Selecteer een pagina

Supermaan in Weegschaal: THE GATES ARE OPEN!🔮

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Supermaan in Weegschaal 21 maart 2019″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10978″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

The Number 3 is in it’s fullest potential! Op 21 maart 2019 (2+1 / 3 / 2+0+1+9) is het de 3e Supermaan op een rij dit jaar. Het symbolische getal 3 mag in haar volle glorie stralen en dat geeft ook weer veel stevige energieën: er staat een waanzinnige poort voor je open. En dan ook nog eens een Superman: HOLY MOLY, you’re in for an amazing time this Full Moon!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

SACRED NUMBER 3

Op 3 maart 2019 (ook een 3-3-3 dag) ging een grote Engelenpoort open. Zo’n poort is wanneer de energieen met elkaar samen gaan werken en de frequentie op dat moment op een hoogtepunt is. Heel veel signalen, ‘downloads’ en symbolen komen dan naar ons toe vanuit hogere sferen.

De 3 is een enorm spiritueel getal, symbolisch gezien. Het staat in verband met de heilige drie-eenheid, zoals Body-Mind-Spirit en wordt gezien als het ultieme getal van ‘volmaakte harmonie’. De verbinding vanuit het aardse, materiele met het spirituele kan tot volledige uiting komen door te werken met de 3. Dit speelt nu ook door in de energie die er op deze dag heerst samen met de Supermaan.

LENTE EQUINOX

Behalve dat we op een symbolische dag een derde supermaan hebben, begint op 20 maart rond 23:00 uur de lente en is het tegelijkertijd de lente-equinox. Dit is wanneer de dag en de nacht exact even lang zijn en met elkaar in balans staan. Hoe toepasselijk dat deze volle maan dan ook in Weegschaal staat, het teken van balans. Neem vooral op deze dag de tijd om de balans in jezelf op te maken en te kijken naar waar je een ‘lente schoonmaak’ mag houden en waar je mag gaan ‘kiemen en groeien’ met de symbolen die je door krijgt.

SUPERMAAN & WEEGSCHAAL

Weegschaal is een teken dat gaat over balans en harmonie. Een teken dat diplomatisch kijkt naar alle perspectieven en vanuit daar een beslissing gaat nemen. Deze Supermaan kan jou goed ondersteunen bij jouw zielenmissie ter wereld te brengen, doordat je heel gericht de balans op kan gaan maken over je leven. Sta eens stil wat er in je binnenste wereld omgaat, wat je diep van binnen voelt. En kijk eens welke stap je nu kan zetten, vanuit jouw kunnen, kennis en kwaliteiten, om die missie neer te gaan zetten.

Heb je mensen om je heen nodig? Dan is dit de perfecte tijd om een Likeminded Community te vinden die jou hierin kunnen ondersteunen. Verbind je met mensen die jou diep van binnen raken. Dat zijn de juiste mensen om je verder op weg te helpen.

DE ZON & RAM: Durf om steun te vragen

Weegschaal wil al gauw gaan denken voor anderen, maar op deze dag is het belangrijk voor je om de focus naar jezelf toe te gaan brengen. De wereld kunnen we pas veranderen als we zelf kunnen veranderen. Mijn favoriete gezegde blijft: “You can’t pour from an empty cup.” Benut deze wijsheid dan ook! Wat heb jij nodig? Waar heb je ondersteuning nodig? En wat wil je neerzetten voor jezelf? Schrijf het uit en vraag het. De Zon staat perfect in het teken Ram. Een teken dat meer op zichzelf is gericht en enorm actief. Als een Ram een doel heeft, wil het daarvoor gaan en zal het zijn pad daar ook aan uitstippelen en de juiste mensen om zich heen brengen om dit te verwezenlijken. Let wel op de vurigheid en ongeduld van de Ram. Vertrouw in deze periode er juist op dat wanneer jij de stappen zet het leven voor je zal bewegen en de juiste mensen op het juiste moment op je pad komen.

CHEIRON: Wees ten volste JOU

Er is er maar een van jou. Een unieke samenkomst van waanzinnige kwaliteiten, kennis en mogelijkheden die niemand anders in zijn of haar pakketje heeft zoals jij. De Asteroïde Cheiron, een soort dwergplaneet dat symbool staat voor jouw diepste Zielenwonden, staat naast de Zon in Ram en perfect tegenover de Maan. Cheiron gaat je deze periode een boost geven om deze wonden verder op te kunnen ruimen en stappen te zetten in jouw volle potentie. Het wordt tijd dat jij volop vanuit JOU gaat leven en beslissingen voor jou gaat maken. Je zal nu meer durven te kiezen voor jezelf en daardoor bijvoorbeeld beter grenzen aan kunnen geven.

Doordat Cheiron in Ram staat kan het vuur ook flink oplaaien. Neem de tijd om te onderzoeken waar je boze gevoelens, frustraties vandaan komen. Zodat je deze een plek kan geven en de energie die er achter zit op een andere manier voor jezelf kan gaan inzetten.

JOUW ZIEL ZAL SPREKEN

Het is op deze dag heel makkelijk om in verbinding te komen met je Hogere Zelf, je ziel en zo met de Bron, Source, het Goddelijke om tekens te krijgen vanuit je intuïtie. Tekens die samengaan met jouw zielenmissie hier op aarde. Of het nu te maken heeft met werk, passie, relaties, thuis: je Ziel wil op deze dag tot je spreken en jou laten zien wat jij mag zien over je leven. Ook zal je de juiste mensen, dingen, lessen duidelijk op je pad krijgen. Luister er naar en leer jouw spirituele systeem nog beter kennen. Hierdoor zal je leren hoe je flowend door het leven kan gaan. Het leven werkt namelijk altijd VOOR je; trust your Soul & trust the universe.

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!