Je Zielsmissie

Dit is waar je jouw Zielsmissie vindt

Jij, uit je eigen identiteit, kiest niet voor je Zielsmissie

Vandaag de dag ligt het conceptuele gedachtengoed van ‘Ik wil mijn missie vinden’. Maar wie is de ‘ik’ die zo graag de missie wilt vinden? 

Dat is een gefrustreerde energie van de identiteit, het ego, die ergens is waar die niet wilt zijn, zich niet goed genoeg voelt, gefrustreerd is, ontevreden is of zichzelf vergelijkt met anderen.

De Zielsmissie komt niet voort uit deze koker. Die komt voort vanuit Ziel. En jouw Ziel zit helemaal in jou verweven. Dat betekent dat je het op andere plekken mag zoeken dan trainingen, boeken etc. en jezelf volledig mag overgeven aan je Ziel.

In de uur durende Masterclass met Transcendente Reis ‘Zielsmissie’ neemt Marieke van Meijeren je mee in wat een Zielsmissie is en hoe deze werkt in jezelf. Zodat je aan het einde van de Masterclass met een rustig hart, een gevoede Ziel en een welbekende rust alle vertrouwen hebt dat het helemaal gaat zoals het mag gaan.

De Masterclass is eindeloos beschikbaar voor je om terug te kijken, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de class.

Masterclass Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Masterclass: 60 minuten (inclusief Transcendente Reis)
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Spiritualiteit