Selecteer een pagina

31.05.2021 | Mind Matters

Vergroot jouw Innerlijk Geluk

Leven in Innerlijke Vreugde

“Nothing is more important than reconnecting with your bliss. Nothing is as rich. Nothing is more real.” Deepak Chopra

Innerlijk Geluk, bliss, vreugde is een hele hoge frequentie. Vreugde creëert, geeft energie, geluk en liefde. Het werkt als een magneet: wanneer jij bewust kiest voor jouw vreugde en geluk, zal jij automatisch meer vreugde en geluk aantrekken. Door in te tappen op deze hoge frequentie, verhoog jij jouw eigen frequentie.  Hierdoor tap jij makkelijker in jouw Hogere Zelf. Vreugde is jouw raket naar een High Frequency Life!

Hoe kom je versneld terecht in jouw raket naar een high frequency life? We delen drie simpele tips met je om op jouw innerlijke vreugde in te tappen:

Wees nieuwsgierig als een kind

Kan jij je nog herinneren toen het leven nog één groot wonder was? En wat een geluksgevoel jou dat gaf? Wat kan jij leren van deze tijd? Kijk met een open blik om je heen en volg je nieuwsgierigheid! Kinderen leven in het moment. Zij zien een mooie bloem en strelen vol verwondering de blaadjes. Zie jij die bij? En wat is die vogel aan het doen? Kinderen bezitten de grootste kracht om vol verwondering de wereld en het leven te aanschouwen en te ontdekken. Jij bezit zelf ook deze enorme kracht! Neem nu een moment om om je heen te kijken als dat je deed toen je een kind was en ontdek wat je allemaal kan zien!

Connecting to your inner nature

Jij bent een onderdeel van de Natuur, van Moeder Aarde. De natuur heeft een hoge frequentie en bovendien is het één grote speeltuin! Daar kan jij fijn gebruik van maken en losgaan. Vanuit jouw eigen natuur kan jij in gemak verbinden met de hoge frequentie van moeder aarde en intappen op vreugde. Regent het? Geen probleem! Trek je laarzen aan en maak die boswandeling. Gebruik hier ook direct de kracht van jouw nieuwsgierige innerlijke kind en laat het kind de leiding nemen. Zie jij mooie takken? Aanschouw ze van dichtbij, pak ze op en maak een boomhut. Adem diep in en ruik de frisse en schone lucht van moeder natuur. Herontdek hiermee direct jouw innerlijke natuur! Hoe leuk is het om zelf een boomhut te maken!

Wees jouw authentieke zelf

Leven in vreugde is leven in vrijheid. Wanneer jij leeft vanuit jouw vreugde, ben je niet meer bezig met verwachtingen van een ander. Daar zit namelijk geen vreugde of geluk in. Jij mag jouw eigen unieke licht laten stralen en leven vanuit wie jij werkelijk bent in vrijheid. Sterker nog, de wereld heeft jouw unieke licht nodig! Wanneer jij jouw authentieke zelf bent, jouw eigen plezier volgt, zal jouw innerlijke vreugde zich ook vergroten.

Misschien is het mooiste van innerlijke vreugde dat het aanstekelijk werkt. Niet alleen zal jij hierdoor meer plezier hebben in je leven. Wanneer jij in vreugde jouw leven leidt, zullen de mensen om jou heen ook ‘aangestoken’ worden. Ook zij zullen zich vrij gaan voelen om hun innerlijke vreugde te volgen en verhogen daarmee ook hun frequentie. Zo bouwen wij samen aan een mooiere wereld vol geluk!

Wil je voor jezelf nog dieper intappen en op verschillende energetische niveaus verbinden met jouw innerlijk geluk en vooral jouw innerlijk kind? Tijdens de nieuwe maan in Tweelingen geeft Marieke van Meijeren haar les: Reconnect to your Inner Child, waarin je op een helende en frequentie verhogende transcendente reis gaat. Doe vooral ook mee!

Deel ook met ons via Instagram hoe jij jouw innerlijk geluk vergroot! Sharing is caring!

In liefde,

Joanne Boerema

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!