The Secret to change is to focus your energy on not fighting the old, but building the new

In deze tijd waar niks meer zeker is is er één ding dat zeker is, dat ben jijzelf. Deze tijd voelt als een paradigmaverschuiving. En dat is het ook. En dat kan verwarrend zijn als we niet leren stevig in onszelf te staan.

We hebben geleerd om de Mind achterna te hollen. Onze gevoelens en emoties niet te ervaren of te begrijpen.. We hebben geleerd dat alles van buiten de Waarheid is. Maar wat als dat niet zo is? Wat als er ook een hele andere waarheid bestaat?

Dit is de tijd om voorbij de verdeeldheid te gaan. Voorbij het collectieve denken. Voorbij het Kleine Zelf. Er is een kracht waarin we elkaar kunnen vinden. Waarin we kunnen verbinden en onszelf kunnen expanderen. We kunnen onszelf in een staat brengen waarin deze kracht door ons heen kan stromen, van datgene dat ons leven geeft. Het Goddelijke.

Dat we deze tijd, gebeurtenissen en events kunnen transcenderen naar een gezamenlijke goed doel. Een Nieuwe Wereld.

In jezelf. In de ander, met elkaar.

Ga op reis door jezelf

Onder begeleiding van Lightrider Marieke van Meijeren en binaural beats ga je op reis door jezelf met de 6 Transcendente Reizen van ‘TRANSCEND’.

You will

  • TRANSCEND your Limiting Beliefs
  • TRANSCEND your Small Self
  • TRANSCEND Old Wounds from any time
  • TRANSCEND the 3d dimension
  • TRANSCEND yourself into Truth
  • TRANSCEND yourself into Pure Consciousness

Dat is waar deze tijd voor staat. Het terugkeren naar de altijd winnende liefde. Naar het Licht dat altijd schijnt.

Door het doorlopen van deze trap van TRANSCEND, tap jij in jouw grote krachten. Je compassie. Je liefde. En de Vrijheid.
Je gaat de ruimte voelen van een puur bewustzijn, waarin je begrijpt dat je niet je gedachten bent en dat je puur bent. Je bevrijdt jezelf van je oude emoties, trauma’s en verhalen die nooit van jou zijn geweest.

Maak met Marieke de deur open naar jouw Ziel, die de weg kent en bewandelt in puur bewustzijn. Daar waar we allemaal één zijn.

TRANSCEND

6 Transcendente Reizen

Ontvang alle 6 Transcendente Reizen in MP3 format om overal en altijd te luisteren

Full Album voor:

€ 79,-

Recensies

“Dank voor jullie werk en helende werk, zo ervaar ik alles ook momenteel, helend naar ons ware potentieel! Ik zeg ook Hale lu ja Amen, en Zo is Het.”

~ Ingrid

“Jij bent 1 van de 3 mediums die me naar een hoger nivo brengen. Het overrompeld me wel een beetje. Vooral deze maand ben ik er best wel druk mee. Maar ik weet waarvoor ik het doe.”

~ Andre

“Ik wil je heel erg bedanken. Ze hebben me zoveel meer laten ervaren dat ik licht ben, en me mijn eigen licht laten voelen. Dat is echt fantastisch. Ik voel me gekend en het geeft moed om te horen dat iemand (jij!) dit zo in de wereld kan/durft te zetten. Vertrouwen.”

~ Anoniem

 

As seen on:

Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar