Selecteer een pagina

27.04.2020 | Soul searching

Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”27508″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

“We kunnen alleen zoveel liefde toelaten en ervaren in ons lichaam zover ons eigen bewustzijn gaat over onszelf’.
~ Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Depths of our Body, Mind & Soul
Hoe dieper we zakken in de ‘depths of our Body, Mind & Soul’, hoe intenser het leven zich zal gaan openen voor je. De taal van het leven is Liefde. Het is wat we ademen, wat het leven geeft en ook weer het leven ‘neemt’ op een bepaald niveau. Het geeft ons vleugels en de wind eronder als we verliefd zijn op een ander, of zoals we dan in het leven staan. Het kan ons ook ‘breken’, vastzetten of stress geven. Het is een medaille die in je leeft en beweegt. En als jij die leert te zien, te voelen en ook opnieuw te kiezen voor welke kant van de liefde jij naar verlangt, verlangt vanuit het hart, dan zal het leven mee gaan bewegen. Het zal je laten stromen, sterker maken. Het geeft je nieuwe Engelenvleugels, om zo naar jouw Highest Potential alleen en samen te komen. Je bent een uiting van de liefde. Een wonder. Kan je dit weer voelen en ownen? Zodat jij, als je voor uitdagende scenario’s komt te staan, je stem weet. en de liefde kan bereiken in jezelf en daarmee kan communiceren naar je geliefde, vriend, familie of collega.

Verlangens van het Hart
Het heeft er mee te maken of je de liefde kan bereiken in jezelf, met jouw emoties en je daarmee kan verbinden. Dat je jezelf durft te voelen en daarmee in contact kan staan. Daar is niks zwaks aan. Het is jezelf blootleggen en kwetsbaar op te stellen voor je verdriet, je grenzen en je verlangens. Onze verlangens uit het hart zijn de touwtjes die we mogen volgen. Die touwtjes wijzen ons de weg op ons pad. Bij wie we willen zijn en horen. Waar we in het leven willen gaan staan en waar ons voldoening ligt. Die verlangens kunnen als vuurwerk afgestoken worden door de liefde in je lichaam. Heb je de durf om ze te volgen?

You are Enough
Je bent genoeg.
Je bent zoals je bent, bijzonder en anders.
Maar je bent altijd genoeg.
Genoeg zijn voor jezelf
Genoeg zijn voor je vriend of vriendin
Genoeg zijn voor een date
Genoeg zijn komt van binnenuit
Genoeg zijn in het leven
Dat Wie je bent, genoeg is.
Je bent genoeg in je werk en je ambities
Je bent genoeg in de liefde
Je bent genoeg voor dit leven
Je bent altijd genoeg.
Je bent Genoeg

Hoe staat het met je eigen Unbound Self Love? Tot hoever laat je de Liefde toe in jezelf en waar zeg je volmondig ‘Ja’ tegen? En waar zeg je ‘Nee’ tegen? Want Nee zeggen, doet de Liefde ook. Hoe dieper je bewustzijn groeit over jezelf, hoe dieper de liefde van je uitstraalt, hoe meer mensen je raakt en aantrekt van dezelfde soort Love Vibe.

Unbound Self Love // Special Sacred Spirit Session
Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?

Join honderden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dit is waarom transcendente reizen zo enorm heilzaam en voedend voor je is:

  1. In de reis kom je in de Theta staat, een trance staat (ofwel hier in de westerse maatschappij hypnose genoemd), hierin laat je blokkades, angsten en diepgewortelde patronen los
  2. Je ontwikkelt een hechte relatie met je hart en ziel
  3. Je versterkt je intuïtie zodat jij vanuit die basis je toekomst gaat leggen
  4. Na een sessie kan je je herboren, licht en verbonden voelen. In contact met Het Veld (universum of licht)
  5. Vanuit de theta of gamma staat sta je sterk in contact met je ziel en het Universum. Je creativiteit opent weer en je ontvangt gifts en guidance van Het Veld.
  6. Door de beelden/visuals creëren we samen de Nieuwe Wereld en jouw eigen toekomst
  7. Iedereen kan het! Waar, hoe vaak en wanneer jij maar wilt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Unbound Self Love // Special Sacred Spirit Session” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 30 April om 19:00 u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?
 
Join honderden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!