Selecteer een pagina

18.05.2021 | Soul searching

Volle bloedmaan rituelen

Op 26 mei staat er een bijzondere astrologisch schouwspel op ons te wachten… De maan wordt tijdelijk verduisterd door de aarde; de zogenaamde bloedmaan. Doordat de aarde tussen de maan en de zon staat, valt er geen direct licht op de maan en krijgt deze een rode gloed. Leuk deze technische feitjes, maar wat betekent dit voor jou?

De maan staat symbool voor onze gevoelswereld en omdat de maan nu letterlijk in de schaduw komt te staan, kan het zijn dat er bij jou onverwerkte stukken naar boven komen. Doordat deze maan ook nog eens een supermaan is, zij staat extra dicht bij de aarde, worden de emoties extra versterkt. And that’s perfectly fine! Just take a deep breath and relax, you’ve got this. Dit is de tijd om jezelf op te schonen om daarna, net als de maan, weer in je volle licht tevoorschijn te komen. En deze Bloedmaan Rituelen helpen jou daarbij!

Creëer een liefdevolle ruimte voor jezelf

Dit is hét moment om te voelen. Om goed te kunnen voelen is het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt in de ruimte en vooral ook met jezelf. Om jezelf hierbij te helpen kun je bedenken waar jij van ontspant. Misschien is dat een rustig muziekje, wierook, kaarsjes… The choice is all yours!

Neem een bad of douche

De maan is een water symbool, dus een water ritueel is helemaal perfect rond deze tijd! Pak een lekkere scrub of badzout en ga je hele lichaam langs. Visualiseer hoe het water jouw oude energieën meeneemt en laat los, laat los, laat los….

Meditatie

Keer naar binnen en voel wat er van binnen bij jou speelt. Ga lekker ontspannen zitten, zet je voeten op de grond en sluit je ogen. Concentreer je op je ademhaling.
Wat voel je?
Wat speelt er bij jou van binnen?
Zijn er stukken bij jou van binnen die om aandacht vragen?
Die geheeld willen worden?
Hier mag je even bij stilstaan en doorvoelen. Wanneer je klaar bent, visualiseer je een wit licht die vanuit je kruin naar binnen komt. Scan met dit licht jouw lichaam. Van je kruin, naar je ogen, neus, lippen, nek… helemaal naar je voeten en dan de aarde in. Wanneer je onderweg dingen tegenkomt die jij los wilt laten, visualiseer je dat die stukken door het witte licht worden meegenomen. Deze stukken geef jij, door je voeten, weer terug aan de aarde.

Live vanuit Ibiza tuned Lightrider Marieke op 26 mei om 20.00 in op de energie van de volle maan met een uitgebreide Q&A, talk en Full Moon Meditation. Zodat jij jouw eigen krachtige ritueel houdt met honderden anderen in deze krachtige bloedmaan energie! Zien wij jou daar?

Geniet van de magische energie deze avond!

In liefde,

Joanne Boerema

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!