Selecteer een pagina

12.05.2020 | Soul searching

Unbound Self Love | De Beste Remedie voor Ruzie

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”30439″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het ging zo snel voorbij de ruzie dit keer. Ik keek mijn ogen uit. We hadden woorden over iets, ik weet niet meer wat precies. En daarna stond ik onder de douche en hij wilde erbij. Meestal vind ik dat niet prettig, ik wil als ik in zo’n sfeer zit echt mijn eigen ruimte. Maar ik zei verrassend ‘Ja, kom maar’. Ok, Ok … andere wending. Eens kijken hoe dit gaat.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]De beste Remedie voor Ruzie

Hij kwam erbij staan en keek naar mijn rug. Het was nog een bruggetje te ver om oogcontact te hebben. Laat me even, dacht ik. Hij was wat aan het doorgaan over werk en iets van… het lukt net niet of… iets anders totdat ik mij omdraaide en een grap maakte. Zo uit het niets. Hij keek me een tel beduusd aan en toen begon hij met mij mee te lachen. Hij zei daar weer wat grappigs op en we lachten nog harder met zijn tweeën onder de douche. De lucht klaarde op. Het stroomde weer. Er was ruimte en vooral verbinding van Hart tot Hart.
Ik zei dat ik trots was op mijzelf en daarna op hem en op ‘ons’. Ik gaf hem een kus. En dat was dat.

Jezelf eren door uit jezelf te spreken dat je trots bent op jezelf, want door jouw handelen is de energie veranderd, en daarna de ander te eren is een groot cadeau van Zelf Liefde. Daarmee eer je jezelf, je hart, je moed en zeg je tegen jezelf: De volgende keer weer!

Van Hart tot Hart
Die verbinding van Hart tot Hart vinden we in eerlijke en open communicatie. In communicatie die liefdevol en echt is. Kwetsbaar en open. Maar ook in de ruimte van humor.
Humor kan je niet forceren, afdwingen en ook niet ‘maken’. Je kent het wel. Of je lacht keihard of je ‘vat hem niet’. Maar die trilling van humor, lichtheid en lucht is hetgeen wat wonderen verricht in jezelf naar de liefde en de liefde weer naar je partner. Humor laat je weer groeien en sprankelen waarop de ander je lichtheid kan voelen en ook op aan kan haken (hoeft niet!).
Door samen te lachen kom je samen ‘eruit’. Je maakt het niet zo zwaar, waar je even in zat. Je maakt het voor jezelf niet zo zwaar. Want veel mensen hebben een hang naar: hard werken, net een klein beetje pijn of struggel op de dag, of het mag net niet ‘smooth’ gaan in de Liefde’. Herken je dat? Dan is de remedie: lucht. En lucht is het teken van het hart.
We willen de verbinding weer leggen naar het hart en daar is lucht voor nodig. Lucht in jezelf weer te voelen is bewust kiezen om het anders te willen doen, anders te kiezen dan dat je voorheen ‘deed’.
Deze remedie werkt in al je relaties. Familie, vrienden en vriendinnen, liefde en/of werk.
Het is heilzaam en verbindend. Het is iets waar iedereen op AAN gaat. En zo ontstaat er ruimte voor een ‘overview’ en wellicht excuses van jou of zijn/haar kant, mocht dat nodig zijn.

Humor is het Licht van het Hart en de kortste brug naar de Ziel.

Unbound Self Love

Zelf Liefde verhogen we met humor in ons.
Dat we bruisend kunnen lachen.
Dat we na de Wolken het licht weer aan kunnen doen.
Dat we naar het Hogere Perspectief kunnen vliegen met onze voeten in de Aarde.
Dat ons Hart helder met ons spreekt en dat we die verbinding kunnen houden in plaats van loslaten.
Dat we IN onszelf blijven en niet zo bezig zijn met de ander.
Dat je energie gefocust is in jezelf en vanuit 1 punt naar de ander. Van Hart tot Hart.
We communiceren van Hart tot Hart.
En wat groeit er dan?
Juist ja,
De Liefde

Voor jezelf en al het andere.

 

Unbound Self Love Part 2 // Special Sacred Spirit Session
Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?

Join honderden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dit is waarom transcendente reizen zo enorm heilzaam en voedend voor je is:

  1. In de reis kom je in de Theta staat, een trance staat (ofwel hier in de westerse maatschappij hypnose genoemd), hierin laat je blokkades, angsten en diepgewortelde patronen los
  2. Je ontwikkelt een hechte relatie met je hart en ziel
  3. Je versterkt je intuïtie zodat jij vanuit die basis je toekomst gaat leggen
  4. Na een sessie kan je je herboren, licht en verbonden voelen. In contact met Het Veld (universum of licht)
  5. Vanuit de theta of gamma staat sta je sterk in contact met je ziel en het Universum. Je creativiteit opent weer en je ontvangt gifts en guidance van Het Veld.
  6. Door de beelden/visuals creëren we samen de Nieuwe Wereld en jouw eigen toekomst
  7. Iedereen kan het! Waar, hoe vaak en wanneer jij maar wilt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Unbound Self Love // Special Sacred Spirit Session” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 14 Mei om 19:00 u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?
 
Join honderden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!