Een avond uit zoals je het nog niet eerder hebt meegemaakt.

Na het succes van vorig jaar zijn we voor een tweede jaar op rij terug met een dansavond voor Likeminded Souls: TRANSCENDANCE. Niet ‘zomaar’ een dansavond, maar een avond met een LIVE begeleide Transcendente Reis, Breathwork, Movement en DJ, allemaal op de prachtige locatie in het Hart van Amsterdam ‘de Duif’.

Dit is een avond waar je écht bij wilt zijn, met dit jaar als thema de 90’s en 00’s! 

Denk aan Backstreet Boys, Daft Punk, Ricky Martin, Tiësto, 2 Unlimited, Technotronic, Armin van Buuren; muziek waar je écht op kan dansen. Koop gauw je ticket, dit event verkoopt uit!

30 juni 2023
19:00 – 23:00
De Duif
Amsterdam
Live Transcendente Reis
breathwork
dj LucyLove
7

Verbind met je Ziel

Live Transcendente Reis

Een van onze meest gebruikte en favoriete tools voor het verbinden met de Ziel is wel: Transcendent Reizen. Als je het eens live met ons hebt meegemaakt weet je hoe mindblowing de ervaring kan zijn.

Deze Transcendente Reis zal worden begeleid door Lightrider Marieke van Meijeren. Een Transcendente Reis met zo veel mensen tegelijkertijd live is fenomenaal en life changing, dit wil je dus echt niet missen

Lightrider (energiewerker) Marieke van Meijeren is een jonge vrouw en blessed met een Multidimensionaal Bewustzijn. Ze zet deze elementen in met een hoog gevoel van integriteit, servicegerichtheid en puurheid. Als service voor de mensheid en om de weg naar De Nieuwe Wereld te laten zien.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Tevens is zij de founder van De Bewustzijn School. Inmiddels heeft Marieke met haar transcendente reizen, programma’s, events en boek meer dan 30.000 mensen begeleid naar een intuïtief gedreven leven.

The Lightrider

7

Get High on your own Supply

Raw Cacao, breathwork & Movement

Pure Kakaw

Op de avond zelf schenken we geen alcohol en gebruiken we ook geen drugs, maar krijg je bij de opening van de avond een ‘shot’ Raw Cacao (pure en rauwe chocolade) van Pure Kakaw. 

Cacao is een natuurlijke ‘hartopener’, dat sinds eeuwenlang als een natuurlijk medicijn wordt gezien om dieper te verbinden met je hart, open te staan voor de verbinding met jezelf, anderen en de wereld en meer liefde te voelen stromen. 

Breathwork is een krachtige tool om heling te brengen op body, mind en soul niveau en verbinding te voelen in jezelf en met elkaar. De krachtige en effectieve ademhalingstechniek brengt je binnen no time in een andere staat van bewustzijn. Vaker wordt er gesproken over een ‘high’ gevoel na een breathwork oefening.

Breathwork heeft heel veel positieve effecten. Met deze techniek ervaar je minder stress, ontspanning in je lichaam, ruimte in je hoofd en vooral: een unieke verbinding die heel diep gaat.

Marieke en Revé begeleiden je door een paar minuten durende breathwork als voorbereiding op de LIVE Transcendente Reis. 

 

Marieke & Revé

7

Meet your DJ

LUCYLOVE

LUCYLOVE is een DJ uit Amsterdam en maakt deel uit van de collectieven ‘Connect The Odds’, ‘Many Møre’ en ‘Hows of Norms’. Haar eclectische smaak bevat muzikale genre’s als Amapiano, Afrobeats, Electronic, Hiphop, House & Soul.

Doordat ze een écht jaren-90 kind is, waren haar eerste nummers in clubs als vanzelf sexy R&B tunes en Hip Hop Classics. Desalniettemin zorgde haar open mind, muzikaliteit en onverzadigbare nieuwsgierigheid voor het onbekende voor een snelle en sterke groei in haar kunstenaarschap. Gecombineerd met haar aangeboren talent om muziek in rauwe en pure beweging te vertalen heeft LUCYLOVE een unieke sound gecreëerd die verder gaat dan alleen het horen..

DJ Lucylove

7

Dansen in de Kerk

Verborgen parel aan de Prinsengracht Amsterdam: De Duif
7

Hier wil je écht bij zijn

ervaar het voor jezelf op 30 juni ’23

Tickets Transcendance

 

Beperkt beschikbaar

30 juni
19:00 – 23:00 uur
De Duif, Amsterdam

€ 45,-

(incl. servicekosten)