Selecteer een pagina

Volle Maan in Schorpioen: GET YOURSELF READY 🦂

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Volle maan in Schorpioen 18 mei 2019″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11368″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Oh, wat een heerlijke periode is het weer! De periode van de Volle Maan, ofwel de ‘bloemmaan’ zoals zij van oudsher genoemd wordt. De bloemmaan heeft als thema ‘connectie en groei’. En deze Volle Maan staat nu in het teken Schorpioen. Een teken dat de diepte in gaat, graven in je onderbewuste, op zoek naar de schatten die voor jouw ultieme groei zorgen. Get yourself READY!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

SCHORPIOEN & MAAN: Duik de diepte in

De Schorpioen. You love ‘em or you hate ‘em. Er is bijna nooit een tussenweg voor de Schorpioenen en dat komt doordat ze enorm passievol zijn, diep graven en geïnteresseerd zijn in (zelf)onderzoek en Spiritualiteit. En jij kan er of wel, of helemaal niks mee. Voor deze volle maan raad ik aan de kracht van de Schorpioen ten volste te gebruiken om te ontdekken wat of wie er helemaal bij jou past. Om juist de verdieping in te gaan. Diep naar je onderbewuste en gevoel. Om hier te transformeren en te transmuteren.  

Maar let wel: de Schorpioen heeft ook een (zelf) saboterende zijde. De Schorpioen vergeeft niet makkelijk en kan snel uit zijn op wraak wanneer hij of zij is gekwetst. Heb je gevoelens van boosheid en jaloezie in je onderbewuste schuilen? Gebruik de kracht zijde van de Schorpioen om dit om te zetten naar acties en daden waar je iets aan hebt. In plaats van te blijven hangen in deze ‘giftige’ emoties.

Schorpioen is net zoals de maan een Water Symbool. Dit betekent dubbele krachten in het diep zee duiken naar jouw onderbewuste, naar jouw gevoel. Wat heerlijk! En ook uitdagend. Durf jij jezelf in de ogen aan te kijken en jezelf dat te geven wat je nodig hebt? Nu is de tijd om dat écht te doen. As said: get yourself ready. 

PLUTO: Je mag nog dieper gaan

Maar laat je niet verassen door de intensiteit van deze periode. Pluto staat namelijk dicht in de buurt van de zon, en Pluto is de ‘heerser’ over Schorpioen. Daarnaast loopt Pluto retrograde en kan je het lastig vinden om uiting te brengen aan je diepe gevoelens. Wees stevig geankerd in jezelf en je eigen vertrouwen. Because: the universe knows you are ready 😉

STIER & ZON: Let go

De zon staat in het teken Stier. Dit maakt het niet heel veel makkelijker om verandering toe te brengen, als je de veiligheid en ‘oude tradities’ wilt vasthouden. Zoals het teken Stier vaak wil doen. Wel zijn ze enorm bedachtzaam en creatief. En dat is wat jou kan ondersteunen in deze periode van diep duiken en verandering. Hierdoor kan je leren welke oude emoties je nog vasthoudt, omdat ze vertrouwd voelen en ze juist op een nuchtere manier gaat loslaten van jezelf. 

MERCURIUS: Inzicht & orde

Mercurius komt er ook bij kijken en kan je ondersteunen om een stukje verlichting te geven. Mercurius kan je rond deze periode helpen om alle zaken te ordenen en inzichtelijk te krijgen. Mercurius is de planeet van communicatie en denken. Hiervoor is het wel nodig dat je echt gaat duiken in jezelf en onderzoeken wat wel en niet bij je past. Pas dan zal je dit helder voor jezelf neer kunnen zetten en tot uiting brengen in de wereld. Durf deze periode in je eigen kracht te gaan staan, in plaats van volledig terug te trekken. 

ZWARTE MAAN LILITH & MARS: Los je Karma Sh*t op!

Als we het over de diepte en onbewuste hebben, dan kunnen we de prachtige Zwarte Maan Lilith niet vergeten. De Zwarte Maan is geen planeet, of “the dark side of the moon”. maar een astronomisch punt in de baan van de Zon en Maan. “De stand van de Zwarte Maan laat zien wat het donkerste en best verstopte deel van je psyche is en laat zien hoe je reageert als je je in het nauw gedreven voelt en helemaal alleen.” Mars maakt een aspect met Lilith. Hierdoor kunnen oude ruzies, oude pijnen, verraad en karmische situaties naar de oppervlakte van je psyche drijven. Lilith ondersteunt je inzicht hierin te krijgen en Mars gaat je de daadkracht geven om het voor eens en altijd op te lossen. 

VENUS & URANUS: There’s still hope

Los van al deze diepe gevoelens, oude patronen en uitdagingen is er deze volle maan ook zachtheid. Gelukkig geeft het Universum altijd overvloedig en precies dat wat je nodig hebt in deze periodes. De planeten Venus en Uranus  ondersteunen je in deze ‘heftige periode’ om juist Liefde te vinden en te voelen. Zowel voor jezelf als voor anderen. 

 

Go get ‘em deze periode. Al deze diepte en uitdagingen zijn het grootste cadeau voor jezelf. Om op te lossen. Om los te maken van je systeem. Om jezelf te helen. En vooral om ruimte te maken zodat het Licht en Liefde volop op je kan schijnen.

As always: Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

volle maan 18 mei schorpioen

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!