De zeldzame supermaan

Tweede Volle Supermaan in Vissen op 31 augustus 2023

De tweede(!) volle maan van de maand. De maand augustus geeft ons kosmische cadeaus en biedt ons als afsluiting van al deze in frequentie hoge energie tijdens de tweede volle maan van de maand in het teken vissen. Een tweede volle maan staat bekend als de ‘blauwe’ maan en bevat dubbel zo veel energetische lading als de eerste volle maan van de maand. 

Bereid je voor op een bonusexplosie van maan-mystiek op 31 augustus.

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

 “Once in a Blue Moon” is een bekende gezegde om aan te duiden hoe bijzonder en zeldzaam iets is. Dat maakt het dan ook een hele passende omschrijving voor de aankomende volle maan op 31 augustus.

De super zeldzame Blauwe Volle Maan valt in het teken Vissen en brengt een zachte, gevoelige en helende frequentie. Het is daarbij ook een supermaan, wat betekent dat ze dicht bij de aarde staat, waardoor je de frequentie ervan sterker ervaart.

De Vissen Volle Maan heeft een dromerige, etherische kwaliteit. Vissen is als laatste dierenriemteken het meest verbonden met de Goddelijkheid, intuïtie en eenheid. Dat zal dan ook thematisch een boventoon voeren.

Deze Volle Maan heeft ook een krachtig zuiverend aspect, wat maakt dat je uitgenodigd wordt om toxische situaties los te laten en dat waar je aan bent begonnen tijdens de vorige volle supermaan én leeuwenpoort volledig af te ronden. 

De Blauwe Maan zal daarbij als een helende en sluitende portaal dienen, om alle energieën die je deze maand hebt ontvangen ten diepste in jezelf te integreren. Hoe dit voor jou werkt? Ontdek dat samen met ons in deze Course van de Summer School!

In deze Course neemt Marieke van Meijeren je mee in de (collectieve) frequentie van deze Supermaan in vissen.

Tevens maak je onder begeleiding van Marieke haar stem, Isochronic Tones en binaural beats een Transcendente Reis die volledig aligned is op deze energie.

De Course is eindeloos beschikbaar voor je om te volgen en de TR is te downloaden, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de course.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: 30 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): 45-60 minuten
Toegang vanaf: 31 augustus 2023 | 20:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Maan, Mystiek, Kosmos

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken