Selecteer een pagina

2.11.2022 | Astrologie, Moon

Volle Bloedmaan in Stier | Deuren sluiten, om portals te openen

Alles in het universum is perfect op elkaar afgestemd en uitgelijnd, niets is daarmee aan ‘toeval’ onderhevig. Ongeveer twee weken geleden tijdens de nieuwe maan hebben we een zonneclips ontvangen, om vervolgens daarna mars in retrograde én heilige nacht waarbij de sluier naar de spirit realm het dunst is te ontvangen.

Al deze planetaire en universele shifts zijn ter voorbereiding op de portal van 11 11. Maar om ons daar volledig voor klaar te maken, ontvangen we op 8 november een bloedmaan in stier. Dit is jouw golden healing opportunity. Lees maar mee:

Bloedmaan in Stier | Uitnodiging voor een hoger pad

Een bloedmaan is wanneer de maan dichter bij de aarde staat en tijdelijk wordt verduisterd. Hierdoor krijgt de maan een rode gloed, waar dat de maan haar naam aan te danken krijgt. Bloedmanen staan voor eindes en sluiten in verschillende aspecten in ons leven deuren. Misschien denk je dat een gesloten deur betekent dat er geen doorgang verder is, echter is het een uitnodiging om naar een hoger pad te gaan.

Deze bloedmaan valt in het aardse teken stier en kan invloed uitoefenen op je veiligheid, voornamelijk materiële veiligheid als geld, werk en relaties. Het is een grote uitnodiging om diepe blokkades over waardigheid en veiligheid te doorbreken. 

De kans is groot dat je uitdagingen (shift your perspective: het zijn uitnodigingen) krijgt rondom deze thema’s. Mogelijk schijnt deze maan een nieuw licht op bepaalde situaties waarin je jezelf klein houdt voor omwille van je veilig te voelen. 

Gevoelens komen door een maansverduistering sterker naar boven en daarmee de belemmerende overtuigingen ook. Je kan daarom ook weerstand voelen en er kan verdriet naar boven komen, omdat je jouw gevoel lang hebt weggestopt en van jezelf af bent gaan staan van wat je echt wilt.

Geef jezelf deze periode vooral de ruimte om de gevoelens toe te laten. Om jezelf hierin ‘thuis’ te laten voelen, ‘veiligheid’ te ervaren en je gevoelens te verwerken. Je bent veilig wanneer je voelt. Je mag dit tot uiting brengen. Je mag hierin voor jezelf zorgen. Hierdoor kan je ook oude gevoelens en blokkades die niet meer dienend zijn gaan loslaten en transformeren naar wat wel waar is over jou. Je zet de blokkades daarmee om tot je grootste krachten. Het is jouw golden healing opportunity.

Vanuit dit punt krijg je de kans om in een nieuwe versie van jezelf te gaan stappen. Een die zich diep verbonden voelt in zichzelf en veilig op planeet aarde. Het is namelijk een fijne plek waar we zijn. En jij hebt alles in jezelf om je werkelijkheid te creëren zoals je Ziel wilt. Deze bloedmaan zal voor een diepe en grote shift in jezelf zorgen, als je de uitnodiging aanneemt ervan. De keuze is namelijk altijd aan jou, ga je er voor?

Voorbereiding 11 11 portal | Waar de ene deur sluit, gaat de volgende open

De bloedmaan is een fase waarbij je deuren sluit, die niet meer dienen, om nieuwe te openen die aansluiten bij wie, of beter gezegd wat, je werkelijk bent. Met onze belemmerende overtuigingen, patronen en blokkades houden we onszelf klein. Terwijl we in werkelijkheid zo veel meer zijn, namelijk een Ziel.

Ziel staat altijd in verbinding met je Hogere Zelf en het Goddelijke, het universum. Je Ziel twijfelt daar niet over, die weet. En jij kan je Ziel verweven in je hele zijn, om je leven te leven vanuit Ziel.

Deze bloedmaan is daarom ook jouw voorbereiding op de portal van 11 11. Een deur (vortex) die geopend wordt en een brug vormt naar het Goddelijke. Deze dag staat tevens bekend als ons energetisch nieuw jaar. Wat wil jij in jouw nieuwe fase, in je nieuwe zelf, meenemen? En wat laat je achter? Wat dient jou niet meer?

Op 8 november mag je daarom ook de intentie daarop zetten, om hetgeen dat niet meer dienend is los te laten. Daarvoor doorvoel je wat er geblokkeerd is in je lijf. Je brengt er aandacht, je licht naartoe. Een maansverduistering staat daar dan ook symbool voor. Tijdelijk wordt de maan (emotie) verduisterd, door de aarde (onszelf), om vervolgens de verschuiving te laten plaatsvinden dat de zon (onze goddelijkheid) er weer licht op schijnt. Door de stukken van onszelf te zien die we liever niet zien, komen we in een fase van verwerking en verschuiving. We brengen het naar het licht voor transmutatie; het omzetten van iets naar iets anders.

Zet ook rond deze maan de intentie “laat mij zien wat ik mag zien, laat mij voelen wat ik mag voelen en laat mij doen wat ik mag doen”. Stel jezelf open naar het universum, je verbinding met het Goddelijke, en laat maar stromen wat er uit voortkomt. Je ontvangt altijd exact dat wat voor je grootste groei, ontwikkeling en bewustzijn expansie zorgt. Het leven werkt namelijk voor je, mooi mens.

Vervolgens kan je de deur sluiten naar dat wat jou niet meer dient, zodat je volledig open de 11 11 portal in gaat stappen. Een nieuwe fase, waarin verbinding met je Ziel en het universum centraal staat. Daarover licht ik meer in de volgende blog toe.

Voor nu, focus je op heling en liefde in jezelf. Alles mag er zijn. Jij mag er helemaal zijn. Door alle aspecten in jezelf te omarmen, word je weer één. Je bent het al. Alleen was je dat misschien even vergeten.

En als je wilt werken met de energie van deze bloedmaan en je voorbereiden op de energetische portal, sluit vooral aan met ons en Marieke in de online live class tijdens de bloedmaan op 8 november. Je kan een ticket vinden HIER.

Zoals altijd: geniet van deze energie.
In Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!