Selecteer een pagina

Na meer dan 2 jaar zijn we terug, and bigger than ever.

Voor het eerst in de geschiedenis van De Bewustzijn School houden we een dansavond voor Likeminded Souls: TRANSCENDANCE. Een avond zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt. Met een live begeleide Transcendente Reis, Breathwork, Movement en DJ’s, allemaal op de prachtige locatie in het Hart van Amsterdam ‘de Duif’.

Dit is een avond waar je écht bij wilt zijn.

Ben je er bij?

11 juni 2022
19:00 – 00:00
De Duif
Amsterdam
Transcendente Reis
breathwork
dj’s
7

Verbind met je Ziel

Transcendente Reis (live)
Een van onze meest gebruikte en favoriete tools voor het verbinden met de Ziel is wel: Transcendent Reizen. Als je het eens live met ons hebt meegemaakt weet je hoe mindblowing de ervaring kan zijn.
Deze Transcendente Reis zal worden begeleid door Lightrider Marieke van Meijeren. Een Transcendente Reis met zo veel mensen tegelijkertijd live is fenomenaal en life changing, dit wil je dus echt niet missen
Lightrider (energiewerker) Marieke van Meijeren is een jonge vrouw en blessed met een Multidimensionaal Bewustzijn. Ze zet deze elementen in met een hoog gevoel van integriteit, servicegerichtheid en puurheid. Als service voor de mensheid en om de weg naar De Nieuwe Wereld te laten zien.
Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Tevens is zij de founder van De Bewustzijn School. Inmiddels heeft Marieke met haar transcendente reizen, programma’s, events en boek meer dan 30.000 mensen begeleid naar een intuïtief gedreven leven.

The Lightrider

7

Get High on your own Supply

Raw Cacao, breathwork & Movement

Pure Kakaw

Op de avond zelf schenken we geen alcohol en gebruiken we ook geen drugs, maar krijg je bij de opening van de avond een ‘shot’ Raw Cacao (pure en rauwe chocolade) van Pure Kakaw. 
Breathwork is een krachtige tool om heling te brengen op body, mind en soul niveau en verbinding te voelen in jezelf en met elkaar. De krachtige en effectieve ademhalingstechniek brengt je binnen no time in een andere staat van bewustzijn. Vaker wordt er gesproken over een ‘high’ gevoel na een breathwork oefening.
Breathwork heeft heel veel positieve effecten. Met deze techniek ervaar je minder stress, ontspanning in je lichaam, ruimte in je hoofd en vooral: een unieke verbinding die heel diep gaat. 

Marieke & Revé

7

Meet your DJ’s

LUCYLOVE & REVÉ
LUCYLOVE is een DJ uit Amsterdam en maakt deel uit van de collectieven ‘Connect The Odds’, ‘Many Møre’ en ‘Hows of Norms’. Haar eclectische smaak bevat muzikale genre’s als Amapiano, Afrobeats, Electronic, Hiphop, House & Soul.
Doordat ze een écht jaren-90 kind is, waren haar eerste nummers in clubs als vanzelf sexy R&B tunes en Hip Hop Classics. Desalniettemin zorgde haar open mind, muzikaliteit en onverzadigbare nieuwsgierigheid voor het onbekende voor een snelle en sterke groei in haar kunstenaarschap. Gecombineerd met haar aangeboren talent om muziek in rauwe en pure beweging te vertalen heeft LUCYLOVE een unieke sound gecreëerd die verder gaat dan alleen het horen..

DJ Lucylove

DJ REVÉ

Op De Bewustzijn School begon REVÉ samen met een groep vrienden The Energy Movement. Danslessen en feestjes om uit het hoofd, in het lichaam te zakken. Door haar Surinaamse roots, groeide ze op met twee culturen waardoor ze het beste van twee werelden kan combineren.
“In Suriname is fysieke expressie onderdeel van het dagelijks leven. Dat komt eruit zonder erover na te denken. Waar ik van hou in Amsterdam is de festival cultuur en de underground Rave feesten! Gedragen worden door de muziek, connecten met likeminded mensen en het vieren van het leven. In The Energy Movement creëren we altijd een soort wave in de muziek, van meditatief naar trance/techno/tribal-achtige beats! Zodat we ons los van oordelende gedachten heerlijk los kunnen bewegen op de muziek! High on our own supply!” 
7

Dansen in de Kerk

Op de prachtige en heilige locatie De Duif in Amsterdam
7

Hier wil je écht bij zijn

ervaar het voor jezelf op 11 juni ’22

Normal Tickets

 

Transcendance

11 juni
19:00 – 00:00
De Duif, Amsterdam
€ 67
(incl. servicekosten)

Early Bird

Sold Out

Transcendance

11 juni
19:00 – 00:00
De Duif, Amsterdam
€ 55
(incl. servicekosten)

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!