Selecteer een pagina

5.02.2020 | Moon, Soul searching

Volle maan in Leeuw 9 februari 2020: De eerste stap naar jouw Purpose

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VOLLE MAAN IN LEEUW” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”19840″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Aanstaande zondag, 9 februari, staat ze weer vol aan de hemel: de maan. Dit keer in het teken leeuw, een vurige, krachtige en sterke voelbare energie die het pad gaat vrijmaken voor de Leeuwenpoort van augustus. It’s time to stand in your full power. Dat is wat deze leeuwen maan van jou vraagt. Met de zon in Waterman, krijgt deze volle maan steun in haar volledige potentie als je deze energie ook benut voor jezelf. Alle planeten en energieën staan in full power voor deze volle maan. Wat betekent dat voor jou?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN IN LEEUW

De Leeuw. Een trots en krachtig teken. Kenmerkt zich als ‘life of the party’ ofwel; staat graag in het middelpunt van de aandacht. Het is een teken dat staat voor Leiders en aanpakkers. De Leeuw is ook een behulpzaam en loyaal teken en wil zich verbinden met anderen, echter wel zonder zichzelf weg te cijferen.

Met de maan in dit teken, komt je gevoelsleven duidelijk en krachtig naar boven.  Je wilt van jezelf laten horen en jezelf laten zien, it’s definitely your time to shine! Je grenzen aangeven kan een duidelijk thema zijn rond deze tijd. Durf jij voor je grenzen te staan of laat jij je door anderen beïnvloeden? De volle maan in leeuw gaat je nu ondersteunen om dit helder door te geven aan anderen. Om je ‘mannetje’ te durven staan en dit duidelijk en met Liefde over te brengen. Je mag trots zijn wat je hebt gecreëerd voor jezelf in je leven. En je mag nu dromen over wat je verder van het leven wilt.

 

ZON IN WATERMAN

Laat je niet misleiden door de titel “Waterman”, dit dierenriem teken is geen Waterteken, maar een Luchtteken. Vrijheid, intuïtie, ideaal en gelijkwaardigheid zijn kenmerkend aan dit teken. De Waterman komt op mensen als afstandelijk en rationeel over, maar dit is een ‘cover-up’ voor die diepe passie die zij voor de mensheid voelen. Een teken van wereldverbetaars en humanitairen.

Met de zon in Waterman voedt deze energie jouw gevoel voor gelijkheid, communicatie, helderheid en eerlijkheid. Je ziet sneller en scherper wat juist is en wat onjuist is. Dat gevoel mag je volgen. Dat wat goed voelt, past bij je en mag je meer van creëren in je leven. Let wel: stel jezelf de vraag of het wel of niet goed voelt omdat het binnen ‘je comfortzone’ valt. Soms voelen we een weerstand, omdat iets spannend is. Zon in waterman nodigt je uit om ook eerlijk met jezelf hierover te zijn. De  maan in leeuw zal je helpen de volgende stappen te zetten.

 

THE TRIFORCE: ZON, MAAN, EN MARS

Deze volle maan hebben we 2 grote planeten en 1 dwergplaneet – Eris, vergelijk het met Pluto 😉 – die in vuurtekens staan. Fire Power is all around us! Mars staat in boogschutter, de Maan in Leeuw en Eris in Ram. De zon staat in Waterman, een luchtteken. Deze zal zorgen dat de grote vuurplaneten extra kracht toegediend krijgen. Door de stand van al deze planeten (hoe ze tegenover en bij elkaar staan) is dit de perfecte tijd om je creatieve en actiegerichte krachten in te zetten voor je Purpose, je droom, je missie ofwel: je eigen onderneming.

Boogschutter geeft je focus en daadkracht. Ram zet actie in. Leeuw zorgt er voor dat je voor jezelf kiest en gaat en Waterman stuurt aan vanuit intuïtie en idealen. Dus, waar wacht je nog op?!

 

PURPOSE

Verbinden met je passie wordt makkelijker voor je gemaakt met de zon in waterman en de maan in leeuw. De Leeuw brengt je de juiste energie om de focus te brengen naar jouw behoeften. Wat wil jij? Waar word jij blij van? Waar wil je meer van? Waterman energie verbindt dit dan weer aan de idealist in je: de grootse mogelijkheden om de wereld te verbeteren. Met de kracht van deze twee Power Tekens kan je in je dromen of tijdens je meditatie helderder krijgen waarvoor jij hier op aarde bent. Of als je al helderheid hebt op je purpose: welke vervolgstappen je mag gaan zetten.

De noordelijke maansknoop gaat je hier ook een handje bij helpen. Deze maakt namelijk een positief aspect met de planeet Mercurius. Hierdoor zijn de ‘signs’ over jouw purpose nog helderder.

Met de visie van de energie van Waterman en de kracht en passie van Leeuw zit je nu in een prime time om actie te ondernemen in je passie/dromen/missie/purpose/onderneming. Deze stappen zijn de eerste stappen die werken naar het grote punt in augustus: de leeuwenpoort. De energie is dan op zijn hoogst en dan zul je ook merken dat alle stappen die je nu zet zijn vruchten heel vruchtbaar zullen afwerpen.

 

DIVE DEEP & GO FOR IT

Deze volle maan is een perfecte eerste stap – of vervolgstap – om voor je purpose te gaan. Alle stappen die je hierna gaat zetten zullen je ondersteunen naar je ultieme punt van dit jaar. Maar dat vraagt wel vertrouwen. Vertrouwen in jezelf: durf te staan voor wie je bent, wat je wilt, je waarden en vooral durf te staan voor wat je hier te brengen hebt. De enige die jou op dit pad kan tegenhouden ben jij. Dus mijn vraag aan jou is? Ga je er voor? Ga je de krachten benutten die je nu toegediend worden op een met diamanten ingelegd plateau? Of blijf je in de wacht, aka stilstand?

Merk je dat je blokkeert? Duik wat dieper in jezelf. De volle maan is daar de perfecte tijd voor. Vraag je intuïtie wat jij nodig hebt en vraag begeleiding van Source.  It will never fail you, trust me 😉

 

Zoals altijd; geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!