Selecteer een pagina

29.06.2020 | Moon, Soul searching

Volle Maan & Maansverduistering 5 juli 2020 | JIJ HEBT DE SLEUTEL TOT VERANDERING VAN DE WERELD

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=” JIJ HEBT DE SLEUTEL TOT VERANDERING VAN DE WERELD” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”39266″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

En voor je het wist, zijn alle planeten, en wij op aarde, zo om de zon gedraaid dat het alweer tijd is voor een Volle Maan. Aanstaande zondag 5 juli staat de volle maan in Steenbok en vindt er een gedeeltelijke maansverduistering plaats. Voor het eerst sinds lange tijd is deze verduistering zelfs deels zichtbaar vanuit ons perspectief! Deze volle maan gaat over dienstbaar zijn en jouw ‘bestemming’ bereiken. Het is wel een uitdagende volle maan, aangezien je door het teken Steenbok met moeite bij je gevoel komt.  Maar je voelt dat je iets kan betekenen. Hoe vind jij de sleutel tot die verandering?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN IN STEENBOK | RATIO VS GEVOEL

Deze volle maan staat in het ambitieuze teken Steenbok. Een aarde teken, wat betekent dat gronding en de materiële wereld momenteel beïnvloed worden.  De Steenbok is een doorzetter, verfijnd en werkt heel gericht. Het is een Go-Getter met stevige energie. Bij het teken Steenbok staat het gevoel niet centraal, wat het precies het tegenovergestelde maakt van waar de Maan voor staat. De Maan heerst over ons gevoelsleven, waarbij de Steenbok veel rationeler, perfectionistisch en praktischer is ingericht. Dicht bij je gevoel komen kan daarom een uitdaging zijn rond deze volle Maan, omdat dat je ‘kwetsbaar’ maakt.

Doordat de Maan nu in Steenbok staat nodigt het uit om hier heling op plaats te laten vinden. Wanneer ben jij afstand gaan nemen van je gevoelsleven en je leven heel praktisch in gaan richten? Vaak zijn we dit gaan doen uit een ‘overlevingsmechanisme’. Dat we ons zijn gaan focussen op het doen in plaats van op het zijn. Situaties rondom dit thema komen nu wat meer naar de voorgrond, omdat de volle maan (en vooral door de verduistering) dit gaat versterken. Je mag hier nu aandacht aan geven en leren terug te keren naar je gevoel. Leven vanuit je gevoel en het praktische hierop richten, zorgt er voor dat jij vanuit je Hoogste Zijn kan leven, in plaats vanuit alleen het rationele. In het rationele kunnen we onszelf namelijk sneller belemmeren en beren op de weg zien die er eigenlijk niet zijn.

 

DE MAANSVERDUISTERING | VOELEN IS VEILIG

Deze Maansverduistering is de allerlaatste van de drie eclipsen van de afgelopen maanden, het is tijd om het proces rond te maken. En dat is nu sterker voelbaar, doordat het ook gedeeltelijk bij ons zichtbaar is in de ochtend. Gevoelens komen door een maansverduistering sterker naar boven.  En dat vindt de Steenbok energie niet zo leuk. Je kan daarom ook weerstand voelen en er kan verdriet naar boven komen, omdat je jouw gevoel lang hebt weggestopt. Geef jezelf deze periode vooral de ruimte om het gevoel toe te laten. Om jezelf hierin ‘thuis’ te laten voelen en ‘veiligheid’ te ervaren. Je bent veilig wanneer je voelt. Je mag dit tot uiting brengen. Je mag hierin voor jezelf zorgen. Wanneer jij dit compleet weer kan ervaren, geef je dit in energie ook door aan je omgeving. Jouw frequentie heeft invloed!

 

ZON IN KREEFT | PUT YOURSELF FIRST

Met de Zon in Kreeft gaat de aandacht naar ‘verzorging’ en een ‘thuisgevoel’. Het verzorgen verbinden wij mensen vaak met het zorgen voor anderen. Er heerst dan een groot verantwoordingsgevoel voor de ander, zoals je gezin, je partner, vrienden of familie. Maar verzorgen gaat ook over jezelf. ‘You can’t pour from an empty cup’. Met de Zon in Kreeft mag je de focus van verzorgen even naar jezelf brengen. De Kreeft gaat over het moederschap, dus nodigt het je nu uit om een moederrol voor jezelf aan te nemen. Om zachtheid, verbinding en zorg voor jezelf te maken en tijd daarvoor in te zetten voor jezelf. Jouw behoeften zijn belangrijk. Jouw gevoel is ook belangrijk. Kreeft zal je helpen om waar het uitdagend is met de Maan in Steenbok naar  je gevoel te gaan, het nu met de zon-energie wel te doen en je gevoel duidelijker te verstaan. Use it to your advantage!

 

MERCURIUS RETROGRADE TO THE RESCUE!

Retrograde to the rescue hoor je niet zo vaak hè? De Zon, Maan en Mercurius worden allemaal vergezeld door hele nuttige ‘vaste sterren’ die met hun positie een positieve invloed op de maansverduistering van zondag 5 juli hebben. Zo positief dat de ‘chaotische’ Mercury Retrograde nu amper voelbaar is, maar juist behulpzaam. Mercurius leert ons duidelijk te communiceren en zal jou tijdens de maansverduistering helpen om al dat je voelt voor jezelf onder woorden te brengen. Wie had ooit gedacht dat dat kon 😉

 

URANUS EN DE MAAN | PERFECTE TIJD VOOR DE STAPPEN NAAR JE BESTEMMING

Uranus is de planeet dat staat voor vernieuwing en innovatie. Je kan diep in jezelf voelen dat het tijd is voor verandering.  In je directe omgeving en ook in de wereld. Zoals je duidelijk ziet waarschijnlijk is er momenteel ook veel aan het veranderen in de wereld. En daar voel je nu waarschijnlijk in dat je ook een steentje wilt bijdragen. Daar waar de Steenbok veel gericht is op materie en carrière, steunt Uranus je om uit je comfortzone te gaan stappen. Om meer te doen vanuit je gevoel en voor de wereld. Want, wanneer we een bijdrage leveren aan onze omgeving geeft dat ons direct meer voldoening. Zo steken wij mensen in elkaar; we willen helpen. En nu is het perfecte moment om daar op in te tunen, vooral met de positieve invloed. Van Uranus.

Laat je niet ‘voor de gek houden’ door de Steenbok energie die het probeert te rationaliseren. Je belemmerende overtuigingen komen namelijk duidelijk aan het licht. Waardoor rem jij je af? Houd jij je in? Heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn? Heb je het idee dat niemand hier op zit te wachten? Of twijfel je aan je eigen kunnen?  Krijg dat helder voor jezelf! Uranus ondersteunt je nu om slechte gewoonten en belemmerende overtuigingen te doorbreken. Kans is groot dat je in een flits inzichten gaat krijgen met de invloed van Uranus.

En Uranus steunt je in de nieuwe stappen zetten. Want dat gevoel van meer willen en kunnen doen is je drive. Dat is passie. Dat is waarmee we de wereld bewuster en mooier maken. En dat is wat jou uniek maakt! Juist door deze belemmerende overtuigingen en patronen helder te zien voor jezelf en te helen, maak je ruimte voor je vertrouwen. Zodat jij vanuit die passie kan ondernemen. Jij bent van waarde. Jij bent belangrijk. Jij hebt écht iets te bieden en we need you. Zo ga jij stapsgewijs jouw pad van Bestemming bewandelen.

 

DE SLEUTEL

Durf met open mind en open ogen hier in te staan. Alles in de energie zal jou helpen de verandering te maken en richting je bestemming te gaan. Alles in deze energie helpt de wereld naar vernieuwing en verandering. Maar het begint écht allemaal bij jou. Jij bent al bij ‘de bestemming’,  het leeft namelijk in jou. Veiligheid, geborgenheid, vrede, Liefde en Licht. Jij bent de sleutel hiertoe. Jij bent ook de enige die zichzelf daar in tegenhoudt. Zie je het nu?

Open je ogen en open je mind. Jij bent de sleutel.

De energie herinnert je hier aan. Blijft je terug brengen en  wijzen aan wat nog mag geheeld worden. Vanuit hier kan je alle energie van het universum altijd inzetten, want het leeft dan allemaal al in jou!

Jij bent de verandering. 

Samen zijn wij er al. 

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil jij de jouw unieke Sleutel vinden met de Energie van de Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 5 juli ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#ca96dd” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]

Op zondag 5 juli van 16:30-18:30 uur, tijdens de Volle Maan in Steenbok hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class ‘Sacred Spirit Sessions’: The Power of the Moon!

Deze special is voor de Spiritual Seeker,  de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. 

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!