Het Ego – laat je levensstroom toe

Het Ego zet ervaringen vast in energie. De energie van Ego is bevroren energie, bevroren vrijheid en een bevroren levensstroom. Het zorgt er letterlijk voor dat jouw levensenergie niet meer vrijuit kan stromen. 

Echter, het ego heeft ook een hele andere kant. Het komt voort uit een ervaring en zorgt ervoor dat je een trauma kan overkomen en overleven. Het Ego zorgt ook voor dat je contact kan leggen met anderen en dat je in een bepaalde staat van bewustzijn je dag doorkomt.

Het mooie aan het Ego is, is dat het niet vast staat. Jij bent namelijk de leider over je leven, vanuit jouw natuurlijke levensstroom, en niet het Ego.

Je kan nu in dit moment kiezen om weer het leven te leiden vanuit een stromende levensenergie. Waarin het leven moeiteloos voor je werkt. En dat begint allemaal bij het loslaten van de patronen van ‘de oude jij’ en de mentale constructies die zijn gecreëerd.

Je kan leren hoe dat jouw Ego vòòr jou werkt, in plaats van je te blokkeren.

In ‘Unfolding the New You’ ervaar je hoe het is om de bepaling en leiding te nemen over jouw leven. Dat jij je zeker gaat voelen in de keuzes die jij maakt voor jouw leven. Dat jij in gemak relaties, situaties en kansen aantrekt die passen bij jouw ‘Nieuwe Jij’. En dat je jouw levensenergie dagelijks meer voelt stromen.

Het vijfdelige programma met videolessen en dagelijks toepasbare oefeningen en opdrachten is tijdelijk niet €75 maar €24,95.

Benieuwd naar het online programma? Klik HIER of op de knop hieronder: