De kracht van Vergiffenis

Leer de techniek die leidt tot diepe innerlijke vrede, liefde en een wonderlijk en gelukkig(er) leven.

De reden waarom je stress, angst en een ongelukkig gevoel ervaart heeft veelal te maken met de illusies die je over jezelf gelooft. Ook wel bekend als de ‘valse overtuigingen’ of ‘belemmerende overtuigingen’.
De manier om een staat van diepe innerlijke vrede, verlichting en verbinding met het Goddelijke te ervaren is door deze overtuigingen te doorzien en te helen. Dat doe je met de meest krachtige techniek: Vergiffeniswerk.
Er is een hele wonderlijke en gelukkig(er) leven voor je, waar je in uitgenodigd wordt om het te gaan beleven. Leer deze techniek in de online les op 25 juni 2024

Live toegang €12 € 0,-

Een geloof of overtuiging dat jou klein houdt en vasthoudt wil altijd bevrijd worden, omdat het een deel is van jouw waardevolle energie dat terug wil keren naar heelheid. Dat kan alleen gebeuren als het licht erop schijnt.

Dit doe je middels de techniek ‘Vergiffeniswerk’ of TR (Transcendent Reizen). Een combinatie van beide is zelfs nog krachtiger. 

Vergiffeniswerk geeft een uitnodiging aan je bewustzijn om zich te centreren bij het lichaam, te voelen wat je voelt in je lichaam, je te herinneren over waar je vroeger ‘iets bent gaan geloven over jezelf’, om jezelf vervolgens te kunnen bevrijden door middel van vergiffenis.

Als je vergiffenis werk gevoeld hebt, dan maak je een verschuiving in perceptie, er vindt dan een ‘wonder’ plaats. 

Dit wonder kan niet alleen op mentaal niveau plaatsvinden, maar gebeurt ook lijfelijk. Het is nodig om een frequentieverhoging te laten plaatsvinden, zodat je steeds meer beweegt richting een wonderlijk en gelukkig(er) leven. 

Dit leer én ervaar je in de online les op 25 juni, waarin Marieke je meeneemt in de techniek ‘Vergiffeniswerk’ en je een shift kan voelen tijdens de begeleide TR (Transcendente Reis).

Je wordt in de online class aan de hand meegenomen door de 3 delen:

✨ Introductie over de techniek: Vergiffeniswerk
Marieke ‘aan’ gaat op het collectief en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen over het onderwerp De Kracht van Vergiffenis. In dit onderdeel leer je over de techniek ‘Vergiffeniswerk’.

✨ Live casussen met Vergiffeniswerk
Dit is jouw moment om je persoonlijke casus in te brengen en door Marieke begeleid te worden in hoe de techniek werkt.
Op deze manier leer en voel je hoe dat de techniek in zijn werk gaat en hoe jij deze ook zelf kan toepassen. Ongeacht of je een casus instuurt of niet: dit is het meest waardevolle onderdeel

✨ Transcendente Reis
Met Transcendent Reizen transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart.
Je verhoogt je bewustzijn, omdat je gericht je staat verplaats van Alpha naar Theta en uiteindelijk Puur Bewustzijn. Elke reis die je maakt is uniek.

Door de Methode Transcendent Reizen kan je verbinding leggen met je Ziel. De gevoelens die je ervaart – en wellicht de innerlijke beelden die tot je komen – kunnen je richting en vervulling geven in je dagelijks leven.

Ben je klaar om op reis te gaan?

Het begint met een simpele klik op de knop hieronder.

Teacher: Marieke van Meijeren
Uitzending: Dinsdag 25 juni 2024
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Ticket: GRATIS

Live toegang €12 € 0,-