Selecteer een pagina

1.06.2020 | Moon, Soul searching

Volle Maan in Boogschutter & Gedeeltelijke Verduistering 5 juni 2020: Healing is Growing

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VOLLE MAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”33986″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De volle maan is er weer op 5 juni. Dit keer in het teken boogschutter en daarnaast ook nog een gedeeltelijke maansverduistering. Deze maan wordt ook vaak de grasmaan genoemd. Een periode van groei. En behalve groei staat deze  periode ook in het teken van heling. Hoe werkt dat door op jou?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN IN BOOGSCHUTTER: AIM AT WHAT YOU WISH FOR

De volle Maan van 5 juni staat in het teken Boogschutter. Een optimistisch, vooruitstrevend en enthousiast teken vol vuur en passie. De Boogschutter mikt haarscherp op zijn doel en gaat er helemaal voor, zonder om te kijken of te twijfelen. Die scherpe focus is wat deze volle maan jou aan energie te geven heeft. Welke dromen en wensen heb je en waar wil je voor gaan? Durf je te streven naar je grootste dromen en er vol in te vertrouwen? Zonder om te kijken en te twijfelen aan je kunnen?

Kijk eens naar de afgelopen periode, sinds de nieuwe maan in tweelingen (en bijna alle andere planeten in dit teken), of je duidelijk bent geweest naar jezelf en naar de buitenwereld over wat jij wilt en waar jij voor staat. Deze volle maan wordt van oudsher ook de grasmaan genoemd, omdat alles tot bloei nu komt. Breng jij zelf ook je dromen en wensen tot bloei? En heb je de energie benut om het te realiseren? De energie van de boogschutter zal je verder op weg helpen om dit te verwezenlijken. Houd die focus. En schiet op je doel(en)!

 

ZON IN TWEELINGEN: KEEP FOCUS!

De zon staat nog altijd in het interessante teken tweelingen. Tweelingen houden van variatie en wisselen vaak van gedachten en focus. Dit zorgt er voor dat het uitdagend kan zijn om die focus van de boogschutter aan te houden. Deze energie nodigt je ook uit om je te leren in te zien waar jij jezelf afleidt van jouw dromen en doelen. Wanneer jij je daar bewust van bent, bezit je weer de kracht en meesterschap om de focus weer terug te pakken. Je hebt het echt helemaal zelf in de hand. En om dat te beseffen geeft zo veel kracht!

 

GEDEELTELIJKE MAANSVERDUISTERING: WAT WIL ER NIET GEZIEN WORDEN?

Tijdens de volle maan vindt er ook een gedeeltelijke maansverduistering plaats. Helaas is deze vanuit ons oogpunt niet te zien, maar zal zeker voelbaar zijn. Wanneer de maan gedeeltelijk wordt verduisterd, werkt het energetisch door dat het gedeeltes van onze gevoelens ‘verstopt’. Deze gevoelens zijn echter niet weg, ze zijn namelijk nog duidelijk voelbaar. Het effect hiervan is dat je duidelijk gaat leren voelen wat die emoties zijn, je hoeft ze namelijk niet te zien. Alleen te (her)voelen. Hierdoor kan je ook oude gevoelens, gevoelens en blokkades die niet meer dienend zijn gaan loslaten.

 

MARS, MERCURIUS EN URANUS: LEER JE GEVOELENS KENNEN

Mars is een vurige planeet die nu de maan beïnvloedt. En dit vuur kan een werking hebben dat je frustraties of boosheid voelt. Zeker met de maansverduistering wordt het misschien niet direct duidelijk wat je nu precies voelt, alleen dat er veel in je binnenwereld gebeurt. Uranus zal je in deze periode helpen en zorgt er voor dat jouw intuïtie en gevoeligheid een tandje hoger wordt gezet. Zodat je eerder al je gevoelens en signalen door gaat hebben en vooral: beter leert kennen. De kunst is om hier niet impulsief op te reageren, omdat de vurige energie de boventoon heeft en het niet direct duidelijk is wat er gebeurt. Observeer je triggers en wat er naar boven komt. Kijk eens wat het je mee wilt geven en waar je mee kan werken.

Mercurius staat in het teken Kreeft, een gevoelig teken. Kijk eens of jij jezelf helder, duidelijk en kwetsbaar kan openstellen en vooral ook uiten. Mercurius is de planeet van communicatie en nodigt je deze periode uit om vanuit zachtheid te communiceren wat je voelt en wat je wilt.

 

Mijn vraag aan jou is: ga je de sleutel gebruiken naar je groei? 

Boogschutter gaat je ondersteunen in het proces van werken aan dat wat jouw dromen zijn, dat wat jouw hart het allerliefste wilt. Aan jou dus om je energetisch systeem op een nog dieper niveau te leren kennen en er mee te leren werken. Dit zal de sleutel zijn de komende periode voor je om oude stukken te helen en een nieuwe periode van groei in te gaan.

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je verbinden met je intuïtie en met de Energie van de Volle Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 5 juni ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Op 5 juni van 19:00-21:00 uur, tijdens de Volle Maan in Boogschutter hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class ‘Sacred Spirit Sessions’: The Power of the Moon!

Deze special is voor de Spiritual Seeker,  de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. 

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!