Selecteer een pagina

19.05.2021 | Astrologie

Volle Bloedmaan Energie | Your Golden Healing Opportunity

De maand mei is High in Energy en daar komt dan ook nog een volle bloedmaan bij! Ik zeg: Hallelujah, kom maar door met deze energiegolven gevuld met Golden Healing Opportunities! Een bloedmaan is wanneer we de combinatie hebben van: een Supermaan (dichter bij de aarde) en een maansverduistering. Hierdoor lijkt de maan een rode gloed te hebben. Maar behalve deze praktische informatie, gebeurt er energetisch veel. Let’s see what’s coming!

Volle Maan in Boodschutter | Focus your Fire

De volle Maan staat in het vurige teken Boogschutter. Een optimistisch, vooruitstrevend en enthousiast teken vol passie. De Boogschutter staat symbool voor het haarscherp zijn pijlen mikken op zijn doel en er direct voor te gaan, zonder twijfel en zonder om te kijken: gevuld met zelfvertrouwen!

Waar heb jij je pijlen op gericht? Deze volle maan vraagt je om focus te brengen naar datgene waar jouw vuurtje van gaat branden. Jouw vuur is dat waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt. En het kan zo groot en zo klein zijn als je het zelf maakt! We denken vaak dat het gaat over grootse carrières, maar jouw vuur is ook ‘gewoon’ koken, mediteren, dansen, spelen, tekenen, vissen etc.

De afgelopen nieuwe maan in Stier heeft je geholpen om de helderheid te krijgen waar je zelf blij van wordt en dit als je Earth Mission en Purpose te gaan zien. De volle maan in boogschutter helpt je om je focus daar naartoe te shiften en het meer en meer te integreren in je dagelijks leven. Wanneer jij bezig bent met dingen die jou blijdschap brengen en je vuur aanwakkeren, dan ga je in frequentie omhoog.

Maar we zitten nog wel met een stukje heling van onze binnenwereld… Want om tot uiting te brengen waar we blij van worden, mogen we belemmerende overtuigingen opschonen, zoals:
mijn focus moet werkgericht zijn (a.k.a. ik ben nutteloos),
ik moet wel een maatschappelijk doel in het leven hebben (a.k.a. ik ben waardeloos),
ik moet iedereen gelukkig maken met mijn doel (a.k.a. ik ben niet geliefd)
en ga zo maar door.

De Maansverduistering | Feeling is Healing

Well, hallelujah: hier is je Golden Healing Opportunity!

Gevoelens komen door een maansverduistering sterker naar boven en daarmee de belemmerende overtuigingen ook. Je kan daarom ook weerstand voelen en er kan verdriet naar boven komen, omdat je jouw gevoel lang hebt weggestopt en van jezelf af bent gaan staan van wat je echt wilt.

Geef jezelf deze periode vooral de ruimte om de gevoelens toe te laten. Om jezelf hierin ‘thuis’ te laten voelen, ‘veiligheid’ te ervaren en je gevoelens te verwerken. Je bent veilig wanneer je voelt. Je mag dit tot uiting brengen. Je mag hierin voor jezelf zorgen. Hierdoor kan je ook oude gevoelens en blokkades die niet meer dienend zijn gaan loslaten en transformeren naar wat wel waar is over jou. Wanneer jij dit compleet weer kan ervaren, geef je dit in energie ook door aan je omgeving. Jouw heling en frequentie heeft invloed!

Zon in Tweelingen | Maak het Luchtig

De zon staat in het interessante en luchtige teken tweelingen. Tweelingen houdt van variatie, wisselen vaak van focus en houdt van humor en luchtigheid. Dit geeft je ruimte bij het proces van diep voelen, dat er altijd een stukje luchtigheid bij mag komen.

Deze luchtige energie nodigt je ook uit om na je helingsproces weer in te kunnen tappen in de vreugde en schoonheid van het leven. Want uiteindelijk draait het leven om ervaren, inclusief alle gevoelens die er bij komen!

Het kan wel uitdagend worden om de focus van boogschutter te behouden met de energie van tweelingen. Maar daar ligt de uitnodiging in! Leer zelf in te zien waar jij jezelf afleidt van je dromen en doelen, zodat je weer meesterschap inneemt over je leven en jezelf de leiding gaat geven naar je gewenste leven. You are in command, mooi mens!

Energy Update | All is Well

Ook al is het een intense periode rondom een bloedmaan, het is een waanzinnig mooie periode als je ziet wat je er voor terugkrijgt!

Wanneer je jouw innerlijke wereld gaat helen, ontstaat er ineens ruimte dat er iets anders in je gaat opstaan: je Ziel. Want wanneer jij al die onjuiste overtuigingen gaat transformeren, zie je ineens de waarheid over jezelf, dat je heel, compleet en perfect bent. Zo ben je immers geboren!

En je bent geboren om te ervaren, mooi mens. Om te ervaren, te leren, te groeien en te leven. Het leven is er om van te genieten, van de dingen waar jouw vuur van gaat branden. Dus geef jezelf vooral het cadeau om de dingen te gaan doen waar je blij van wordt.

Want: alles dat je energie geeft, dat groeit.

Zoals altijd: geniet van deze energie!

Liefde,

Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!