Transcendent Reizen

Is de techniek om een bepaalde reis te maken

Als je ons kent, dan weet je ondertussen wel wat af van Transcendent Reizen. Heel vaak alsnog krijgen we de vraag, of opmerking, of het hetzelfde is als een astrale, galactische, quantum of andere reis is.

Transcendent reizen is iets anders. Marieke legt het uit in dit fragment uit de tweede les van ‘Supernatural Human’ wat transcendent reizen is en hoe je het werkelijk gebruikt. 

Op dinsdag 11 oktober is dan de laatste les van de driedelige workshop, waarbij alle kennis, informatie en tools bij elkaar komen. Aan het einde maken we dan ook een transcendente reis. Naar welke sfeer we gaan? Dat ervaar je als je er bij bent.

Bonus eindigt | 3 extra transcendente reizen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Alleen nog de komende week ontvang je 3 extra transcendente reizen om je ervaring te verdiepen en te oefenen in de verschillende bewustzijnsferen:

  • Astrale sfeer ‘Ik ben ruimte’ duur 24:58 min
  • Interdimensionale sfeer ‘Mijn nieuwe leven’ duur 31:12 min
  • Galactische sfeer ‘De hereniging’ duur 57:49 min

Deze week loopt de eerste bonus af die je ontvangt bij aankoop van de volledige workshop ‘Supernatural Human’, namelijk de drie extra reizen die je bovenop de afsluitende transcendente reis van les 3 ontvangt. Met deze transcendente reizen maak je een gerichte reis naar één van de drie bewustzijnsferen. Op deze manier kan jij op jouw unieke manier met jouw systeem de verschillende sferen ervaren en dieper leren kennen. 

De reizen duren tussen de 25 – 58 minuten en bevatten zowel binaural beats als breathwork om versneld in de specifieke sferen te tappen. 

Mocht je nog niet de driedelige workshop bezitten, ga er vooral nu voor. Op maandag 17 oktober gaat deze bonus weg!