zorgt dat je het gevoel hebt dat de buitenwereld wat trager beweegt. Dit geeft je ruimte en inzicht dat je al-tijd tijd hebt om te leven vanuit passie. Daarbij maakt Jupiter automatisch vrolijker, opener en vooral optimistischer, wat er voor zorgt dat elk gevoel van je vergroot kan worden in dit licht. Handig ook als je meer naar je eigen gevoel gaat luisteren! Daarnaast kan je Jupiters energie gebruiken om je plannen en passie extra kracht en vertrouwen te geven. Go with the flow en take your time, alles is er op ingericht om op het juiste moment plaats te laten vinden. Je kan niks overhaasten.

Het hoeft ook niet! Focus juist op dat wat jouw motor doet draaien, je passie en levenslust. De zon die in stier staat zal je ondersteunen bij geduld te hebben en stabiliteit neer te zetten voor jezelf: just be you en geniet er van.

Remember: voetjes stevig op de grond! Dan kan je altijd de energie volledig benutten in plaats van er door gesleurd te worden. Je mag namelijk ook genieten, dat is wat deze maan van je vraagt!

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!