Selecteer een pagina

24.10.2020 | Moon

ENERGY UPGRADE Transformation | Halloween Full Moon 31 oktober

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”ENERGY UPGRADE Transformation | De tweede volle maan op Halloween” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”48603″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

It’s Ooky Spooky Season: Halloween! En hoe magischer kan het worden dan door een Full Blue Moon op 31 oktober te hebben. De sluier is dunner en de Energie is hoger op deze dag met de volle maan in Stier en de zon in Schorpioen. Deze volle maan staat ook wel bekend als een transformatie maan, of vanuit oudsher: jachtmaan. Een hele bijzondere volle maan, omdat het ook nog de tweede van deze maand is. Van alle kanten blijkt het een unieke en zeldzame maan te zijn. Ofwel: perfect time to use the energy that is available! Lees mee wat deze periode jou brengt:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]TWEEDE VOLLE MAAN | THE BLUE MINI-MOON

Misschien herken je de gezegde wel: “Once in a Blue Moon”. De tweede volle maan in een maand tijd noemen we een ‘Blue Moon’ en gebeurt ongeveer elk 2-2,5 jaar. Dit jaar, in 2020 notabene, valt de Blue Moon ‘toevallig’ op Halloween. Ooky Spooky! Maar nee, er is niks ‘engs’ aan een Blue Moon op oktober en het is juist een geschenk dat het dit jaar gebeurt!

We krijgen een Energy Upgrade bij deze tweede volle maan van de maand. Aangezien tijdens Halloween de poort naar het Universum meer open staat en daarmee dichterbij is. Ook staat de maan in deze periode bekend als de ‘transformatie’ maan, wanneer we het donker in duiken (winter) en we daarmee zelf ons licht naar boven mogen halen. Sounds about right rond deze tijd, toch?

Deze volle maan mogen we dus volledig voor onszelf gaan benutten om transformatiewerk te doen. Om onze frequentie te verhogen. Om het Licht in het donker te zien, voelen, ervaren en om het licht zelf te zijn.

Are you ready for your transformation?

 

VOLLE MAAN IN STIER | FOUNDATION & VEILIGHEID

Deze volle maan staat in het teken Stier. Een teken dat gaat over veiligheid, stabiliteit, materie en een vertrouwde thuisbasis. Compleet het tegenovergestelde van de Schorpioen (daar straks meer over). Deze volle maan is een mini-maan, wat betekent dat ie verder weg staat van de aarde en daarmee de ‘kracht’ van Stier niet zo sterk is, maar zeker wel voelbaar.

Deze periode kan je uitgedaagd worden om te gaan kijken naar je foundation en veiligheid. Hoe heb je het voor jezelf geregeld? Klopt het nog bij wat je voelt? Houd je jezelf veilig vanuit angst, of voel jij je veilig omdat je gedragen wordt door het universum? Dit zijn belangrijke vragen die je voor jezelf uit mag gaan werken, want hier zit de foundation in van jezelf on planet earth. Het gaat over je basis en tweede chakra. Leef en handel je vanuit Angst of vanuit Vertrouwen.

De Stier wilt veiligheid, maar dat betekent niet dat de Stier vanuit angst handelt. De Stier is juist sterk en zelfverzekerd en weet zichzelf te beschermen en stevig te houden. Hoe implementeer jij dit voor jezelf?

 

ZON IN SCHORPIOEN | INTUÏTIE & SCHADUWWERK

Welcome to Scorpio Season, het dierenriem teken dat vaak als duister wordt bestempeld. Passend wel voor deze Halloween periode, maar helemaal niet kloppend bij wat de Schorpioen écht is. De zon staat in Schorpioen te stralen, wat betekent dat we ruimte krijgen om diep in onszelf te duiken en onze schaduwzijde te ontdekken. Je kan letterlijk het licht naar het donker brengen in jezelf.

Schorpioen staat dicht bij zijn gevoel, maar uit dit niet altijd even goed. Diepe emoties en gevoelens worden versterkt en kan je in jezelf ook ervaren. Maar raak je er overwhelmed door of verwelkom je het?

Er zit een verschil tussen helemaal los gaan in je emoties en ze toelaten voor wat het is. Namelijk of jij je laat beinvloeden en leiden door je emoties. Je hebt ook de keuze om je emoties te zien voor signalen dat er iets binnenin je gebeurt. Dat er iets misschien niet goed voelt, of juist heel erg goed. Verken dat voor jezelf en met jezelf. Laat het stromen en kijk eens diep in de spiegel wat waar is en waar jij jezelf tegenhoudt. De Schorpioen energie begeleidt je bij het schaduwwerk proces.

Wanneer jij jezelf niet meer tegenhoudt in al je zijn, zowel het donker als het licht, dan kan het donker licht worden en je krachtigste tool. Want dan zit je in je onbewuste, waarin je de taal leert te verstaan van je intuïtie zonder alle ruis van je emoties.

AHA. The Scorpio becomes a friend and guide.

Time to Transform!

 

DE OPENING NAAR HET UNIVERSUM | HALLOWEEN

Een nieuw begin.
Een nieuwe Page.
Een nieuwe Wereld.
Een nieuwe Dimensie.
Tijd voor Ascentie. 

Sinds oudsher wordt er tussen 31 oktober – 2 november een Heilige Dag gevierd in verschillende landen over de wereld, door verschillende culturen. Meer background informatie over de verschillende manieren dat deze Heilige dag(en) worden gevierd vind je in dit artikel. Maar één ding komt bij alle vieringen duidelijk naar voren: de sluier tussen verschillende dimensies en die van ons is dunner.

Op deze dag eren we het Licht en Spirit nu het steeds donkerder wordt. We eren en vieren het omdat wij daarin een belangrijke speler zijn: wij brengen het Licht en zijn onderdeel van deze Spirit World. Ook al hebben we het idee dat er een ‘sluier’ tussen ons in zit, omdat we in een andere dimensie zitten, we kunnen daar contact mee maken. En vooral nu rond deze tijd wordt het nog makkelijker gemaakt.

Deze tijd wordt ingezet voor je transformatie en ascentie proces. Waarin jij je frequentie en energieveld mag verhogen om zo de Shift (transformatie) te maken van 3D naar 5D. Nu de sluier dunner is, is er meer kracht dat jou hierin helpt om het proces te versnellen. Meer licht naar het donker brengen kan een bumpy ride zijn, maar weet dat je hier voor hebt gekozen toen je dit proces bent aangegaan voor je geboren werd. Jij hebt gekozen om te transformeren, om de Shift te zijn. Jij hebt gekozen om de wereld naar een Nieuwe Bewuste Wereld te brengen.

En om dit te doen begint het bij jou. Wanneer jij kiest voor dat het anders kan, dat een leven vanuit Vertrouwen, Verbinding, Liefde kan bestaan, vanuit Eenheid in plaats van Separatie, maak jij automatisch een verandering in de wereld. Jij verbindt je letterlijk dan met het Veld waarin we samen zitten en waarin die Nieuwe Wereld allang bestaat. Daarmee breng je het naar de aarde en verander je de wereld.

It’s your time to stand up in your Gifts.
To raise the Frequency of yourself
So that you live the life for what you’re meant to be.
To be the Conscious Evolution
Of which you and I are part of,
And to Transform the World

Welcome to your Ascension
To your Transformation

 

THE ONE FULL MOON OF THE YEAR YOU SHOULD CELEBRATE

Dit is wel dé volle maan die je zou moeten vieren. Dé ultieme dag van het jaar waar je een eigen Heilig Ritueel kan bouwen, hoe klein en groot je zelf wilt. Zo’n unieke combinatie van energie komt maar eens in de 19(!) jaar voor, dus als je Energiewerk en Transformatiewerk wilt gaan doen, dan raak ik je heilig aan om deze volle maan te kiezen.

Tijdens de volle maan op halloween geeft Marieke van Meijeren een special Online Class waarin je diep Transcendent Werk gaat doen. Elke week geeft zij een online class met Talk, Q&A en Transcendente Reis over verschillende topics. Deze Halloween volle maan doet ze het alleen nèt even anders. De Transcendente Reis die je gaat maken duurt 45-60 minuten in plaats van 30 minuten, omdat de energie op deze dag ultiem is voor Transformatie en Ascentie. So take it all in! En houd samen met Marieke en met ons dit Heilige Ritueel met een bijzondere Transcendente Reis. Hieronder vind je extra informatie!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”De Transformerende Transcendente Reis van het jaar op 31 oktober” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de online live class!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#162b6b” custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Ftransformation%2F|title:TRANSFORMATION%20HALLOWEEN%20EDITION%20%7C%20Online%20Full%20Moon%20Special||”]Twee volle manen in één maand zijn zeldzaam en dat het exact valt op Halloween is nog zeldzamer. Dat betekent vanuit Energie dat het een High Frequency dag is, waarbij er in het donkerte heel veel licht is en de ‘andere wereld’ nog dichterbij.

Je kan sneller en makkelijker intappen in je Spirituele Gaves, Energiewerk en Helingswerk doen. Je kan dieper tappen in je Ziel en er verbinding mee maken om je Ultieme Leven te creëren, communiceren met je Beschermengelen en connecten met het Veld, Universum, Licht, God, call it what you want!

Het universum nodigt je NU uit om terug te keren in de verbinding met je Ziel, door middel van je Hart. Het centrum waarmee je ervaart dat je meer bent dan alleen ‘maar een mens’. Deze Halloween Special is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je leert werken met de Energie die op het moment speelt.

Tijdens de Online Class “TRANSFORMATION” op deze dag maak je een Diepe en Lichte Transcendente Reis met Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Zo verbind je in de diepte van je Hart en werk je samen met jouw eigen Ziel om te reizen naar het universum.

Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor jouw ingebrachte vraag. Tijdens de Talk en Q&A van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!