Selecteer een pagina

Supermaan in Maagd: De tweede van de DRIE Supermanen

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Super Maan in Maagd 19 februari 2019″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10710″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De tweede maand van het jaar en daarmee een tweede Supermaan, van de drie op een rij. Dit jaar, 2019, belooft daadwerkelijk een bijzonder jaar te zijn. Door drie Supermanen op een rij, ontvangen we veel energie en kracht van de maan. Dit omdat de maan in deze periode dichter bij de aarde staat en daarmee er groter uitziet. Wat ga jij van de super energieën van deze maan inzetten om je dromen mee te bouwen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Waar ga je van AAN, wat roept je, waar wordt je hart blij van? Dat is waar een volle maan over gaat. Je mag voor jezelf helderheid gaan creëren over waar jouw energie naar toe mag gaan. Gefocust, gericht en helder. Zodat jij kan weten wat jij mag gaan zaaien de komende tijd. De lente zit namelijk al om de hoek! Het leven gaat weer helemaal opleven. Make your own magic happen now en geef richting aan je dromen, kwaliteiten en mogelijkheden in deze periode. En maak daarmee gebruik van de energieen van deze periode:

De Supermaan in Maagd

De volle maan staat nu in het teken Maagd. De maagd is praktisch, kieskeurig, perfectionistisch en kan ook wel eens een ‘control-freak’ zijn. Hierdoor kan het voor jezelf voelen als dat je heel voorzichtig wilt zijn en jezelf klein blijft houden. Let daar op! Gebruik de andere kant van de maagd als voeding van energie: zuiverheid en dienstbaarheid in combinatie met daar waar jij van droomt. Zodat jij jezelf niet gaat tegenhouden, maar voeden met de juiste energie. Doe dat wat energie geeft bijvoorbeeld en focus minder op hetgeen dat jou veel energie kost.

De Zon in Vissen

En dan als perfect contrast staat de Zon tegenover de maan in het mystieke Vissen. Vissen zijn minder praktisch, maar juist creatief, gevoelig en dromerig. Door hun gevoeligheid nemen ze gemakkelijk de gevoelens en emoties van anderen op. Door die hooggevoeligheid zijn vissen vaak snel in tune met de mystieke en Sprituele wereld. Wat je nu ook duidelijk kan voelen in je eigen hele hebben en zijn.

Combinatie Maagd en Vissen

Doordat vissen graag ‘droomt’ en ‘voelt’, en maagd juist praktisch en perfectionistisch is kan het zijn dat je het gevoel hebt dat niks echt van de grond kan komen. Ik ook op dit moment dat ik dit type. Ik wil meer uitzoeken over de standen van de planeten en tegelijkertijd wil ik alles wat in mij opkomt uitschrijven voor jou. Maar dat is niet zo handig.

Wat belangrijk is, is om je te herinneren aan je kern. Wat is dat wat je wilt doen, waar je AAN van gaat? Geef dat juist de voeding. En gebruik de energie van de maagd om een plan te maken, waar je gericht mee aan de slag kan gaan. Voor de invulling van je plan kan je de creativiteit en fantasie van de vissen toevoegen. Om zo een ‘match made in heaven’ te creëren voor jezelf, in plaats van totale opposites.

Gebruik dus je creativiteit en fantasie om je droom en passie helder te krijgen. En gebruik juist je praktische en daadkrachtige energie om het tot leven te gaan roepen.

Luister naar je gevoel

En geef ook je grenzen aan. Door deze duo kan jij je wankel gaan voelen en zoals hierboven gezegd dat je niet exact weet waar je beginnen moet. Om dan ook nog de planeten Mars en Uranus in te zetten, die met elkaar frictie gaan om verandering te brengen. Luister naar je gevoel! Wordt het tijd voor een nieuwe baan, kom dan in actie. Wordt het tijd om je Lifestyle te veranderen, ga er helemaal voor.

Mars zal je daarin volledig ondersteunen om dit aan te kunnen en Uranus zal zichtbaar voor je maken waar jij de verandering nodig hebt.

So, are you ready?

Bereid je maar voor met deze Supermaan op de volgende…

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!